Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:teraz to myślę że nie wiem czy pójść czy jest sensPanie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
nick nieaktualny
-
Tizzi wrote:Dziewczyny a jak u was z wakacjami?wybieracie się gdzieś? Samolotem?
Bo my mamy już zarezerwowane na lipiec i teraz się boję, że nic z tego nie wyjdzie w ciąży. Jest co prawda ubezpieczenie także można jeszcze odwołać i dostanie się zwrot. Nawet jak nie będę miała przeciwwskazań to jakoś boję się lecieć samolotem... -
Głupio mi pisać.. ale dostałam wynik. dobrze przyrasta? 42dc beta-HCg 16695,0 mIU/ml
29dc beta 227, 31dc 524, 33dc 1427, 36dc 4369, 42dc 16695Justya85, Lady Savage, A85K, Tizzi lubią tę wiadomość
-
Susanna, strasznie mi przykro Mam jednak cichutką nadzieję, że to jednak będzie wina maszyn w laboratorium. Widzę, że masz za sobą jedną stratę, robiłaś już jakieś badania? Jakie masz aktualne wyniki tarczycy? Masz niedoczynność czy hashi?
-
Wachciowa wrote:Głupio mi pisać.. ale dostałam wynik. dobrze przyrasta? 42dc beta-HCg 16695,0 mIU/ml
29dc beta 227, 31dc 524, 33dc 1427, 36dc 4369, 42dc 16695
bardzo dobrze
ja powinnam mieć w poniedziałek też coś powyżej 10.000, chyba sobie zrobię jednak dla świętego spokoju. -
nick nieaktualnyMamaokruszka wrote:Susanna, strasznie mi przykro Mam jednak cichutką nadzieję, że to jednak będzie wina maszyn w laboratorium. Widzę, że masz za sobą jedną stratę, robiłaś już jakieś badania? Jakie masz aktualne wyniki tarczycy? Masz niedoczynność czy hashi?
Robiłam badania immunologiczne, mam niedoczynność ale nie wiem czy hashi musze to obadać jeszcze raz -
nick nieaktualny
-
Wachciowa wrote:Głupio mi pisać.. ale dostałam wynik. dobrze przyrasta? 42dc beta-HCg 16695,0 mIU/ml
29dc beta 227, 31dc 524, 33dc 1427, 36dc 4369, 42dc 16695
Po pewnym czasie beta zwalnia troszkę i nie ma aż takich przyrostow, ale na pewno jest ok i już pewnie serduszko bijeWachciowa lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
SusannaDean wrote:Nie błąd, co wy.
Robiłam badania immunologiczne, mam niedoczynność ale nie wiem czy hashi musze to obadać jeszcze raz
Myślałaś, żeby sprawdzić mutacje? W sensie na trombofilię? -
A czy mogę używać iladianu? Mam wrażenie że coś mnie zaczyna swedziec a biorę lutke dopochwowa.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyMamaokruszka wrote:Jeśli nie miałaś przeciwciał wcale to nikłe prawdopodobieństwo, że coś teraz wyjdzie. Szczególnie jeśli leczysz niedoczynność od kilku lat. Ale mimo wszystko warto sprawdzić. Niestety mam w bliskiej rodzinie osobę, która dwoje dzieci straciła właśnie przez niezdiagnozowane i nieleczone hashi - żaden z genialnych lekarzy nie wpadł na to, żeby ciężarnej zlecić TSH.
Myślałaś, żeby sprawdzić mutacje? W sensie na trombofilię?