Grudniowe mamy 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Anu5ia Wspolczuje Ci ostatnich przygód. Najważniejsze, że już lepiej się czujesz ☺️ super, że tak kompleksowo o Was zadbali w szpitalu 😉
Ja witaminy ściągam z Polski MamaDha Premium+ i Prenatal Duo. We Francji nie spotkałam się z żadnymi tak dobrze dobranymi. Ale muszę się przyznać, ze od prawie 2miesiecy nie daje rady ich przełknąć. Pocieszam się, ze przed ciążą brałam witaminy i zdrowo się odzywialam wiec dzidziuś da rade zabrac to czego potrzebuje 😔
Alex gratuluje chlopczyka ☺️ ps. Ja tez polecam dermokosmetyki z La Roche Posay 😉
Giosiek przytulam Cie najmocniej jak mogę 🤗 Wszystko będzie dobrze 😚
Kropeczek dzieki za grupe😘 Mi brakowalo przy poprzedniej ciazy i pozniej wlasnie czegos takiego. Jesli tylko jest prywatna i ukryta to chcialabym dołączyć 😁 bo ja z tych obserwujących - nie udzielających sie w internecie 🤣alex0806, Giosiek lubią tę wiadomość
-
Olive wrote:
Ja witaminy ściągam z Polski MamaDha Premium+ i Prenatal Duo. We Francji nie spotkałam się z żadnymi tak dobrze dobranymi. Ale muszę się przyznać, ze od prawie 2miesiecy nie daje rady ich przełknąć. Pocieszam się, ze przed ciążą brałam witaminy i zdrowo się odzywialam wiec dzidziuś da rade zabrac to czego potrzebuje 😔
Na pewno wszystko będzie dobrze ❤️ myślę, że większość z nas miała okres, kiedy nie była w stanie brać wszystkich witamin. Sama do dziś mam takie dni, że to ostatnia rzecz, na jaką mam ochotę.
Olive lubi tę wiadomość
-
Olive wrote:
Ja witaminy ściągam z Polski MamaDha Premium+ i Prenatal Duo. We Francji nie spotkałam się z żadnymi tak dobrze dobranymi.
-
Z witaminy to prawda nic się nie dzieje jak nie weźmiemy moja gin mowila jak tam mocno wymiotowałam ze moge nie brac kilka dni bo to może powodac odruchy wymiotne lub i tak je zwracałam jak byłam w szpitalu przerażona powiedziałam lekarzowi ze nie moge zostać bo nie mam leków ze kwasu a on prosze pani jak pani teraz nie weźmie przez 3 dni to nic się nie stanie i nie brałam mimo ze mąż przywoził bo rzeczywiście nie mogłam jej łyknąć przed odruch wiec zrezygnowałam
-
Jeszcze mi się przypomniało, że jak zupełnie nie byłam w stanie połknąć witamin, to brałam sam kwas foliowy 400, bo tabletka jest wielkości tabletek antykoncepcyjnych, więc moze u Ciebie też by się to sprawdziło? To była jedyna tabletka, która nie powodowała u mnie odruchu wymiotnego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2023, 14:40
-
Nattttal jeżeli to do mnie to spokojnie ja już biorę normlanie witaminy jedna tabletkę co ma kwas dha i jod i łykam ja na noc wiec jest git jest średniej wielkości ale wtedy nie łykałam kilka dni i w szpitalu 3 dni i z dzidzia wszystko ok nie łykam nic więcej bo gin powiedziała ze bez sensu jest wszystko ok i tak mam być nastawiona 😃
-
Dziewczyny czy już wszystkie zaakceptowały zaproszenie do przyjaciółek i dostały link do grupy i się na niej znajdują?
SamiDe, Dudka1997, Madeline lubią tę wiadomość
♥️ 2020 - 👧🏼
25.10.22 🕊👼🤍
13.03.23 🕊👼🤍
🌈💜 12.2023 👶🏼
PAI1 hetero, MTHFR hetero
💉 Clexane 40mg, Acard 150, luteina
-
Linka2019 wrote:Szkoda, że się przenosicie.
Ja osobiście cenę sobie prywatność i anonimowość.
Możesz sobie założyć konto na FB z jakiś skrótem tylko nie podając imienia i nazwiska nie dodając zdjęć.Nattttal, Madeline lubią tę wiadomość
-
kropeczek wrote:Dziewczyny chętne - zrobiłam grupę prywatną ukrytą. Dodam Was do przyjaciółek i w wiadomości prywatnej wyśle link do grupy
Chętne te które odnalazłam to wysłałam Wam zaproszenie do przyjaciółek.
Hej, to ja także poproszę o link w wiadomości:)
Dzięki!Nattttal lubi tę wiadomość