Grudniowe mamy 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas było 158 i lekarz też mówił, że w porządku.
Przykra ta historia z poronieniem.
A mi jakiś debil porysował samochód kluczami, zaraz mnie szlak trafi. Na prawdę ludzie nie mają szacunku do czyiś rzeczy.. -
Malineeczkaa wrote:U nas było 158 i lekarz też mówił, że w porządku.
Przykra ta historia z poronieniem.
A mi jakiś debil porysował samochód kluczami, zaraz mnie szlak trafi. Na prawdę ludzie nie mają szacunku do czyiś rzeczy..
4.04 beta 1210 😀
16.12.19 Natalka ❤️👶🏻 -
Gdybym zobaczyła kto to, to bym normalnie za pejsy wytargała. To są nasze ciężko zarobione pieniądze, rzeczy, które nie kosztują 100 czy 200zl.. Nie rozumiem po co niszczyć czyjeś mienie.
U ciebie to chyba ktoś nie wie, od czego służą boczne lusterka.. Katastrofa 😡 -
Na polowkowych puls mała miała 154 chyba a teraz miala 144Synek 2016❤️walczymy o rodzeństwo
PCOS
Mąż Azoospermia
3x iui
24.11.2018 krótki protokół(30 pobranych komórek-18 dojrzałych, 12 zamrozonych6zaplodnionych)3 zarodki
24.11.2018 hiperka
11.12.2018 transfer od.
12.01.transfer od.
04.02.transfer od.
14.03.2019transfer 4.2.2❄️
19.03. 5dpt beta 8
21.03 7dpt beta 37
23.03 9dpt 163 😍
04.04. 21dpt 9917 🤗
10.04 27dpt ❤️
21.11.2019 córeczka😍
Zostały 2 ❄️❄️
-
U nas dziś serduszko 139
wszystko bardzo dobrze, mój mały klocek ma już 670 gram 😁 będzie mały pączek 😂😂😂 jest tydzień do przodu. Szyjka trzyma. Lekarka u której byliśmy na połówkowych prywatnie powiedziała mi wprost że gdyby nie szew to już miałabym po małej. Ale trzyma świetnie i twierdzi że bez problemu powinien wytrzymać do końca. Oczywiście mam się oszczędzać na maksa.
Malgonia, hamadriada, aganieszkam, michaga82, Meggi89, Kasik, Mali84, Maxi, AnitaK, Ewk@, anna23, Malamia lubią tę wiadomość
29.11.3019 Hania ♥️♥️♥️
17.04.2019 6t5d ♥️-->l130/min
30.07.2019 połówkowe 451 gram dziewczynki 😍
I ciąża-puste jajo płodowe 8tc 31.05.2017
II ciąża-puste jajo płodowe 10tc 12.04.2018 -
Vella teraz to juz z kazdym dniem beda ciraz wyrazniejsze.
Gratuluje wizyt i duzych dzieciaczkow.
Kamciaelcia, ale cos sie dzieje? Mi lekarz juz na prebatalnych mowil, ze na polowkowych dostane skierowanue na echo mimo, ze na usg nic nie bylo widac. Moze to takie dmuchanie na zimne? -
mogę napisać co mam na skierowaniu: podejrzenie niedomykalności zastawki trójdzielnej plus wywiad...
ale gadka o echo zaczeła sie od wywiadu i czy wyraząm zgodę jechac do Poznania na echo jesli skieruje (do Poznania mam 110 km, dla mnie to inne woj.)-odp ze rozwaze
no ale na usg mała bardzo bardzo sie ruszała i lekarka miała zastrzezenia do zastawki, ale bez pewności, skoro kieruje na echo to iech nad tym sie skupia...
to ta sama lekarka co w poprzedniej ciązy badała kość nosowa i wpisując hipoplastyczna popsuła wynik pappy (wtedy ssłaba widoczność plus ruchliwość)
mi i tak nalezy się echo w ciązy na nfz
ze starszym robił super specjalista ze Szczecina, ale nfz nie kontynuował z nim umowy i z męzem stwierdziliśmy, ze jesli coś wyjdzie, pojedziemy do Szczecina (mam 120km), jesli będzie ok to odpuszczamy echo w 3.try,estrze
to samo podejscie było w 2018 oraz teraz
na prywatnym usg z echo nic nie podejrzewał, ale podpisywałam papier, ze mnie informował iz ja moge badanie wykonac w osrodku ref
zagmatwałam
przerazenie jest, nie tego się spodziewałam
na echo jedziemy 26.sierpnia -
Magda sz tak wszystkie rodziłam sama ,tzn pod opieką położnych,pierwszy poród to była tragedia ,skorcze się zaczęły w środę popołudniu ,a urodziłam w piątek koło 14 tej,drugi poszedł dość szybko około 6 godzin tylko dziecko duże tak mnie pocharatalo że nawet nie wiem ile miałam szwów ale duuuzo,Asia,Szymon Patryk urodzili się w UK ,cieszyłam się że tam będę rodzić bo większą szansa na znieczulenie ,oczywiście rodzili się tak szybko że nigdy nie zdążyli mi podać nic poza gazem ale tam opieka położnej przy porodzie jest naprawdę super więc mój mi tam potrzebny nie byk do niczego, a Ula urodziła się po naszym powrocie . W szpitalu byliśmy około 10 a o 12z minutami było po wszystkim.
Współczuję uszkodzonego auta ,ludzie to bezmuzgi czasem ,myśli jeden z drugim że to śmieszne.
Kamcia nie martw się na zapas zwłaszcza że wiesz jak ta lekarka robi, zrobić echo nie zaszkodzi choćby dla swojego spokoju i żeby się upewnić że z serduszkiem wszystko ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2019, 15:27
-
Kamcia no w twoim przypadku to masz prawo być przerażona,ale przecież po coś te badania genetyczne robiłas i myślę że ona bardziej ze względu na waszą historię was wysłała niż z prawdziwej przyczyny ,skoro tamten lekarz nic nie zauważył, nie myśl za dużo napewno wszystko będzie ok.
-
Kamc8aelcia sliczna jest.
Wiem, ze sie martwisz, ale pamietam jak moja przyjaciolkadostala skierowanie na echo. Nic nie wyszlo. Sle lekarze ns usg nie wszystko sa w stanie sprawdzic i wola dmuchac na zimne.