Grudniowe mamy 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Delilah współczuję miałam kilka razy ,za każdym razem tydzień wyjęty z życiorysu bo u mnie od razu jest wysoka gorączka w dodatku nie można jej zbić i tylko antybiotyk pomaga ale też dopiero po kilku dniach. Zdrówka.
Współczuję wam tych problemów z kp mi to zawsze się wydawało takie proste i naturalne, zawsze jak ktoś pytał czy kp to mówiłam że tak bo ja zasadniczo leniwa jestem i tak mi prościej , bo tak jest rzeczywiście ,nie przypuszczalam nawet że można mieć takie problemy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2020, 19:50
-
Co do wagi to nie ważę się tak mi jest lepiej czuje się dobrze ,dużo lżej niż w ciąży ,jak wyglądam to widzę w lustrze a stresować się dodatkowo glupimi liczbami na monitorku, 3 tygodnie po porodzie nie ma sensu. Jak się ta moja rana zagoi to bliżej wiosny może coś pomyśle z ćwiczeniami ale narazie daje sobie luz
-
Malgonia wrote:Zanes dobrze ze piszesz bo ja sie ciagle wahalam czy juz moge je lepic.
A od razu przykleilas na stale, czy zwiekszalas jakos czas?Malgonia lubi tę wiadomość
Synek 2016❤️walczymy o rodzeństwo
PCOS
Mąż Azoospermia
3x iui
24.11.2018 krótki protokół(30 pobranych komórek-18 dojrzałych, 12 zamrozonych6zaplodnionych)3 zarodki
24.11.2018 hiperka
11.12.2018 transfer od.
12.01.transfer od.
04.02.transfer od.
14.03.2019transfer 4.2.2❄️
19.03. 5dpt beta 8
21.03 7dpt beta 37
23.03 9dpt 163 😍
04.04. 21dpt 9917 🤗
10.04 27dpt ❤️
21.11.2019 córeczka😍
Zostały 2 ❄️❄️
-
Hej dziewczyny tak mnie to macierzyństwo pochłonęło ze w ogole nie mam czasu do was zajrzeć A mam wam tyyyyle do powiedzenia 🤭 Nie wiem czy dam rade was nadrobić ale się postaram dziś haha Tak wiec my z Boryskiem w wigilie wyszliśmy ze szpitala , mały jest zdrowy juz i wesoły , jesteśmy zakochani , jest tez bardzo grzeczny i spokojny , w nocy pięknie co 2/3 godzinki się budzi tylko na cycuszka. mieliśmy małe problemy z pepuszkiem bo nie chciał się wysuszyc ale po podwiazaniu niteczka odpadł
I powiem wam coś ciekawego, on już wszystko widzi co jest chyba najbardziej szokujące bo nawet potrafi patrzeć za zabawka i skupiać wzrok majac 2 tygodnie ! To aż niemożliwe nawet położna była w szoku 😱😱 Ja tez się w porzadku czuje , Krocze się ładnie goi , laktacja jest , zmęczenie troszke tez ale przeżywam właśnie najpiękniejsze momenty w swoim życiu !
marian_the_baby, pola89, PozMama lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Dziewczyny a drugą stronę... mój naprawdę sporo przybrał, jak on tak będzie jeszcze miesiac czy dwa to ile on będzie wazył...jako 3mc 8 kg? Cycka mu nie ogranicze bo i tak nie wisi na nim, ale myślicie że jak trochę dietę zmienie (przedewszystkim zrezygnuje ze słodyczy i pieczywa) to coś da? Tadzio to taki pulpet, w nocy śpi ze mną, już go nie odkładam do kosza bo na śpiocha taki ciężarek to niebezpiecznie, ja całą ciąże nic nie dzwigalam a on tak przybiera ze moje rece sie do tego nie przyzwyczaily.
Dieta może coś dać, bo akurat tłuszcz w mleku zależy od diety, reszta jak cukier czy białko u każdej kobiety ma podobne wartości i nie zależą od diety, są stałe. Tak nam mówili na szr.
Córcia 3 latka po 4 latach starań, 3 runda na Aromku i pierwsza po Pregnylu
14.12 dwie kreseczkiciąża samoistna- my siami
-
A oto moja Gwiazdka z nieba jak skończyła 3tyg. Zrobiłam te fotę jak się frustrowałam, że Małej przedłuża się drzemka, a część ludzi mówi nie budzić, więc postanowiłam wtedy sprawdzić kiedy ona się budzi. Szalałam z niepokoju, bo spała od 17.30 do 21 z minutami... I jak tu rozkręcać laktację, jak mój mały laktatorek tyle śpi...
