Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:w pon była 38 a dzis 28 ale w innym labo, niemozliwie niski wynik jak na 5 tydz
Ryba spróbuj jutro w tym samym laboratorium. Będziesz w 100% pewna wyniku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2017, 21:21
-
SusannaDean wrote:w pon była 38 a dzis 28 ale w innym labo, niemozliwie niski wynik jak na 5 tydz
Sluchaj nie chce nakrecac ale gdyby to było to samo labo to byłabym pewna ale ze jest inne... Poszłabym jeszcze jutro do tego samego i zrobiła jeszcze raz. Aż nie wiem co napisać bo tak smutno ale naprawdę chciałabym, żeby to była u ciebie wina innego laboratoriumLea
-
nick nieaktualny
-
Susanna może nie wszystko stracone, chociaz sama to przerabialam nie tak dawno. Trzymaj się!
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Po tej akcji o której pisała dzisiaj Wachciowa z jej labo i beta zbadana jak dla mnie na odwal się i byle jak już by mnie nic nie zdziwiło jeśli byłby to błąd w labo...
Naprawdę mam nadzieję, że u ciebie to pomyłka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2017, 21:22
Lea
-
SusannaDean wrote:w pon była 38 a dzis 28 ale w innym labo, niemozliwie niski wynik jak na 5 tydzPanie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Te objawy jasne mogą być ale beta spada
Nie wiem co z ginem czy szukac nowego i od nowa wszystko mówic i działac skoro tamten nie zainteresował sie np tarczycą
a może potrzebujesz dobrego endokrynologa? -
nick nieaktualny