Grudniowe mamy 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Nurkowanie wrote:Mali wlasnie bardzo podobne, nue wiem czy od sondy zalezy i szukania.
W czw mam 2 wizyty, ale chyba lepiej jedno usg wykonac. Trzymajcie kciuki, po stracie jestem sparalizowana strachem, to nasze 2 usg bedzie.Nurkowanie lubi tę wiadomość
03.2018 (*) 8 tydzień
06.2018 usuwana częściowa przegroda macicy
-
Tak sobie zawsze myślałam że jeśli będę kiedyś w drugiej ciąży to chciałabymoec termin na początku miesiąca żeby nie być tak za wszystkimi... I nic z tego, w pierwszej ciąży mialam termin na 26, teraz na 21. Więc tyle z was już po prenatalnych, a ja dopiero za 3 tygodnie... Idę w 12+6. Tak więc pozostaje uzbroić się w cierpliwość.
-
Cześć dziewczyny
Byłam dzisiaj u ginekologa bo zaczęłam plamic. Niestety okazało się, że zarodki nie rosną. Jutro idę do szpitala na zabieg. Ma być lekarz u którego dzisiaj byłam i obiecał mi, że postara się załatwić wszystko jak najszybciej.
Wogóle bliźniaki, które nosiłam są blizniakami jednoowodniowymi i jednokosmowkowymi, więc sam lekarz powiedział, że to jest najbardziej niebezpieczny rodzaj bliźniaków i obarczony bardzo dużym ryzykiem i bardzo często się zdarza, że oboje bliźniąt nie zawsze przeżywa albo rodzą się chore.
Także moja historia tak się niestety kończy
Trzymajcie się ciepło brzuchatki i nie dajcie się! Trzymam za Was mocno kciuki :* -
Poziomka
Bardzo mi przykro...Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Mam juz syna - ja bym Ci polecala witaminy dla kobiet w ciazy. Dziwne, ze lekarz Ci nie zalecil. Bardzo wazne jest suplementowanie zelaza, kwasow omega czy wit D.
Teraz tych roznych witamin jest do wyboru do koloru. Zwlaszcza jesli bierzesz zwykly kwas foliowy -
Dziewczyny, słyszałyście pewnie o 29latce która wczoraj w Lrakowie urodziła szescioraczki? 😁 To dopiero musi być sajgon!
Ja jutro wizytuje, któraś łączy się ze mną?