Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Alxawl wrote:Też uważam, że jeśli ma Ciebie to uspokoić to zrób! Ile się u was w laboratorium czeka na wyniki?
krew oddawałam około 8.30 do tej pory nie dostałam konkretnego wyniku. BhCg nadal >10tys. -
Tizzi wrote:No to się dowiedziałam w takim razie pewnie też się zdecyduje na to ale to jak już brzuszek będzie duży.
W którym tygodniu może już widać brzuszek? Jak to u was było??
wyczytałam na mądrej stronie że adaptery zalecane są od 2mies. ciąży. I jeszcze takie info: Urządzeniami, które jest dostępne na naszym rynku i spełniają normy bezpieczeństwa są w chwili obecnej tylko dwa adaptery: BeSafe Pregnant oraz BeSafe iZi FIX.
Cena z kosmosu. -
Tizzi wrote:No to się dowiedziałam w takim razie pewnie też się zdecyduje na to ale to jak już brzuszek będzie duży.
W którym tygodniu może już widać brzuszek? Jak to u was było??
Mi wyskoczył brzuch w 36 tyg dopiero wcześniej nie było w ogóle widać ciąży. No ale ja mam 120 kg -
Wachciowa wrote:krew oddawałam około 8.30 do tej pory nie dostałam konkretnego wyniku. BhCg nadal >10tys.
Ja zrobiłam w Śląskich laboratoriach, tam podają bardzo dokładne wyniki - w lipcu 2016 miałam powyżej 20 tyś, to wynik był z dokładnością do jednego miejsca po przecinkuMom of 3
11.2011
11.2017
06.2019 -
Wachciowa wrote:krew oddawałam około 8.30 do tej pory nie dostałam konkretnego wyniku. BhCg nadal >10tys.
Wachciowa a może te maszyny (komputery) przy tak dużym BHCG nie są wstanie dać Ci dokładniejszego wyniku. -
Alxawl wrote:aha ... w poprzednim wątku, na którym byłam też jedna miała taki wynik, ale badanie na NFZ robiła. A czytałam że Ty robiłaś prywatnie, więc powinni mieć bardziej czuły sprzęt ;o
Ja zrobiłam w Śląskich laboratoriach, tam podają bardzo dokładne wyniki - w lipcu 2016 miałam powyżej 20 tyś, to wynik był z dokładnością do jednego miejsca po przecinku
Też zawsze robię w Śląskich laboratoriach medycznych i wynik na e-mailuMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Alxawl wrote:aha ... w poprzednim wątku, na którym byłam też jedna miała taki wynik, ale badanie na NFZ robiła. A czytałam że Ty robiłaś prywatnie, więc powinni mieć bardziej czuły sprzęt ;o
Ja zrobiłam w Śląskich laboratoriach, tam podają bardzo dokładne wyniki - w lipcu 2016 miałam powyżej 20 tyś, to wynik był z dokładnością do jednego miejsca po przecinku
ja czekam na bardziej precyzyjny. podobno zamieszczą, jeśli nie to będę dzwonić do skutku. -
Lady Savage wrote:Wachciowa a może te maszyny (komputery) przy tak dużym BHCG nie są wstanie dać Ci dokładniejszego wyniku.
-
nick nieaktualny
-
Ja juz po wizycie. Pecherzyk ciazowy 1cm, cialko zoltkowe 2mm. Zarodka brak nie chce zeby ta ciaza zakonczyla sie tak jak pierwsza czyli pustym jajem plodowym
Kaczorka lubi tę wiadomość
23dpo bHCG 7493 mIU/ml
25dpo bHCG 15 400 mIU/ml
27dpo bHCG 23 411 mIU/ml -
Jula911 wrote:Ja juz po wizycie. Pecherzyk ciazowy 1cm, cialko zoltkowe 2mm. Zarodka brak nie chce zeby ta ciaza zakonczyla sie tak jak pierwsza czyli pustym jajem plodowym
Może jeszcze za wcześnie...bądź dobrej myśli kochana.
Trzymam kciuki .Laura
-
Jula911 wrote:Ja juz po wizycie. Pecherzyk ciazowy 1cm, cialko zoltkowe 2mm. Zarodka brak nie chce zeby ta ciaza zakonczyla sie tak jak pierwsza czyli pustym jajem plodowym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2017, 17:44
Lea