Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny za informację.
Też się zaopatrzylam w kładki
Też latm do WC i sprawdzam czy ok jest.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Jula911 wrote:No wlasnie moja ostatnia ciaza zakonczyla sie pustym jajem i byl tylko pecherzyk ciazowy z cialkiem zoltkowym
Hmm, no u mnie puste jajo było faktycznie puste.. bez ciałka, bez zarodka. A jak było ciałko to wtedy też się pustym jajem nazywa?
Ale jeśli nawet, to ponoć nadzwyczaj rzadko się zdarza, żeby jedna kobieta miała dwa razy pod rząd puste jajo
Więc głowa do góry! Za kilka dni już będzie widoczny zarodek z serduszkiem
U mnie teraz było tak, że przy 12 mm pęcherzyku ciałko żółtkowe mało 3,5 mm i nie było zarodka. A tydzień później maluchy miał już 1 cm długości i serduszko biło
Teraz to się wszystko będzie szybko działo!
Tylko trzeba myśleć pozytywnie i rozmawiać z dziecięciem swymNola lubi tę wiadomość
-
SusannaDean wrote:No wkładki muszą być bo w razie plamienia czy coś trzeba szybko reagować fruu po luteinę
Ty lepiej odpukaj te plamieniaMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
SusannaDean wrote:omegamed ma dobry skład, ale wzięłam femibion ze wzgledu na jod i aktywną formę kwasu foliowego
27.04.17 - jest
01.06.17 - 6,5cm, NT=1,14
12.07.17 - 236g szczęścia - będziemy mieć córeczkę!
-
nick nieaktualny
-
Tizzi wrote:A co mówił lekarz? Mój mówił, że zarodek ma spokojnie czas pojawić się nawet do 20mm pęcherzyka. Więc niczym się nie martw. Cialko zoltkowe jest to znaczy, że i ciąża się rozwija. Kiedy masz kolejna wizytę?
Tizzi lubi tę wiadomość
23dpo bHCG 7493 mIU/ml
25dpo bHCG 15 400 mIU/ml
27dpo bHCG 23 411 mIU/ml -
nick nieaktualnyIngwer wrote:ja łykam Folic no i niestety letrox, ze względu na niedoczynność tarczycy. Muszę zastanowić się nad tym femibionem, może i jod znalazłby tu zastosowanie bo tsh teraz skoczyło mi do 3,8 Mam nadzieję, że do wizyty u gina w piątek się nie pogorszy..
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Dlatego zwiekszyłam dawkę do 75 z 50 euthyroxu ze względu na niedoczynność, pójde zbadać jeszcze przed piątkową wizytą tsh żeby mógł mi dobrać dawkę bo mój gin też jest endokrynologiem
27.04.17 - jest
01.06.17 - 6,5cm, NT=1,14
12.07.17 - 236g szczęścia - będziemy mieć córeczkę!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIngwer wrote:To ja też sobie zwiększę od jutra, też biorę teraz 50 i masz rację żeby zbadać jeszcze przed wizytą. Mój gin co prawda endokrynologiem nie jest, ale to mu nie przeszkadza ingerować w sprawy tarczycy
Ingwer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Nie stresuj się proszę
Ja czekam na betę i już jajko znoszę
To byłaś jednak?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️