Grudniowe mamy 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Eh tak zagladam tu do Was i czekalam na wiesci od Poziomki oczywiscie nie takie.. przykro mi w ogole ciezko mi tu nie wchodzic na kanal, jakos tak dziwnie ze nie moge z Wami popisac, ze to sie skonczylo . A pozostalym dzieeczyna gratuluje udanych wizyt i fajnie sie patrzy na zdjecia waszych babelkow👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
1 cykl na clo grudzień 2018
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
2.12.19 blada kreska na teście🙏🏻
👶🏻 Synek 02. 08.2020 -
Poziomka, przykro mi, mam nadzieje ze wrocisz tu jak najszybciej!
Zozo, jak sie czujesz?
Monn, powodzenia!!
Ja wymiotuje codziennie od niedzieli, myslalam juz, ze mnie ominie. Naiwna.. Dziś tez od tego zaczelam dzien.
Ciekawe jak przezyje weekend na uczelni.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2019, 07:44
-
Fermina ja też tak zaczynam dzień choć wolę chyba wymioty niż mdłości bo co ma wyjść to wyjdzie a tak się mecze cały dzień. Teraz czekam na wiadomość że leki czekają jeszcze dziś i jutro mam i nie wiem jakie te witaminy wziąć u mnie ogólnie lekarz mówi że witaminy te znrynku brać owoce i warzywa a tego mam nadmiar. Nic mi ostatnio do jedzenia nie wchodzi jem bułkę z masłem i zupy mam ochoty na pierogi teściową ma zrobić bo jeszcze ma grzyby zamrożone ale i tak chyba jakaś zupę zrobię gdyby nie miała chęci zrobić pierogow10.07.2016 3500 gr 54 cm Wojtuś
12.02.2019 (*) aniołek 7t -
U mnie jest tak pol na pol. Organizm w miare szybko doszedl do siebie az jestem w szoku co prawda nie bylam jeszcze na wizycie kontrolnej ale wczoraj juz mega plodny sluz mialam gdzie nawet w czasie staran tak nie mialam. Zszokowalo mnie to jak to szybko sie dzieje dopiero co nosilam w sobie dziecko a tu juz .. przeczytalam fajny artykul o poronieniu staram sie nie obwiniac, bol i strata pozostaje ale mam tez corke dla ktorej musze byc silna i moze to dzieki niej tak latwiej mi sie podniesc po tym wszyyskim. Moze w week sprobujemy troche czulosci bo tez mi brakuje caly okres ciazy mielismy post. Do staran ja bym mogla juz wrocic ale zielone swiatlo mamy po pierwszym cyklu moze tak bedzie bezpieczniej. Mam nadzieje ze w koncu sie uda juz nie moge sie tego doczekac👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
1 cykl na clo grudzień 2018
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
2.12.19 blada kreska na teście🙏🏻
👶🏻 Synek 02. 08.2020 -
Zozo to świetnie że tak szybko macie zielone światło na powrót do starań. Na pewno nie masz się o co obwiniac bo to po prostu jest niefortunny podział genów i na to nic nie możemy poradzić. Trzymam mocno kciuki żeby kolejny cykl był tym szczęśliwym 😘😘😘29.11.3019 Hania ♥️♥️♥️
17.04.2019 6t5d ♥️-->l130/min
30.07.2019 połówkowe 451 gram dziewczynki 😍
I ciąża-puste jajo płodowe 8tc 31.05.2017
II ciąża-puste jajo płodowe 10tc 12.04.2018 -
Monn czekamy na wieści 😁
Zozo ja im więcej czytam w ciąży tym bardziej jestem w szoku co natura potrafi, i ludzka medycyna. Kciuki żebyś jak najszybciej na fioletową stronę przybyła :* -
nick nieaktualny
-
To z pewnością najlepiej jakby ich wgl nie było. Ja z dnia na dzień co raz lepiej mniej senna jestem ale wciąż w ciągu dnia robię sobie drzemkę.
Zozo będzie dobrze ja też dopiero byłam po stracie a tu teraz się martwię żeby było wszystko dobrze ty też już lata chwila będziesz znów z nami10.07.2016 3500 gr 54 cm Wojtuś
12.02.2019 (*) aniołek 7t -
Fermina wrote:Poziomka, przykro mi, mam nadzieje ze wrocisz tu jak najszybciej!
Zozo, jak sie czujesz?
Monn, powodzenia!!
Ja wymiotuje codziennie od niedzieli, myslalam juz, ze mnie ominie. Naiwna.. Dziś tez od tego zaczelam dzien.
Ciekawe jak przezyje weekend na uczelni.03.2018 (*) 8 tydzień
06.2018 usuwana częściowa przegroda macicy