Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wachciowa wrote:Kochana uważaj żebyś nie dostała takiego wyniku jak ja
No właśnie.. Oby oby. Ciekawe jaki wynik podają duży u mnie w labie. A jak coś to będzie awanturka hahaWachciowa lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
SusannaDean wrote:Ja widzę, że fajne towarzystwo się szykuje na te kolejne miesiące
No baaaa..SusannaDean lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Tizzi wrote:Dziewczyny a jak u was z wakacjami?wybieracie się gdzieś? Samolotem?
Bo my mamy już zarezerwowane na lipiec i teraz się boję, że nic z tego nie wyjdzie w ciąży. Jest co prawda ubezpieczenie także można jeszcze odwołać i dostanie się zwrot. Nawet jak nie będę miała przeciwwskazań to jakoś boję się lecieć samolotem...Wachciowa, Nola lubią tę wiadomość
Alicja- nasza księżniczkaur. 5.08.2016
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017 -
Wachciowa wrote:
wracaj do nas szybciutko
następna wizyta 19.04. ktoś tu wspominał o pakietach do prywatnej opieki . ja mam luxmed i mimo wielu negatywnych opinii na internecie ja ich uwielbiam przynajmniej prowadzenie ciąży jest wzoroweWachciowa lubi tę wiadomość
Mom of 3
11.2011
11.2017
06.2019 -
Nie wiem jak Wam ale maz mi juz stuka w glowe ze z telefonem przed nosem wszystko robie hehe
MyE, Tizzi, Wachciowa lubią tę wiadomość
Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MyE wrote:Kobietki oby do 12 tygodnia dotrwać
Później już z górki, bo ryzyko jest o wiele mniejsze
A jak osiwiejemy to bedzie starcze party w psychiatryku.Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
Córeńka 5 latka (2013)
Alxawl wrote:jutro mam egzamin na studiach to pewnie z tej okazji cały dzisiejszy wieczór będę tu nadawać
następna wizyta 19.04. ktoś tu wspominał o pakietach do prywatnej opieki . ja mam luxmed i mimo wielu negatywnych opinii na internecie ja ich uwielbiam przynajmniej prowadzenie ciąży jest wzorowe
A który to już tydzień?
Zapraszamy do pisaniaTizzi lubi tę wiadomość
Laura
-
A85K wrote:Alxawl wierzmy , że będzie dobrze bo te obawy I nerwy sprawią , że osiwiejemy I oszalejemy.
I który to już tydzień?
jutro będzie równe 6t0dTizzi, A85K lubią tę wiadomość
Mom of 3
11.2011
11.2017
06.2019 -
Kurna Wy sie nie mozecie doczekac wizyt w pon, wtorek a ja dopiero w piatek:( I to po 18:(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2017, 16:18
Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
Córeńka 5 latka (2013)
nick nieaktualny
-
Alxawl wrote:ja w pracy się mniej stresuje, zapominam o swoich problemach bo muszę rozwiązywać inne problemy swoich uczniów;) a jak wracam do domu to padam i w ogóle o niczym nie myślę
jutro będzie równe 6t0d
Lea