Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja to sie sie sypie w tej ciazy jak stary czlowiek.
Od jakiegos czasu jak siadam albo wstaje cos mi zaczęło 'klikać' w miednicy albo biodrach. Tak na caly regulator, ze brzmie jak robocop na zardzewiałych częściach zamiennych. M. ma śmiechawkę za każdym razem jak to usłyszy.
Kondycja mi się skończyła. Wczoraj poszłam do sklepu, 15 min spacerem, żeby się rozriszać - zdyszałam.się jak mały parowóz, a jak robiłam zakupy, to serce mi waliło jakbym przebiegła maraton. Aż mi słabo było. Iść i mówić w tym samym czasie już nie daję rady.
A dzisiaj się obudziłam o 4...jak emerytka jakaś i już spać nie mogłam...
No kończę się totalnie..Nola, magdzia26 lubią tę wiadomość
Lilka
Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia
-
Wachciowa wrote:Już coraz rzadziej na szczęście bo muszę pilnować posiłków co 2.5h. Ja o dziwo miałam zgage nie po posiłku tylko wtedy kiedy robiłam się głodna.. Teraz nie zdążę pomyśleć o głodzie. Jem non stop
-
U mnie noc też z pobudką, tym razem o 5. Mały coś słabo się rusza od wczoraj
dobrze, że dziś wizyta... nawet jeśli nie dostanę wyników posiewu to i tak pójdę. Czekałam na nią od miesiąca.
-
malysmok84 wrote:Ja to sie sie sypie w tej ciazy jak stary czlowiek.
Od jakiegos czasu jak siadam albo wstaje cos mi zaczęło 'klikać' w miednicy albo biodrach. Tak na caly regulator, ze brzmie jak robocop na zardzewiałych częściach zamiennych. M. ma śmiechawkę za każdym razem jak to usłyszy.
Kondycja mi się skończyła. Wczoraj poszłam do sklepu, 15 min spacerem, żeby się rozriszać - zdyszałam.się jak mały parowóz, a jak robiłam zakupy, to serce mi waliło jakbym przebiegła maraton. Aż mi słabo było. Iść i mówić w tym samym czasie już nie daję rady.
A dzisiaj się obudziłam o 4...jak emerytka jakaś i już spać nie mogłam...
No kończę się totalnie..Nola lubi tę wiadomość
-
Nola weź sobie Rennie, nie zamęczaj się. Pytałam.lekarza, powiedział że one w składzie mają tylko węglany wapnia i magnezu i są zupełnie bezpieczne! Nawet bardziej niż no spa którą łykamy
Iruletka lubi tę wiadomość
Lilka
Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia
-
nick nieaktualnyLady-masakra z tym czekaniem. Ja wczoraj miałam dość, a czekałam jedynie 1.30h.
Nesirah-moze się uda z wynikami. Masz możliwość odbioru online?
Ja dziś pobudka o 4.20, ale pobudka z silnego pragnienia, a nie boli. Chociaż długo nie mogłam zasnąć. Zasnęłam przed budzikiem. Rano jestem umówiona z mechanikiem, więc nie ma spania. Jak wrócę, pewnie zaliczę drzemkę.
Mnie na szczęście zgaga rzadko łapie, ale za to puchna mi nogi. Nie mam już kostek. -
Tez sie witam z rana, synus szaleje i nie moglam dluzej spac
Ja zgage miewam czesto a przed ciaza nawet nie wiedzialam co to jest.
Mnie nogi puchna najbardziej jak siedze, jest o wiele lepiej gdy spaceruje lub leze, ale ja bez ciazy mialam z tym problem, zwlaszcza latemSynuś
-
nick nieaktualny
-
Szczesliwa podalam maila zeby mi przysłali wynik, wtedy zawsze jest szybciej, ale nie wiem jak będzie tym razem, bo przy pobieraniu pani powiedziała, że jeśli będą bakterie to przy odbiorze trzeba dopłacić 20zł.
-
Aztoria wrote:Oj to szkoda spodni
Dlatega ja czekalam ile moglam. I mimo ze narazie w tylku schudlam to musze juz kupic jakies wyjsciowe spodnie ciazowe ale chyba kupie luzniejsze bo czuje ze dopiero zaczne tycjutro ruszam wlasnie do hm
Wczoraj w moją zeszłoroczną kurtkę dopięłam się na styk. Myślę, że za 2 tygodnie może być ciasno. Biodra mi mega wysadziło, dziecko to chyba sobie na boki pływa
31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
nick nieaktualny
-
Lady Savage wrote:Witam się z rana, ja już siedzę u diabetologa, jeszcze z 5 godzi tu posiedzę i do domku.
Lady Savage lubi tę wiadomość
31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Nesairah-co? Co to za laboratorium, które karze dopłacać do wyniku. To jakieś kpiny są. Po to oddajesz posiew, żeby wszystko sprawdzili.
Korlab - mam zaraz obok bloku. Chciałam żeby było szybciej a wyszło jak wyszłozła jestem na nich okropnie. Z tego co zrozumiałam muszą nastawić antybiogram i dlatego ta dopłata. Bez sensu dla mnie, ale chciałam mieć z głowy szybko i nie biegać już z tym moczem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2017, 08:36
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Nesairah-co? Co to za laboratorium, które karze dopłacać do wyniku. To jakieś kpiny są. Po to oddajesz posiew, żeby wszystko sprawdzili.
Spotkałam się już z czymś takim. Zlecilam badanie ogólne z posiewem moczu. Zapłaciłam tylko za badanie ogólne a przy odbiorze wyniku miałam w razie czego dopłacić jeśli wyjdą bakterie i za antybiogram. Nic nie wyszło i nie płacilam. -
Co za absurd z ta dopłata
jak jesteś zdrowa to ok a jak coś Ci jest to jeszcze kase wyciągają. Beznadziejny lab
Inny sprzęt, inny lekarz i już pomiary dziecka mogą się różnić więc tym nie ma się co przejmować
Dziś dobrze spalam. Brzuch chyba poszedl w górę bo sikam tylko raz, 2 razy w nocy. A wstawalam czasem co godzinę. Pod koniec to się znów zmieni
Przyszedł kombinezonik, jest taki słodki, że ryczałam jak go przytulalam, sobie wyobrazilam moją kruszynkę w nimWachciowa, Szczesliwa_mamusia, Iruletka, Petitka, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Zgredek 12 wrote:Hej. Laydy Savage znalazlam Cie:-) co tam u Ciebie kochana? Za chwile 30 tc, jak to szybko ucieka. Wiesz juz kto mieszka w brzuszku? Trzymam kciuki za Ciebie i mysle o Tobie!! Buziaki
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2017, 08:45