Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A85K wrote:U ciebie wychodzi dzisiaj 5+6 I masz na 3.12...ja jestem w 5+4 I mam na 4.12...
Z jakiego kalkulatora korzystasz ?
wpisałam datę om i długość przeciętnego cyklu i tak wyszło
na razie nie mam aplikacji ciążowych na telefonieMom of 3
11.2011
11.2017
06.2019 -
SusannaDean wrote:Tak, pisałam wam chyba hihi
Na pewno pisałaś że chyba się wybierzesz ale ze byłaś to nie wiem. Może mi umknęło.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Dziady zawsze tak późno wysyłają przez nich mam zawsze małe zawały serca
SusannaDean, A85K lubią tę wiadomość
Mom of 3
11.2011
11.2017
06.2019 -
nick nieaktualny
-
Ja raz dostałam do 21 z minutami, kolejna o 17 a ostatnia o 19:50Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
A ja wyniku nie dostałam nadal. Dzwoniłam jeszcze kilka razy. Przed chwilą usłyszałam że był wymieniany sprzęt i być może mój rozmaz jest nadal w maszynie. "Nie powinnam się martwić skoro tydzień temu było 4 tys a dzisiaj jest 10 tys". Rozniosę tych ludzi. Co za idioci. A progesteron poznam za 48h roboczych, środa czwartek- zmieniły się wewnętrzne procedury. Nosz ku**wa
A85K lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWachciowa wrote:A ja wyniku nie dostałam nadal. Dzwoniłam jeszcze kilka razy. Przed chwilą usłyszałam że był wymieniany sprzęt i być może mój rozmaz jest nadal w maszynie. "Nie powinnam się martwić skoro tydzień temu było 4 tys a dzisiaj jest 10 tys". Rozniosę tych ludzi. Co za idioci. A progesteron poznam za 48h roboczych, środa czwartek- zmieniły się wewnętrzne procedury. Nosz ku**wa
-
nick nieaktualny
-
Ja chciałam bete zrobić w środę, ale jednak nie, jest dobrze innej myśli postaram się nie dopuszczać i wytrzymam do wizyty jeszcze 11 dni i się pochwalę tutaj moim małym człowieczkiem
A85K lubi tę wiadomość
-
SusannaDean wrote:Nie, śląskie laboratoria, ale z gyn ten sam budynek
Ja już byłam na becie 4 razy i zastanawiam sie czy nie iść jutro ? Ten brak objawów strasznie mnie stresuje. Boje sie ze wyjdę na wariatkę ze 5 raz robię betęhttps://www.maluchy.pl/li-73179.png -
Ja może zrobię w poniedziałek betę, a potem zobacze. Chociaż chciałam wytrzymać do wizyty ale nie wiem czy mi się uda.
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
78beti wrote:A no tak
Ja już byłam na becie 4 razy i zastanawiam sie czy nie iść jutro ? Ten brak objawów strasznie mnie stresuje. Boje sie ze wyjdę na wariatkę ze 5 raz robię betę
Beti idź.. Dołączysz do mnie ja byłam dzisiaj 5raz. -
nick nieaktualny