Grudniowe mamy 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Giosiek wrote:Hope, mam nadzieję, że nie zrozumiałaś mojej wypowiedzi tak, że uważam, że Wojtuś jest „przerośnięty” 😅
Nie chodziło mi, że jest duży jak na swój wiek, tylko ogólnie duży 😊 Bo pół kilograma to moim zdaniem już taka piękna waga ☺️
Ciekawe ile będzie miała moja córeczka na połówkowych 😊
Oczywiście, że nie. ☺ Bardzo się cieszę, że mój synek jest tak idealnie w połowie. Nie za duży i nie za mały. Oby tak dalej.
A pół kilograma to rzeczywiście już taka fajna waga maluszków. 🥰Giosiek, RedTail_Rudzia, Olive lubią tę wiadomość
2021 H🩷
2023 W🩵 -
Hej dziewczyny;) ja już po wizycie;) moja kluseczka waży już 860g wszystko z nią dobrze,rośnie zdrowo,mama zadowolona Szyjka się nie skraca ,infekcji brak także uff
+4kg od początku ciazy 🤣
Z negatywów niestety cukrzyca ciążowa I muszę się kontrolować,narazie spróbujemy zwalczać dietką po 2 tyg mam dać znać lekarzowi jak pomiary;)
Następna wizyta 19.09 więc można mnie wpisać 😚 dziękuję 🤗🤗alex0806, GryfnoFrela, RedTail_Rudzia, _Hope, Wiewioora, Kasiastaraczka, Giosiek, Linka2019, SamiDe, Madeline , Olive, Malgo_93, Juśka88 lubią tę wiadomość
-
Cieszę się bardzo !!! Z cukrzyca wierzę że dasz radę początki są ciężkie z dietą ale później już będziesz robić automatycznie ❤️🥰 fajny już ten " Mały Człowiek" a niedawno jeszcze była fasolka ah cudnie ❤️
Ja w ciąży przytyłam więcej ale nie widać tego po brzuchu ale po nogachDudka1997 lubi tę wiadomość
-
Dudka1997 wrote:Hej dziewczyny;) ja już po wizycie;) moja kluseczka waży już 860g wszystko z nią dobrze,rośnie zdrowo,mama zadowolona Szyjka się nie skraca ,infekcji brak także uff
+4kg od początku ciazy 🤣
Z negatywów niestety cukrzyca ciążowa I muszę się kontrolować,narazie spróbujemy zwalczać dietką po 2 tyg mam dać znać lekarzowi jak pomiary;)
Następna wizyta 19.09 więc można mnie wpisać 😚 dziękuję 🤗🤗
Bardzo się cieszę, że tak pięknie rośnie! 😊
Trzymam kciuki, by udało Ci się okiełznać cukrzycę na samej diecie. Moja koleżanka bierze zastrzyki z insuliny w ciąży i nie poleca 🫣 Ja miałam problemy z cukrem na czczo jeszcze przed ciążą, także nastawiam się na najgorsze 😅
A mogę zapytać jakie wyszły Ci wyniki krzywej cukrowej? -
Giosiek wrote:Dudka, super, że wszystko z Marceliną dobrze! ☺️
Bardzo się cieszę, że tak pięknie rośnie! 😊
Trzymam kciuki, by udało Ci się okiełznać cukrzycę na samej diecie. Moja koleżanka bierze zastrzyki z insuliny w ciąży i nie poleca 🫣 Ja miałam problemy z cukrem na czczo jeszcze przed ciążą, także nastawiam się na najgorsze 😅
A mogę zapytać jakie wyszły Ci wyniki krzywej cukrowej?Giosiek lubi tę wiadomość
-
Już po wizycie,Henio ma 700 g💙 leży sobie główką do dołu 🥰 daje solidne kopniaki, tętno 140
Dudka1997, Madeline , alex0806, Morelka456, GryfnoFrela, lukaszkowa, Giosiek, _Hope, Olive, Malgo_93, SamiDe, Matleena89, Juśka88, Wiewioora lubią tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Kasiastaraczka wrote:Już po wizycie,Henio ma 700 g💙 leży sobie główką do dołu 🥰 daje solidne kopniaki, tętno 140
Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
-
Gratuluję udanych wizyt Hope,Dudka, Kasiastaraczka 🤩 Aplikacje nie żartują,że od 20tc dzidzie zaczynają rosnąć i rosnąć!
Ja widzę,że mój też z dnia na dzień większy, bo i częściej go czuję (jakby piruety odprawiał czasem), i brzuch rośnie.
Niestety powoli dołączam do problemów z żelazem, już wciągnęłam dziś sok z buraka i pietruszki. Jutro konsultacja z ginem, więc zobaczę co mi zaleci.
Mam rano gina i popołudniu połówkowe. Przyznam, że bardziej obawiam się gina, a połówkowe widzę, jako miłą rozrywkę, gdzie zobaczymy w lepszej jakości dżidżiego. Co się zdecyduję na gin,to idzie na urlop i nie mogę mieć ciaglosci wizyt i tak kończę z ciągłymi zmianami 🫣 Gin.tez już krzywo na to patrzą.
_Hope, Malgo_93, SamiDe, Kasiastaraczka, Dudka1997, Giosiek lubią tę wiadomość
-
Dudka1997 wrote:Dziękuję 🥰 na czczo 78, po godzinie 167 a po 2h 173 ;(
Słyszałam, że cukier po posiłku jest łatwiejszy do opanowania dietą niż ten na czczo, także jestem u Ciebie dobrej myśli 😊Dudka1997 lubi tę wiadomość
-
Gratuluję udanych wizyt ! Ja póki nie zrobiłam krzywych (robię za tydzień dokładnie) to jem te słodycze, pieczywo i inne (a co tam, póki mogę! Może za tydzień wyjdzie, że nie mogę )
Kasiastaraczka, RedTail_Rudzia, Olive, _Hope lubią tę wiadomość
-
Widzę w kalendarzu, że dziś kolejny ekscytujący dzień 😊
Rudzia, kciuki za wizytę! Oby szyjka już się nie skracała!
Madeline, Dzella i Obiel, dajcie koniecznie znać jak Wasze maleństwa po połówkowych ☺️
Trzymam kciuki za same dobre wieści!!! 🍀✊🍀✊Kasiastaraczka, Madeline , Dzella19, RedTail_Rudzia lubią tę wiadomość
-
Powodzenia na wizytach i gratulacje tych dobrych wieści
Ja idę do gina jutro. Już się stresuje przez moje koszmary, mam nadzieję że rozwieje wątpliwości. Młody kopie jak szalony, mocno go czuć, nawet córka przykłada rękę i się ekscytujeKasiastaraczka, RedTail_Rudzia lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Powodzenia na wizytach i gratulacje tych dobrych wieści
Ja idę do gina jutro. Już się stresuje przez moje koszmary, mam nadzieję że rozwieje wątpliwości. Młody kopie jak szalony, mocno go czuć, nawet córka przykłada rękę i się ekscytuje
Moim zdaniem nie masz powodu do zmartwień, zwłaszcza, że dzidziuś kopie jak szalony 😊
Ja mam łożysko na przedniej ścianie i czuję małą tylko czasem i to bardzo delikatnie. Na szczęście mam detektor tętna, także słuchanie bicia jej serca totalnie mnie uspokaja ☺️
Polecam każdej zestresowanej ciężarnej! 😁 -
Rudzia, Madeline, Dzella, Ibiel - oczywiście ja też trzymam kciuki za Wasze wizyty i czekam na wiadomości po. ✊✊✊ Powodzenia! 🍀
Mam nadzieję, że czekają Was same dobre wieści.
Madeline , Dzella19, RedTail_Rudzia lubią tę wiadomość
2021 H🩷
2023 W🩵 -
U mnie so far so good.
Szyjka zamknięta i wysoko.
Tętno dżidżiego 147:)
Na skurcze w pochwie mam brać magnez z potasem (skoro skurcze mam całym ciele) - Aspargin.
Powiedział,że skoro jestem w połowie ciąży a już mam niedobory żelaza, to mam brać Tardyferon, pół godziny przed jedzeniem,może być przed obiadem, więc nie będzie mi kolidować z Euthyroxem. Yay💪😁!
No i więcej w diecie spożywac,a ja faktycznie ostatnio nic z zelazem nie jadłam, więc już w mieście się poprawiam;)
O 14.polowkowe.
Kasiastaraczka, Giosiek, Dudka1997, _Hope, RedTail_Rudzia, SamiDe, Olive lubią tę wiadomość