Grudniowe mamy 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, ja byłam ostatnio już na wizycie, serduszko było tętno 140, kolejna wizyta 08.05 ale karty ciąży dalej nie mam. Kornelia88 u mnie kilka dni wcześniej też było już serduszko ale słaby sprzęt sprawił że ciężko było uchwycić tętno wiec czasem nie chcąc wprowadzić w błąd nie podają go.
marzec 2018 - puste jajo
-
AnitaK wrote:Na którą macie? Ja na 18
Na 16 ale bede wczesniej bo bolk dalej pracuje maz i on konczy kolo 15 i zostaje z malym a nie zdazymy gdyby wrocil do domu i ja bym dopiero pojechala wiec jade z malym i on bedzie z nim w aucie jak bedzie deszcz
A seks ... hmmm ..... raz nie mam za bardzo ochoty a dwa sie boje ze starce drugie dziecko i cos stanie a brzuch mnie boli wiec wole na razie nie ryzykowac10.07.2016 3500 gr 54 cm Wojtuś
12.02.2019 (*) aniołek 7t -
mmalibu wrote:Widzę,że wizytujecie 7/8 t.c. A była któraś wcześniej? Tylko w celu ew.potwierdzenia ciąży?
Ja miałam wizyte kontrolna po starcie i chcialam zeby gin sprawdzil czy jest ciaza bo testy pozytywne to byl niby wedlug jego obliczen 3t i 2 d10.07.2016 3500 gr 54 cm Wojtuś
12.02.2019 (*) aniołek 7t -
Kindziukowa wrote:Dziewczyny, można jeść pad thaia w ciąży?to jedyne co w ogóle mogę zjeść a się naczytałam ze nie można jeść kiełków, orzeszków i trochę spanikowałam
Kindziukowa, sklad jest raczej bezpieczny. Ogolnie unikam jedynie produktow z mleka niepasteryzowanego, surowych jajek, surowego miesa czy ryb, watrobki a poza tym tak to w sumie bez zmian
mmalibu wrote:Widzę,że wizytujecie 7/8 t.c. A była któraś wcześniej? Tylko w celu ew.potwierdzenia ciąży?
Bylam w 5t potwierdzic ciaze.
Kornelia88 wrote:dziewczyny, mnie troche schiza dopadła teraz - właśnie zdałam sobie sprawę ze chociaż usłyszałam serduszko dzidziusia, lekarz mi nie podał tętna.
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizytyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2019, 19:14
Coreczka 11.2019 -
Kornelia u mnie tez tetna nikt nie mierzyl. Beda to brac pod uwage pozniej pewnie. Najwazniejsze ze serduszko bije w tym momencie.
To ja jeszcze poslodze i powiem Wam Kamcia i Pawojoszka, ze podziwiam szczerze Was obie. Sama bym chciala 3-4 dzieci. Gdybym zaczela wczesniej pewnie chcialabym wiecej ale wiek juz nie ten na rozpedzanie sie.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Fermina wrote:Kornelia u mnie tez tetna nikt nie mierzyl. Beda to brac pod uwage pozniej pewnie. Najwazniejsze ze serduszko bije w tym momencie.
To ja jeszcze poslodze i powiem Wam Kamcia i Pawojoszka, ze podziwiam szczerze Was obie. Sama bym chciala 3-4 dzieci. Gdybym zaczela wczesniej pewnie chcialabym wiecej ale wiek juz nie ten na rozpedzanie sie. -
kamciaelcia wrote:Hope
W jednej ciąży sikance też mi nie wychodziły mimo pozytywnej bety02.2019- laparoskopia z elektrokauteryzacją
03.2019- szczęśliwy cykl ❤
05.2019- Aniołek [*]👼
11.07.2019 powrót do walki ✊ -
Hope&Baby wrote:Mam.pytanie. w pt beta 28,8 a dzisiaj robilam test 10zeby spr czy ciemnieje i negatywny... co jest?
Powtórz najlepiej betę.
Mi cień kreski wyszedł jak miałam bhcg 400, także testy z moczu nie są bardzo czule mimo zapewnień producentów
2015 Aniołek
2017 Synuś -
Hope&Baby wrote:Tylko że u mnie w pt byla ciemniejsza kreska a dzis w ogole
Może ciąża biochemiczna? Ja też tak miałam zmiast kreski ciemniec mi robiły się coraz bledsze w końcu i później niska beta👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
1 cykl na clo grudzień 2018
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
2.12.19 blada kreska na teście🙏🏻
👶🏻 Synek 02. 08.2020 -
Ja byłam z wynikiem bety w 4tyg, potrzebowałam zaświadczenie do pracy.
Na USG nie było widać wtedy nawet pęcherzyka. Lekarz powiedzial, że endometrium wygląda ciążowo.
-
Hope&Baby wrote:Mam.pytanie. w pt beta 28,8 a dzisiaj robilam test 10zeby spr czy ciemnieje i negatywny... co jest?
U mnie te testy-czułość 10 wychodziły takie, że mąż wierzył mi na słowo, że coś tam widzę. Ktoś by powiedział, że negatyw. A beta mi wyszła wtedy dobrze ponad 100. A i ten test z blaaaadą krechą wyszedł mi dopiero po 4 dniach od terminu spodziewanej @.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2019, 19:54
-
Wcześniejsze wizyty to jeden wielki strach. Z jednej strony chce się iść jak najszybciej a jak pójdziesz to jest sam pęcherzyk i się martwisz czy będzie zarodek tylko jak tu wytrzymać tyle żeby było wszystko odrazu na jeden wizycie heheh. Ja też się martwiłam że mam dopiero wizytę 27 kwietnia a jak była by później może nie miałam bym tyle zmartwień. Ciągle wierzę że za 2 tygodnie wszystko będzie tak jak powinno.
mmalibu lubi tę wiadomość
👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
1 cykl na clo grudzień 2018
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
2.12.19 blada kreska na teście🙏🏻
👶🏻 Synek 02. 08.2020 -
Hazzel wrote:U mnie te testy-czułość 10 wychodziły takie, że mąż wierzył mi na słowo, że coś tam widzę. Ktoś by powiedział, że negatyw. A beta mi wyszła wtedy dobrze ponad 100. A i ten test z blaaaadą krechą wyszedł mi dopiero po 4 dniach od terminu spodziewanej @.02.2019- laparoskopia z elektrokauteryzacją
03.2019- szczęśliwy cykl ❤
05.2019- Aniołek [*]👼
11.07.2019 powrót do walki ✊ -
Hope jeżeli wcześniej kreska była a teraz nie ma i testy tej samej firmy (bo różne testy różnie pokazują),robione rano to poszłabym na betę dla pewności ale ( chociaż naprawdę ci nie życzę ) to pewnie ciąża biochemiczna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2019, 20:02
-
Mi test w tej ciazy po trzech dniach od pierwszego wyszedl tak samo prawie niewidoczny mimo ze beta rosla a w zeszlej zrobilam tak z glupia franc chyba w 7-8 tyg, bo mi jeden zostal i wyszedl blady. Mimo ze wczesniej byly juz grube krechy. Powody moga byc rozne. Stary, wadliwy test, inna firma, male stezenie hormonu w moczu bo w nim nie jest stale, jak we krwi tylko zalezy od rozcienczenia. Zrob jutro bete i sie nie martw.
Kamcia, nie mow hop. Az taka leciwa, zeby jeszcze jednego nie miec nie jestes.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2019, 20:06