Grudniowe mamy 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Wszystkiego najlepszego z okazji dnia mamuś
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/71800a3144a3.jpg
Adaś dziś przymierzał się do prezentu który dostanie za tydzień był zachwycony. Dał mi rano z okazji święta soczystego buziaka i sklejkę pamiątkę na pierwszy dzień mamy.
Ja już się nie mogę doczekać prenatalnych. Jeszcze 2.5 tyg.
Miodunka, martaszymi, juudi, AnitaK, pola89, Malamia lubią tę wiadomość
-
Malgonia wrote:To ja już nie wiem
Ja szczerze to coraz mniejsza ochote mam na pappe. Nie wiem, moze nie odbiore wyniku i tyle -
Meggs wrote:Będzie dobrze 😊 a jakby coś budziło Twój niepokój zawsze mozecie sie zdecydować na sanco albo amnio i bedziecie mieć pewność.
Mysle ze bała bym sie ze sanko bedzie tak samo zaklamane. Chyba jednak zaufam przede wszystkim naturze, ze wie co robi i skoro dzidzius zyje to jest zdrowy i jesli dwoch specjalistow na usg nic nie znajdzie to odetchne.. a jak znajdzie to bede dopiero reagowac.
Poki co zbliza sie kolejne usg i mam.nadzieje, ze tym razem uspokoje sie na dluzej niz pol dniaMeggs lubi tę wiadomość
-
Kto dziś wizytuje? Trzymam kciuki Miodunka no niezła reakcja, widać teść ekonomista haha, przynajmniej nie powiedzieli że zimowe dzieci są słabe..my wczoraj byliśmy u teśsciow z okazji dnia mamy, córka powiedziala że będzie miała braciszka, teściowa zdziwiona że nikt jej nie powiedział...wow w końcu zacznie myśleć nad tym co mówi. Wciska mi już że ma się nazywać Michałek, co prawda myślałam o tym ale wiedzax że te imię jej się podoba Michał odpada, jestem wredna synową ale miarka się przebrala z jej strony. Ona nie nawidzi Tuska więc będę jej do końca ciąży wciskała kit że będzie Donek taki moj nikczemny plan.
Dziś moje 30urodziny, moze chociaż piccolo kupię, akurat się złożyło że mam dziś delegacje w super hotelu także może przy okazji jakieś spa tylko co ja mogę..może chociaż jakieś maseczki i basen.aneta.be, martaszymi, Mali84, Meggs lubią tę wiadomość
-
Magda sz sto lat !!! W pierwszej ciąży było to samo wciskali mi Bartka i inne imiona mimo że my mieliśmy od początku wybrane typy tak samo teraz choć przy chłopczyku mąż się nie chce zgodzić na Leona on woli Maciusia ale to przekonam a dziewczynka ma wiele typów Marysia Alicja Pola. To samo było z chrzestnymi też nam jego siostra młodsza ciągle podgadywala że może ona a teraz w ciąży co straciłam jak się dowiedziała o niej to minimum 3 razy w tygodniu coś kupowała synowi a to soczki a to Kinder jaja a to mleczne kanapki a jak się dowiedzieli co się stało to skończyło się kupno synowi jak przyszła 3 raz w tygodniu z czymś dla niego już wiedziałam że chce się wkupic na chrzestna. Nie twierdzę że byłaby zła ale nie wiem jak ona sobie wyobraża że ja wezmę jak na każdym kroku mnie obgaduje a mały jak się urodził ona miala 15 lat i chciała mi mówić jak mam dziecko wychowywac
magda sz lubi tę wiadomość
10.07.2016 3500 gr 54 cm Wojtuś
12.02.2019 (*) aniołek 7t -
Sto lat Madzia! 🎂🎁🎉
magda sz lubi tę wiadomość
-
Magda sz, sto lat w szczęściu!
My zawsze wszystkim mówimy, że imię wybieramy po narodzeniu dziecka. Dzięki temu jesteśmy wolni od komentarzy. A tak naprawdę imię mamy wybrane już wcześniej, ale jeszcze nie na 100%. Po urodzeniu dziecka patrzymy, czy nadal nam pasuje.magda sz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A co do testu pappa jest na nfz dla osob ktore mają 35 l. Ale moga miec rocznikowo nie musi byc ukończone. I jezeli ktos konczy 35 lat np w grudniu to teraz może wykonac pappa na nfz. W warszawie kilka punktów mi podał dr gdzie wykonują pappa na nfz.
Z tego co wiem powinno się w jednym dniu wykonać usg i oddać krew.19.05.2017r Córeczka 🧡
1.08.2019r będzie chłopiec 💚
15.12.2019r g 4.06 przyszedł na świat nasz Bobas ♥️
3600g 56 cm 🥰
-
nick nieaktualnyJa już dzisiaj po wizycie, lekarz podsumował usg genetyczne i pappa, wszystko ok 🙂 termin z usg niby 30 listopad, ale lekarz mówił, żeby się nie przywiązywać. Następna wizyta 21 czerwca i tym razem bez wcześniejszej morfologii. Życzę Wam wszystkim spokojnego dnia i samych pozytywnych wizyt 🙂
Miodunka, mmalibu, LadyS, pawojoszka, Ewe90, magda sz, olka_sz, Mali84, hamadriada, pola89, AnitaK, Muki85, taka_mama, Limonka, anna23 lubią tę wiadomość
-
Magda sz wszystkiego co najlepsze! I nudnej ciąży oczywiście 😁
Meggi super wiadomości 👍
Karolajnos kciuki za badania 👍Karolajnos, magda sz, Meggi89 lubią tę wiadomość
-
Magda wszystkiego najwspanialszego, spokojnej i nudnej ciąży, szybkiego porodu, stu lat w miłości i spełnienia wszystkich marzeń 😘😘😘🎁🎁🎁🎉🎉🎉
Meggi gratulacje wielkie
Dziewczyny dziś wizytujace mocne kciuki, będzie dobrze-musi być😊magda sz, Meggi89 lubią tę wiadomość
29.11.3019 Hania ♥️♥️♥️
17.04.2019 6t5d ♥️-->l130/min
30.07.2019 połówkowe 451 gram dziewczynki 😍
I ciąża-puste jajo płodowe 8tc 31.05.2017
II ciąża-puste jajo płodowe 10tc 12.04.2018 -
Magda sz, sto lat! Nudnej, szczesliwie zakonczonej, ciazy.
Ja czekam do 17.40 jak na szpilkach. Bylam juz pobrac krew ale nie na pappe tylko te wszystkie badania ciazowe, teraz czekam u rodzinnego bo potrzebuje zwolnienie na ten tydzien, wiec chyba jakos zleci. Mam co robic.magda sz, Malgonia lubią tę wiadomość