Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTizzi wrote:Szczerze nie wiedziałam, że jest jakiś próg. Myślałam, że każdemu się należy becikowe...
-
nick nieaktualny
-
O mami jakie tempo Godzinę mi zeszło z nadrobieniem co się działo od rana
Ja rocznikowo mam 27, mój mąż 30 to nasza pierwsza ciąża.
Co do piersi to mnie raz bolą, raz nie bolą, z objawów mam tylko masakryczne wzdęcia i zatkany nos najczęściej na wieczór. Żadnych napadów głodu, pare produktów żywnościowych mi zbrzydło, za to umiłowałam ogórki kosnerwowe z majonezem... to chyba za wczas na takie zachcianki :o
Może takie pytanie już było, ale wybaczcie, bo przeleciałam cały wątek powierzchownie i się nie natknęłam - bierzecie teraz jakieś witaminy poza kwasem foliowym? Koleżanka poleciła mi brać Omegamed Pregna, czy tyle póki co wystarczy?
Wachciowa lubi tę wiadomość
27.04.17 - jest
01.06.17 - 6,5cm, NT=1,14
12.07.17 - 236g szczęścia - będziemy mieć córeczkę!
-
Dziewczyny czy wy też macie wrażenie że macie non stop mokro i dużo śluzu? Czy tylko ja mam takie wrażenie?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny78beti wrote:Ja biorę MamaDHApremium+
jejku, dziewczyny tyle piszecie ze nie jestem w stanie nadgonić całego dnia
Ja femibion natal 1 + wit d3 i kwas foliowy dodatkowy, acard i magnezWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2017, 19:52
Ingwer lubi tę wiadomość
-
ja biorę prenatal uno od początku stycznia
Yoselyn82 wrote:Dziewczyny czy wy też macie wrażenie że macie non stop mokro i dużo śluzu? Czy tylko ja mam takie wrażenie?Mom of 3
11.2011
11.2017
06.2019 -
nick nieaktualny
-
Ingwer wrote:O mami jakie tempo Godzinę mi zeszło z nadrobieniem co się działo od rana
Ja rocznikowo mam 27, mój mąż 30 to nasza pierwsza ciąża.
Co do piersi to mnie raz bolą, raz nie bolą, z objawów mam tylko masakryczne wzdęcia i zatkany nos najczęściej na wieczór. Żadnych napadów głodu, pare produktów żywnościowych mi zbrzydło, za to umiłowałam ogórki kosnerwowe z majonezem... to chyba za wczas na takie zachcianki :o
Może takie pytanie już było, ale wybaczcie, bo przeleciałam cały wątek powierzchownie i się nie natknęłam - bierzecie teraz jakieś witaminy poza kwasem foliowym? Koleżanka poleciła mi brać Omegamed Pregna, czy tyle póki co wystarczy?Ingwer lubi tę wiadomość
-
Yoselyn82 wrote:Dziewczyny czy wy też macie wrażenie że macie non stop mokro i dużo śluzu? Czy tylko ja mam takie wrażenie?
też mam takie wrażenie, pisałam kilka stron wcześniej że jak się tylko dowiedziałam o ciąży, zrobiłam zapas wkładek bo będzie ich potrzebnych całe mnóstwo -
nick nieaktualny
-
Yoselyn82 wrote:Dziewczyny czy wy też macie wrażenie że macie non stop mokro i dużo śluzu? Czy tylko ja mam takie wrażenie?
Muszę przeanalizować składy Waszych preparatów, bo widzę że każdy co innego
27.04.17 - jest
01.06.17 - 6,5cm, NT=1,14
12.07.17 - 236g szczęścia - będziemy mieć córeczkę!
-
nick nieaktualny