Grudniowe mamy 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Alex ja chodzę prywatnie oraz na pakiet Luxmed i tam robię badania,bo tak to rzeczywiście kupa kasy. Choć i tak wizyty prywatnie po 350,ale mam zaufanie do tego doktorka
No właśnie,w sumie nic nie pisalysmy o sobie
Ja mam w tym roku 35 lat, w styczniu 2022 urodziłam pierwszego synka
Pracuję w urzędzie,mieszkamy w Warszawie,ale budujemy dom ok.50 km o W-wa.
Od lipca 2021 jestem na zwolnieniach, macierzyńskich etc 😁 w maju miałam przechodzić na wychowawczy,ale z uwagi na ciążę dostałam zwolnienie
No i znowu robiłam grupę krwi,ale że w pakiecie to luzikSynek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
To ja na samym początku o sobie pisałam 😊 Mieszkam na Śląsku,pracuje w sklepie meblowym. Od początku ciąży jestem na L4, ciekawe czy teraz na wizycie,którą mam 22 maja czy mi przedłuży czy będę mogła wrócić do pracy na jakiś czas,bo chciałabym
alex0806 lubi tę wiadomość
-
Ja też chodzę do lekarza prywatnie ale czy to aż tak dużo pieniędzy pochłania? U mnie chyba nie. Mniejsze miasto to i niższe ceny ale w porównaniu do kosztów in vitro to chodzenie prywatnie do lekarza to pikuś.
Ja mam 34 lata i pracuje w szkolnym sekretariacie - warmińsko- mazurskie. -
Dziewczyny niestety...
Dzisiaj wystąpiło plamienie, pojechaliśmy na izbę przyjęć i niestety maluszek już bez bicia serca 💔
Chcieli zostawić mnie w szpitalu, aby wywołać poronienia, ale przechodziłam to przy poprzedniej ciąży i sama zdecydowałam, że poczekam na poronienie samoistne.
Dziękuję Wam za wsparcie, trzymam za Was wszystkie mocno kciuki! Niech maluszki rosną zdrowo ❤ Trzymajcie się ciepło.🙋♀️ 24l
Trombofilia (niski poziom białka C)
🙋 28l
03.2023 morfologia plemników 0%
09.2023 morfologia plemników 0%
🔸️07.2023 🕊💔 poronienie zatrzymane 7tc/10tc
🔸️09.2022 rozpoczęcie starań o cud ❣
🔸️16.05.2023 poronienie 9tc 💔🕊 -
Daria.w9 wrote:Dziewczyny niestety...
Dzisiaj wystąpiło plamienie, pojechaliśmy na izbę przyjęć i niestety maluszek już bez bicia serca 💔
Chcieli zostawić mnie w szpitalu, aby wywołać poronienia, ale przechodziłam to przy poprzedniej ciąży i sama zdecydowałam, że poczekam na poronienie samoistne.
Dziękuję Wam za wsparcie, trzymam za Was wszystkie mocno kciuki! Niech maluszki rosną zdrowo ❤ Trzymajcie się ciepło.
Bardzo mi przykro. Ja miałam łyżeczkowanie po wcześniejszym podaniu leków i nie wspominam źle.
Daria.w9 lubi tę wiadomość
Lipiec 2018 - synek ♥️
Październik 2020 - poronienie 6tc
Kwiecień 2021 - poronienie 6tc
Listopad 2021 - puste jajo 9tc
Złoty strzał -> Marzec 2023 - czekam na drugiego synka (Grudzień 2023)
-
Daria.w9 wrote:Dziewczyny niestety...
Dziękuję Wam za wsparcie, trzymam za Was wszystkie mocno kciuki! Niech maluszki rosną zdrowo ❤ Trzymajcie się ciepło.
Bardzo mi przykro. Dla mnie łyżeczkowanie było trudnym przeżyciem więc rozumiem też Twoją decyzję. Dużo siły dla Was.
Daria.w9 lubi tę wiadomość
-
Ja to co mogę powiedzieć o sobie to mieszkam w województwie łódzkim, w okolicach Piotrkowa Trybunalskiego. Mam 22 lata, w grudniu mam 23 urodziny 😁 i nasz szkrab też będzie z grudnia hihi 💜
Nie pracuję póki co, dwa dni przed tym jak miałam zacząć nową pracę dowiedziałam się że jestem w ciąży, z racji że była zagrożona zrezygnowałam. W domu mam już córeczkę z sierpnia 2020 👶🏻👧🏼😍e_mil_ka, Kasiastaraczka lubią tę wiadomość
♥️ 2020 - 👧🏼
25.10.22 🕊👼🤍
13.03.23 🕊👼🤍
🌈💜 12.2023 👶🏼
PAI1 hetero, MTHFR hetero
💉 Clexane 40mg, Acard 150, luteina
-
Poza tym tak mało się tutaj odzywam, o połowie rzeczy nie wiem co pisałyście ale cały czas próbowałam znaleźć sobie zajęcia żeby nie mieć tych negatywnych myśli. No i dziękuję za ostatnie słowa wsparcia ❤♥️ 2020 - 👧🏼
25.10.22 🕊👼🤍
13.03.23 🕊👼🤍
🌈💜 12.2023 👶🏼
PAI1 hetero, MTHFR hetero
💉 Clexane 40mg, Acard 150, luteina
-
Hej,ja jestem z Wlkp, lekarza mam z Medicover, pracuję w korpo, więc chętnie pójdę na L4 jak tylko się sytuacja ustabilizuje, bo już tam naprawdę wiele z siebie zostawiłam, kończę 34 lata w tym roku. To moja pierwsza ciąża. Wyczekana i mam nadzieję,że szczęśliwa.
e_mil_ka, alex0806, Kasiastaraczka, Matleena89 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny,a jak byłyście na USG w 6tc to moglyscie posłuchać serduszka? Mi gin.powiedziala,że jeszcze byśmy zarodek ugotowały, ale moje bratowa w tym czasie,najpóźniej w 7tc mogła usłyszeć bicie serca. Wiecie coś na ten temat? Wujek google mało się konkretnie mi odpowiada;)
-
Madeline wrote:Dziewczyny,a jak byłyście na USG w 6tc to moglyscie posłuchać serduszka? Mi gin.powiedziala,że jeszcze byśmy zarodek ugotowały, ale moje bratowa w tym czasie,najpóźniej w 7tc mogła usłyszeć bicie serca. Wiecie coś na ten temat? Wujek google mało się konkretnie mi odpowiada;)
Ja kończę 9 tydzień i jeszcze nie słyszałam, pomimo 5 wizyt u lekarza od początku ciąży. Mój lekarz mówił, że póki co włączanie Dopplera może być ryzykowne i warto poczekać 🤷🏻♀️Madeline lubi tę wiadomość
-
Madeline wrote:Dziewczyny,a jak byłyście na USG w 6tc to moglyscie posłuchać serduszka? Mi gin.powiedziala,że jeszcze byśmy zarodek ugotowały, ale moje bratowa w tym czasie,najpóźniej w 7tc mogła usłyszeć bicie serca. Wiecie coś na ten temat? Wujek google mało się konkretnie mi odpowiada;)
Ja jeszcze nie widziałam serduszka w tej ciąży. Liczę na to że po tych stresach zobaczę je we wtorek i będzie wszystko dobrze
Wtedy sie zastanowię czy nie powiedzieć już w pracy. Pracuje w przedszkolu. Ciągle choroby, maluchy, nie trudno o uraz czy coś. Moi podopieczni to 2 niepełnosprawnych chłopców i do tego 15stka 3-4 latkow. I we 3 jesteśmy na grupieNattttal, Kasiastaraczka, Madeline lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Mi na dwóch ostatnich usg lekarz mowil że serduszko bije, pokazywał miejsce w przybliżeniu na monitorze gdzie to widać itd. Ale mowil że jeszcze nie słuchamy. Teraz jak będę w 13 tyg na badaniach prenatalnych to myślę że w końcu usłyszę 😊
Madeline lubi tę wiadomość