Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Monal ja mam takie w poprzedniej ciąży też takie były aż do końca, tylko zaczęły bolec ok 8 tyg przez jakieś dwa tygodnie nie martw się, wszystko jest ok
Jula jeszcze masz czas na zobaczenie zarodka - może po prostu owulacja była późno i jeszcze go nie widać bo jest za wcześnie:) za tydzień na pewno będzie go widać -
Tizzi wrote:No to się dowiedziałam w takim razie pewnie też się zdecyduje na to ale to jak już brzuszek będzie duży.
W którym tygodniu może już widać brzuszek? Jak to u was było??A85K, Nola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:U mnie było już w 14 tc widać a w 16 tc czułam pierwsze ruchy może do bardzo grubych nie należę ale na tamtym etapie miałam ok 85 kg...wogole w ciąży przytyłam 15 kg a jak wyszłam że szpitala to ważyłam już prawie tyle co przed ciąża a po 2 mc kp ważyłam o 10 kg mniej niż przed ciąża więc kp i dluuugie spacery( chodziłam po 10 km z wózkiem a mój maluch robił sobie drzemke wtedy) najlepszy sposób na powrót do formy
-
migiem wrote:Monal ja mam takie w poprzedniej ciąży też takie były aż do końca, tylko zaczęły bolec ok 8 tyg przez jakieś dwa tygodnie nie martw się, wszystko jest ok
Jula jeszcze masz czas na zobaczenie zarodka - może po prostu owulacja była późno i jeszcze go nie widać bo jest za wcześnie:) za tydzień na pewno będzie go widać
Mnie bolały do poniedziałku i były opuchnięte a od wtorku zero boleści i są miekkie jak swieże bułeczki.
Martwi mnie brak objawów. A raczej ich nagły zanik. -
W pierwszej brzuch mi zaczal sie odznaczac w 18tc. Ruchy w 20. W drugiej ciazy juz okolo 14tc nrzuszek byl widoczny i od tego zasu jakos ruchu. Teraz brzusio nadal pozostal po poprzedniej ciazy. Wiec nie wiem, czy nadal to, czy juz kolejny maluch sie pokazuje.
A85K lubi tę wiadomość
syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Alxawl wrote:też ze śląska jesteś?
Tak na żelaznej. Ze Śląska jestemAlxawl, SusannaDean, Nola lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Jula gratuluję wizyty i nie stresuj się, serduszko na pewno się pojawi.
Alxawl lubi tę wiadomość
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Lady Savage wrote:Ale Poznań też, jak się rejestrowałam do gina, to babka mówi, łooo jezu mam 12 cieżarnych w tym dniu, co wyście się baby wściekłyście z tymi dziećmi
Lady Savage, A85K lubią tę wiadomość
Alicja- nasza księżniczka ur. 5.08.2016
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Alxawl wrote:hehe to już jest nas czwórka:)
ciekawe czy mijałyśmy się kiedyś w drzwiach laboratorium ?
Może może, kto wieSusannaDean lubi tę wiadomość
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny