Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mój mąż się że mnie śmieje, że ostatni raz na forum to pisał w liceum, a ja tu dzielnie z telefonem klikam :p ale i tak go kocham, bo właśnie pojechał do baru mlecznego po kopytka i pulpeta
Wiem,ze pytanie o wiek było 10 stron temu a ja dopiero teraz - mam 27 l w sierpniu już 28:) -
nick nieaktualny
-
jeju ale macie bimbały ja mam B - podczas kp dobiłam do C, a potem znów spadły do B jestem kurduplem więc z większymi byłoby mi ciężko
Alxalw witaj pisz do nas, od pisania nikomu nic się nie stało
co do wakacji to chciałabym gdzieś polecieć, ale z reguły wykupujemy wczasy z dnia na dzień nie wiem czy w tym roku nie zmienimy mieszkania na większe, wtedy pewnie spędzilibyśmy wczasy gdzieś w Polsce. W poprzedniej ciąży (córka też grudniowa) byłam pod koniec sierpnia samolotem w Bułgarii - zjeżdżałam na zjeżdżalni wodnej na pontonie, pływałam w morzu, zatrułam się jedzeniem i rzygałam 5 razy w ciągu jednej nocy i nic kompletnie mi się nie stało ginekolog powiedział że jak się dobrze czuję to trzeba korzystać z życia i że to najlepszy czas na podróże i szaleństwa
włosy też farbowałam całą ciążę od samego początku - pytałam lekarza czy z tym farbowaniem to jakiś mit, na co stwierdził że farby się zmieniły na takie które już nie przenikają przez skórę i nie szkodzą, najbardziej drażniący jest sam zapach farb i lakierów od którego może zemdlić więc to jedyne ryzykoTizzi lubi tę wiadomość
-
Tizzi wrote:A właśnie co do zwieszania...czasami wieczorem nie mogę wejść przez jakiś czas na forum i wyskakuje jakiś błąd? Wam też?
Tak zawiesza się i to często.. zaraz będzie 100 strona
Ale dużo piszemyTizzi lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Tizzi wrote:Ja czasami jestem skazana na towarzystwo wyłącznie naszych zwierzaków bo mąż czasami ma nocki
Mój M pracuje w Norwegii. Wyjezdza na 4 tygodnie i wraca na 2tyg. Czesciej bede rozmawiac z Wami Kobitki niz z moim M -
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Ja też w piątek o 16....
Dobrze ze 13 nie jest w piątekMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Nie jest aż tak źle, ale łatwo też nie jest. Są telefony skype ale tęsknota doskwiera. Teraz będzie jeszcze gorzej. Wcześniej gdy pracowałam nie myślałam tak o tym, w nocy dopiero łkałam do poduchy. No ale dla Groszka wszystko. Może wrócę do szydełkowania.
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
Wachciowa wrote:Nie jest aż tak źle, ale łatwo też nie jest. Są telefony skype ale tęsknota doskwiera. Teraz będzie jeszcze gorzej. Wcześniej gdy pracowałam nie myślałam tak o tym, w nocy dopiero łkałam do poduchy. No ale dla Groszka wszystko. Może wrócę do szydełkowania.
Na pewno nie będzie to samo jak będziesz sama siedzieć w 4 ścianach ale faktycznie teraz jest net, Skype itp tęsknota to nie zbrodniaMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MyE wrote:Jedź, przynajmniej będziesz mniej zestresowana
Albo bardziejMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️