Grudniowe mamy 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Alex super ❤️ mąż będzie dumny
A ostatnio widziałam się z koleżanką, która ma 3 córki. Jej ostatnia córka na którymś USG też była chłopcem i też miała podobne zdjęcie dla męża 😂🤣😂🤣
No i tak oto narodziła się Basia 😁alex0806 lubi tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Kropeczek ja chodziłam do dziewczyny która perfekcjonistka i brała udział w mistrzostwach i miała bzika i robiła mi 3/4:1 w 3 godziny minimum ale nie chciałam rezygnować bo chodziłam na rzęsy co 6 tyg a i tak były zajebiste zero grud delikatne ni bajka i zaszła w ciąże pracowała do 35 tyg ciąży i musiała odjeść, i ja szukałam długo i znalazłam przez przypadek dawna kolezanke która tez jest mistrzynią Mazowsza chyba nie chce mowic ale w jakiś metodach ma 1 miejsce i pojechałam na spróbowanie znalałam ja z gimnazjum i ona robi mi rzęsy w godzine Maks 1,15 h i bałam się ze to nie możliwe a jednak możliwe wypełnia mi 100% i jeżdżę na uzupełnienie co 4,5 tyg a teraz jadę i wszyscy mówią po co jak masz tyle rzęs No właśnie i oto chodzi i to są profesjonaliści a ja jestem osoba wybredna patrze na każdy szczegół czy to rzęsy, paznokcie czy włosy wiec ciężki klient ze mnie ale szukam zawsze dopóki nie znajdę idealnej osoby i znalalzlam 😂
-
Paulina daj znać ja jak będę się w końcu normlanie czuła może kiedyś tez chce chodzić to jest serio dobre i potrzebne ! Jak studiowałam miałam masaże dla ciężarnych i to podobno ulga jak nie wiem ja wracam od połowy lipca na fizjoterapie bo liczę ze wtedy będzie lepiej a muszę wrocic bo ja mam okropny bol barku i przerwałam w maju leczenie a już było tak dobrze a znów wraca bark z podwójna siła i krzyż
-
nick nieaktualny
-
Kasiastaraczka wrote:Alex super ❤️ mąż będzie dumny
A ostatnio widziałam się z koleżanką, która ma 3 córki. Jej ostatnia córka na którymś USG też była chłopcem i też miała podobne zdjęcie dla męża 😂🤣😂🤣
No i tak oto narodziła się Basia 😁Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
-
SamiDe wrote:Dostałam od położnej taki poradnik o ciąży i tam jest, żeby głaskać, mówić do dziecka, by w ten sposób nawiązać więź... dziwne, bo głaskanie powinno właśnie rozluzniac mięśnie, a nie je napinać. Przy smarowaniu brzucha też jest dużo głaskania i wcierania 😉
-
e_mil_ka wrote:Nie wiem ja za każdym razem kiedy byłam w szpitalu to krzyczeli więc staram się tego nie robić często.
Jeden z lekarzy też mi powiedział, że głaskanie brzucha może spowodować skurcze macicy. Dlatego też dziewczyny zagrożone przedwczesnym porodem często nawet nie smarują brzucha żadnymi kremami ☺️
Ja nie za bardzo mogę się powstrzymać przed głaskaniem, które mnie często uspokaja. No ale będę starała się to teraz ograniczyc.
-
Nattttal wrote:O mam, dziękuję ❤️
A możesz zmienić ustawienia na grupę tajną? Bo tak jak kilka innych dziewczyn, jeszcze nie mówiłam sporej części znajomych ☺️alex0806, Nattttal, Kasiastaraczka, Olive lubią tę wiadomość
♥️ 2020 - 👧🏼
25.10.22 🕊👼🤍
13.03.23 🕊👼🤍
🌈💜 12.2023 👶🏼
PAI1 hetero, MTHFR hetero
💉 Clexane 40mg, Acard 150, luteina