Limonka, kamciaelcia, Kasik, pawojoszka, aganieszkam, anna23, magda sz, Muki85, Mali84, juudi, pola89, PozMama, Malgonia, taka_mama, Zanes, Malamia, Norwegian_forest lubią tę wiadomość
-
Pawojoszka, mam nadzieje, ze antybiotyk pomoze i rana szybko zagoi sie!
Karolajnos, swietne wiesci
Marian, super fotkaMy nie budzimy a Coreczka sama sobie wyznacza pory jedzenia
Mam tez jeszcze sporo do zrzucenia. Planuje wydluzac spacery a za jakis czas moze basen.
pawojoszka lubi tę wiadomość
Coreczka 11.2019 -
Limonka, staram przestawić to sobie w głowie, bo służba zdrowia kazała budzić, bo inaczej stanie się tragedia... Ale więcej niż 6h bym nie pozwoliła spać, bo świruję przy 3,5
Ja też jeszcze się nie zważyłamAle dzisiaj nałożyłam spodnie sprzed ciąży, chociaż ostateczny test to moje czarne jeansy rurki z big stara
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2020, 22:23
PozMama lubi tę wiadomość
-
Marian ja mam dwie pary w które wlaze a właściwie jedna bo wczoraj jak się rozkraczalam żeby przewinac Tadzia to pękły na dupie
w ogóle wczoraj miałam dzień swistaka mały mnie obrzygal, zasikal to jeszcze te spodnie pękły. I tak siedziałam z nim na kanapie obrzygana, obsikana z pękniętymi spodniami ale miałam to tak gdzieś, usmiechnelam się i pomyślałam no tak kwintesencja macierzyństwa
juudi, Vella83, PozMama, Martek&M, Limonka, Zanes, AdelaX, Norwegian_forest lubią tę wiadomość
-
Apropo rozmiaru to idę na dietke, właśnie zrobilam plan tygodnia co będzie na obiad każdego dnia. Jutro rano przegląd auta, przegląd mojego osobistego podwozia z multum pytań do ginekolozki, no i zakupy. Wszystko oczywiście z małym więc się nadzwigam...
-
Macie jakieś sposoby na zastoje w cyckach? Mam kamień od strony mostka i boli jak cholera. Próbuje rozmasować to aż mi słabo z bólu
Druga sprawa, ze mały ma okropne kolki i ulewa tak ze cały jest mokry, jakaś masakra - dzisiaj to w ogóle apogeum. Rano chlusnął na metr i w dodatku ma odruchy wymiotne. To normalne?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2020, 23:59
Zespół Sjögrena, Endometrioza, Przegroda macicy
SYN 🩵👶🏼 12.2019
09.2021 💔
09.2024 💔
15.10.24 beta 6,26
16.10. 2024 ⏸️ na tescie w łazience
19.10.24 beta 141,7
21.10.24 beta 454,8
04.11.24 🦐 6,3 mm
21.11.24 🧸 20,2 mm
05.12.24 ❤️ 40,4 mm / usłyszałam bicie serducha
13.12.24 USG genetyczne OK 🩵 jest 6 cm chłopaka -
Kindziukowa wrote:Macie jakieś sposoby na zastoje w cyckach? Mam kamień od strony mostka i boli jak cholera. Próbuje rozmasować to aż mi słabo z bólu
Druga sprawa, ze mały ma okropne kolki i ulewa tak ze cały jest mokry, jakaś masakra - dzisiaj to w ogóle apogeum. Rano chlusnął na metr i w dodatku ma odruchy wymiotne. To normalne?Kindziukowa lubi tę wiadomość
03.2018 (*) 8 tydzień
06.2018 usuwana częściowa przegroda macicy
-
Marian super zdjęcie!!!
Kindziukowa, ja robię to samo co Mali jeśli chodzi o zapalenie, dziś już na szczęście nie mam gorączki ale pierś nadal czerwona. Ale nie czuję żeby była twardsza... Dziś przychodzi położna to poproszę ją żeby spojrzała.
Mali, ja w zasadzie daję Małemu tylko odciągnięte. Po prostu mniej boli... Ale może dziś spróbuje go przystawić 🧐 Ściągam ostatnio jakieś 120 więc dużo moim zdaniem... Mam wrażenie że ilość pokarmu mi się zwiększyła i stąd to zapalenie 🤦 bo mogłabym spokojnie ściągnąć jeszcze więcej ale boję się to robić żeby dodatkowo nie stymulowac produkcji. Ta moja laktacja to totalna porazka, jak mam więcej pokarmu to od razu zapalenie 🤦