Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jula911 wrote:Ja juz po wizycie. Pecherzyk ciazowy 1cm, cialko zoltkowe 2mm. Zarodka brak
nie chce zeby ta ciaza zakonczyla sie tak jak pierwsza czyli pustym jajem plodowym
U mnie w tej drugiej, obumarłej ciąży w 5t 3d było widać pęcherzyk + coś w środku, potem byłam prywatnie w 6t 0d to też było widać pęcherzyk + ciałko żółte, w 6t 5t na bardzo dobrym sprzęcie dało się zobaczyć malutki zarodek z pikającym serduszkiem a w 7t4d już był ładny obraz ,. u ciebie widzę dopiero 6 tydzień się kończy, raczej nie sądzę żeby brak zarodka oznaczał teraz coś złego. Ja mam w tej ciąży wizytę specjalnie tak policzoną żeby był to mój 7t 3d, bo wcześniej nie ma sensu się nakręcać (chyba że zacznę plamić).
Za to napiszę wam, że w pierwszej ciąży chodziłam do lekarza tylko na NFZ i pierwszy raz USG miałam w 12/13 tygodniu ciąży!!! Nie czytałam żadnych for internetowych (bo w 2011r. chyba nawet nie było takich for) , nie miałam pojęcia co to beta hcg, tylko pozytywny wynik testu ciążowego uznałam za 100% gwarancje urodzenia zdrowego dzieckaNo i urodziło się idealnie zdrowe
czyli wychodzi na to że im bardziej szalejemy, tym gorzejNola lubi tę wiadomość
Mom of 3
11.2011
11.2017
06.2019 -
Jula911 wrote:Ja juz po wizycie. Pecherzyk ciazowy 1cm, cialko zoltkowe 2mm. Zarodka brak
nie chce zeby ta ciaza zakonczyla sie tak jak pierwsza czyli pustym jajem plodowym
pójdz za tydzień do innego gina, i na pewno będzie już dzidziul, nie martw się
-
-
Chyba też walne sobie bete dla spokoju
w środę, troszkę za długo do tej wizyty, z Zuzią byłam na początku 7 tyg, a teraz w środku 8, ale kobieta powiedziała że poprzednia ciąża przebiegła prawidłowo, więc 8 tydzień wizyta.
-
nick nieaktualny
-
Alxawl wrote:mi wylicza kalkulator na 3.12
z córką miałam termin na 16.11, a urodziła się 25.11
Pierwsza côrka urodziła się tydzień po terminie, druga córka 2 tyg. 2 dni przed terminem a trzecia dzień po terminie
U ciebie wychodzi dzisiaj 5+6 I masz na 3.12...ja jestem w 5+4 I mam na 4.12...
Z jakiego kalkulatora korzystasz ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2017, 18:05
Laura
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA85K wrote:Pierwsza côrka urodziła się tydzień po terminie, druga córka 2 tyg. 2 dni przed terminem a trzecia dzień po terminie
U ciebie wychodzi dzisiaj 5+6 I masz na 3.12...ja jestem w 5+4 I mam na 4.12...
Z jakiego kalkulatora korzystasz ?Jak mają na imię?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote:Suzanne no chyba tak, ale brakuje mi tego wiesz, test pozytywny, beta, kolejnym krokiem potwierdzajacym ciąze jest usg,
i wtedy uwierzy człowiek w 100% że jest ta ciąża.
A85K lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote:Suzanne
ja urodziłam się w Bytomiu
i mieszałam tam aż do matury, po maturze wypad do Francji na 4 lata, a potem studia w Poznaniu, no i tu zostałam.
Całe życie mieszkałam w małopolsce a od kilku lat w Katowicach
hhahah