Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
SusannaDean wrote:W sumie to prawda, brutalna, ale prawda. Mam nadzieję, że jednak tego pecha życiowego limit wyczerpałam i też trochę szczęścia mi się nalezy jak na razie wszystko dobrze idzie u mnie, nie powinnam się dodatkowo dobijać jakimis czarnymi myślami, ale po stracie to wszystko jest inaczej niż sobie wyobrażałam.
Wiecie co? Zjem milkę z orzechami na pocieszenie
-
Tez na luteine jestem.
Tez mam ciążowe na l4
jesteśmy na 100 stronieA85K, Tizzi, Alxawl, Lady Savage lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Yoselyn82 wrote:Dziewczyny a wy macie l4 już ciążowe?
Ciekawe komu trafia się bliźniaki przeglądałam sobie inne wątki - listy i widzę, że przeważnie kilka osób ma to szczęścieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2017, 16:54
MyE lubi tę wiadomość
Lea
-
SusannaDean wrote:Dzieeeeeeki
Nie chciałam cię straszyć. Ale faktycznie jak ma cie uspokoić to jedz. Ja może się skuszę ale na poniedziałek z beta. Przez weekend nie robię.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Ścieło mnie, musiałam się drzemnąć, to znak że dzidzia rośnie Jeśli chodzi o urlop to w czerwcu jedziemy na 70 tkę mojej babci do Kielc, w lipcu mieliśmy jechać do Francji do moich przyjaciół, no ale 5 miesiącu nie pojadę, 16 godzin w samochodzie w jednej pozycji, trochę niebezpiecznie.
A właśnie jak przy smaochodze jesteśmy, zapinać się nie zapinać? Jak to u Was? Będziecie się zapinać, ja pamiętam że z Zuzą tak do 5 miecha, ok a potem mi było tak niedobrze, siadałam na tych dolnych pasach. xD No w sierpniu jedziemy do Mielna, do mamy od Rafała. -
Lady Savage wrote:Ścieło mnie, musiałam się drzemnąć, to znak że dzidzia rośnie Jeśli chodzi o urlop to w czerwcu jedziemy na 70 tkę mojej babci do Kielc, w lipcu mieliśmy jechać do Francji do moich przyjaciół, no ale 5 miesiącu nie pojadę, 16 godzin w samochodzie w jednej pozycji, trochę niebezpiecznie.
A właśnie jak przy smaochodze jesteśmy, zapinać się nie zapinać? Jak to u Was? Będziecie się zapinać, ja pamiętam że z Zuzą tak do 5 miecha, ok a potem mi było tak niedobrze, siadałam na tych dolnych pasach. xD No w sierpniu jedziemy do Mielna, do mamy od Rafała.Lea
-
Lady Savage wrote:Ścieło mnie, musiałam się drzemnąć, to znak że dzidzia rośnie Jeśli chodzi o urlop to w czerwcu jedziemy na 70 tkę mojej babci do Kielc, w lipcu mieliśmy jechać do Francji do moich przyjaciół, no ale 5 miesiącu nie pojadę, 16 godzin w samochodzie w jednej pozycji, trochę niebezpiecznie.
A właśnie jak przy smaochodze jesteśmy, zapinać się nie zapinać? Jak to u Was? Będziecie się zapinać, ja pamiętam że z Zuzą tak do 5 miecha, ok a potem mi było tak niedobrze, siadałam na tych dolnych pasach. xD No w sierpniu jedziemy do Mielna, do mamy od Rafała.Alicja- nasza księżniczka ur. 5.08.2016
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017 -
Wachciowa wrote:ja chcę kupić adapter do pasów.. pasy są wtedy kierowane na miednicę i biodra matki a nie na główkę dziecka.
W którym tygodniu może już widać brzuszek? Jak to u was było??Lea
-
Yoselyn82 wrote:Dziewczyny a wy macie l4 już ciążowe?
Za to w poniedziałek po usg lekarka zaproponowała l4 z kodem B, ale stwierdziłam że dobrze się czuję. Lubię moją pracę, a na l4 pójdę jak już będę musiała, bo np wymioty mnie będą męczyć albo pojawią się niepokojące objawy. Po cichu liczę że do końca roku szkolnego wytrwam, ale wiadomo różnie to może być.Wachciowa lubi tę wiadomość
Mom of 3
11.2011
11.2017
06.2019 -
A właśnie jak przy smaochodze jesteśmy, zapinać się nie zapinać? Jak to u Was? Będziecie się zapinać, ja pamiętam że z Zuzą tak do 5 miecha, ok a potem mi było tak niedobrze, siadałam na tych dolnych pasach. xD No w sierpniu jedziemy do Mielna, do mamy od Rafała. -
nick nieaktualny
-
Boże wy to macie tempo 1dzien nie wejść to jak książka;) było to ileś stron temu ale ja mam 27lat w tym roku 170cm i ważę koło 59 kg q cycki małe oj małe tak b i jeszcze miesiąc temu to była skóra teraz chociaż trochę się wypełnienily heh
A85K lubi tę wiadomość