Grudniowe mamy 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mała Maja, ur.dzisiaj o 16:00, 3700g, 55cm, 10pkt. Od 11 miałam oksy. Więcej może za parę dni, bo patrzę jak sobie śpi😍 jak ja to ogarnę, nie umiem nic😅
_Stay, Miodunka, Fermina, Malgonia, pawojoszka, Limonka, pola89, kamciaelcia, Karolajnos, Flame, delilah11, PozMama, Norwegian_forest, taka_mama, anna23, michaga82, AdelaX, aganieszkam, Muki85, Zanes, Madera2000, AnitaK, Martek&M, Ewe90, Mali84 lubią tę wiadomość
Córcia 3 latka po 4 latach starań, 3 runda na Aromku i pierwsza po Pregnylu
14.12 dwie kreseczkiciąża samoistna- my siami
-
Marian, gratulacje! ❤️ Ja sobie zdałam sprawę, że zapomniałam przeczytać jak się przewija i pielęgnuje podpieluszkowo dziewczynki, ale nadrabiam. 😆 Nami ma rację, to przychodzi samo.
I dla Ciebie, Agnieszkam, też ogromne gratulacje, bo chyba nie składałam! 😊
Moje dziecko je i śpi po trzy godziny, wiem że ma dopiero tych godzin kilka ale straszy już w tym wieku był zgoła innym przypadkiem. Nie mam co robić z wolnym czasem. 😜
Tak sobie analizuje wczorajszą noc i chyba jednak seks (intensywny, "na wygonienie" 😆) a potem masaż sutków przez godzinę zrobiły robotę. Może jeszcze te ananasy, jedzone przez dwa ostatnie dni. Poza tym wszystko robiłam jak zwykle.Karolajnos, aganieszkam lubią tę wiadomość
-
Krzysiu urodzil sie dzisiaj o 5:39
57cm 3450gr. Jest cudowny
Limonka, Flame, Miodunka, Fermina, delilah11, nickky, Malgonia, kamciaelcia, PozMama, pola89, Norwegian_forest, taka_mama, magda sz, anna23, michaga82, AdelaX, aganieszkam, Muki85, Zanes, AnitaK, Karolajnos, Martek&M, Ewe90, Mali84 lubią tę wiadomość
-
Fermina, Agnieszka, Marian, mega gratulacje dla Was
!!!
Fermina, super, ze udalo sie bez ciecia i Coreczka tak fajnie spi
Madera, chyba juz tulicz Malenstwo?
Miodunka, ile jest rozwarcia? Wypoczywaj i mocno trzymam kciuki za jutro!
Karolajnos, odpoczywaj i powodzenia jutro!
Maxi, jak u Ciebie? Beda probowac oxy?
Malgonia, Ty tez juz blisko terminu i niedlugo zobaczysz Malenstwo
Dzieje sie na maksa wiec z gory przepraszam jesli kogos pominelam i trzymam kciuki za sprawne porody przed Swietami
Fermina, aganieszkam, Karolajnos lubią tę wiadomość
Coreczka 11.2019 -
Madera
Gratulacje! ☺️❤️Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy