Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Amus87 wrote:Lady alw z czego to??
Nospe wzielam
ja myślę, że to macica rośnie i po prostu więzadła nam idą, zauważyłam, że inaczej sie zaokrąglam niż Zuzią, z Zuzą mi szło w brzuch i piersi, a teraz to chyba w du.. bo mam taką wielką, i jeszcze rośnie, że chyba po tej ciązy będę musiała spodnie w cyrku kupować xDNola, MalaHD lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBrałaś nospe? Powiem szczerze, że ten scopolan, co ja dostalam, super działa rozkurczowo. Bo nawet jak mi się brzuch napnie, to już nie ma przy tym tego bólu okresowego.
Odpoczywaj i nie nos niczego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2017, 21:01
Nola lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/27ed0e482be6.jpg
To mój dzisiejszy brzuchol (sorki za negliż, ale spontanicznie robiłam zdjęcie po kąpieli) - 26+3. Mam wrażenie, że niewiele się zmienił od ostatniego miesiąca. Oby tylko synek rósł prawidłowo. Wizytę miałam miesiąc temu, już nie mogę doczekać się wtorku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2017, 21:07
emikey, salenne, Szczesliwa_mamusia, Iruletka, Wachciowa, Lady Savage, Kamcia1988, [m]alina, magdzia26, nataliamonika, Nola, Coco55, k878, Petitka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmus-hmmm... To może spróbuj magnez. Chociaż myślę,ze w szpitalu dali by Ci rozkurczowe. Albo tak jak pisze Nesairah-kapiel. Mi też czasem pomaga
Nesairah-sliczny brzuszek. Mysle, że z maluszkiem na pewno wszystko dobrze i prawidłowo się rozwijaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2017, 21:18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niestety, nie tylko. Występuje jak najbardziej też w ciąży i jest z tego co kojarzę bezwzględnym wskazaniem do cc. A powodów jest wiele: nadwaga przed ciążą, szybkie przybieranie na wadze w czasie ciąży, niskie ułożenie dziecka w brzuchu, słabe kości, dźwiganie itp.
-
Amus87 wrote:Tez o tym myslalam ale z czego by to sie rozeszlo ? Glownie to po porodzie sie robi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2017, 22:30
-
emikey wrote:A to nie koniecznie. Po moim bracie źle się mamie zeszło spojenie. Nie dawało o sobie znać aż po 4 latach przy drugiej ciąży dało o sobie znać. Moja mama nie mogła chodzić, od 5 miesiąca leżała a ja urodziłam się w 34 tygodniu. Lepiej to sprawdź.
Nola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle spojenie lonowe tzn to rozejscie sie chyba nie ma nic do wczesniejszego porodu ? Szyjka ok dlugo zamknieta. Nie wiem noo leze teraz wielam paracetamol. Dziwi mniw ze mala tak nisko siedzi od rana. Bo w zeszlym tyg byla bardzo wysoko nawet gin gadal
-
Amus87 wrote:Ale spojenie lonowe tzn to rozejscie sie chyba nie ma nic do wczesniejszego porodu ? Szyjka ok dlugo zamknieta. Nie wiem noo leze teraz wielam paracetamol. Dziwi mniw ze mala tak nisko siedzi od rana. Bo w zeszlym tyg byla bardzo wysoko nawet gin gadal
Mój mały często siedzi na dole. Widocznie lubią tak podróżować sobie