Grudniowe mamy 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas wszystko dobrze. 🥰
Wojtuś waży 514 g, jest na 63 centylu.
Zdrowy, silny i bardzo ruchliwy chłopiec. 💙😍 Podczas USG uroczo ssał kciuk. 🥰Wiewioora, GryfnoFrela, Kasiastaraczka, kropeczek, Giosiek, Olive, Izi87, Morelka456, alex0806, Dudka1997, RedTail_Rudzia, Juśka88, Madeline lubią tę wiadomość
2021 H🩷
2023 W🩵 -
_Hope wrote:U nas wszystko dobrze. 🥰
Zdrowy, silny i bardzo ruchliwy chłopiec. 💙😍 Podczas USG uroczo ssał kciuk. 🥰_Hope lubi tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
GryfnoFrela wrote:Czy któraś z was brała na wymioty xonvea? Ja dwa dni nie brałam leków i znowu wymioty dzisiaj...HCG
20.04.23- 1131,9
18.04.23- 543
Pozytywny test
11.04.23
💔25.12.23
💔 14.02.22 cp laparoskopia -
_Hope wrote:U nas wszystko dobrze. 🥰
Zdrowy, silny i bardzo ruchliwy chłopiec. 💙😍 Podczas USG uroczo ssał kciuk. 🥰
Serdecznie gratuluję! 🥳_Hope lubi tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny! ❤
Ogromnie uspokoiła mnie wczorajsza wizyta i jestem przeszczęśliwa. 🥰
Wojtuś pokazał buźkę podczas badania, jest śliczny 🥰 idealny. I najważniejsze, że zdrowy. Oby do końca tak pięknie się rozwijał. 🍀
Piszecie, że duży chłopiec, ale jak na ten tydzień ciąży jest w połowie siatki centylowej, czyli nie aż taki wielki. 😉
Moja córcia na tym etapie ważyła 505g, a w 38+3 urodziła się 2,5 kg kruszynka. Mam nadzieję, że synuś nie będzie aż takim maleństwem, ale najważniejsze żeby był zdrowy. 🍀
Kasiastaraczka, Giosiek, RedTail_Rudzia, GryfnoFrela, Linka2019, SamiDe, Olive lubią tę wiadomość
2021 H🩷
2023 W🩵 -
Dziewczyny kciuki za wizyty!
Hope Basia w 22tc0 tez miala leciutko ponad 500g i lekarz nic nie mówił, że albo dużo albo mało - też myślę, że idealnie w normie. Super!
Dzella19, _Hope, Kasiastaraczka lubią tę wiadomość
👪🐶🌲
Invimed Poznań
Udana II procedura IVF, 4 transfer (Intralipid, Prograf, Encorton).
Janek - 13/07/2021 4130g, 58cm szczęścia.
Marzec 2023 - ciąża naturalna.
Basia - 6/12/2023 3680g -
lukaszkowa wrote:Dziewczyny kciuki za wizyty!
Hope Basia w 22tc0 tez miala leciutko ponad 500g i lekarz nic nie mówił, że albo dużo albo mało - też myślę, że idealnie w normie. Super!
Dziękuję. Ja wiem, że pół kilograma to prawie idealny środek normy. Z każdej wizyty dostaję wydruk i wszystkie pomiary synka są w połowie norm. Jedynie rączki i nóżki trochę powyżej środka, ale pewnie wzrost odziedziczył po tatusiu. 😉Giosiek, Kasiastaraczka, Olive lubią tę wiadomość
2021 H🩷
2023 W🩵 -
Powodzenia na wizytach
Ja mam w czwartek u mojego gina a za tydzień prenatalne. I juz schizuje.. śniło mi się że na tym badaniu wyszło że młody ma rozszczep wargi. Dzisiaj że krwawiłam. Także na każdym kroku jakiś stres a budzę się zapłakana ze snu wtedyLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Powodzenia na wizytach
Ja mam w czwartek u mojego gina a za tydzień prenatalne. I juz schizuje.. śniło mi się że na tym badaniu wyszło że młody ma rozszczep wargi. Dzisiaj że krwawiłam. Także na każdym kroku jakiś stres a budzę się zapłakana ze snu wtedy
Oj biednaja też czasem mam tak powalone sny - ostatnio się obudziłam zapłakana - ale snu ni huhu nie pamiętam
Gratuluje udanych wizyt 🌹❤️🌹 oby Kochane tak dalej ❤️Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
-
_Hope wrote:Dziękuję. Ja wiem, że pół kilograma to prawie idealny środek normy. Z każdej wizyty dostaję wydruk i wszystkie pomiary synka są w połowie norm. Jedynie rączki i nóżki trochę powyżej środka, ale pewnie wzrost odziedziczył po tatusiu. 😉
Nie chodziło mi, że jest duży jak na swój wiek, tylko ogólnie duży 😊 Bo pół kilograma to moim zdaniem już taka piękna waga ☺️
Ciekawe ile będzie miała moja córeczka na połówkowych 😊_Hope, Olive lubią tę wiadomość