Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja się nie załapałam na darmową dostawę w gemini, ale za to dziś zamówiłam koszulę do karmienia.
Biorąc pod uwagę moje problemy z szyjką czuję, że powinnam mieć już wszystko, co potrzebne do szpitala. Część mam, ale nie wszystko. Chyba zacznę też powoli robić pranie ubranek. Trochę tego mam, a nie wiem, czy z tygodnia na tydzień nie będzie ze mną gorzej, więc chyba zacznę to powoli ogarniać.
A jeszcze mam pytanie... ile sztuk pieluch tetrowych/flanelowych/muślinowych lub innych planujecie mieć na początek? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWłaśnie przysłali mi maila z Gemini z upomnieniem, że nie zapłaciłam za zamówienie. Burdel na kółkach mają, bo wybrałam opcje za pobraniem. Czekam na ta paczkę, bo mi się witaminy kończą. Mogli zaznaczyć, że darmowa przesyłka nie jest za pobraniem. Takiej wiadomosci nie było, więc napisałam do nich, że nie wiem jakiej płatności z góry oczekują, skoro paczka jest z opcja za pobraniem
-
omii wrote:Jutro wesele, mam nadzieję że dziś krawcowa zdąży z sukienką
było trzeba wstawić gumkę bo brzuszek się nie mieścił a materiał się nie chciał rozciągać. Nie ma to jak nową sukienkę z metką oddawać do przeróbki
Ja jakiś miesiąc temu też nóweczkę przerabiałam, ale na szczęście była z dużej promocji i za długa, więc sobie mogłam przy skróceniu zostawić więcej materiału z przodu na brzuszek. Plus zaszewki i obowiązkowo tasiemka pod biustem. Przeróbki robiłam sama i byłam mega zadowolona
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja muszę dokupić pieluchy, bo mam 2 flanelowe i 4 tetrowe. A muślinowe są jakieś lepsze? Dla mnie wyglądają jak zwykłe tetrowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2017, 13:00
-
nick nieaktualny
-
Uff dzieki dziewczyny, cola uratowala sprawe, wiec obylo sie bez lekow. Dzisiaj bede na dietce,.bo ewidentnie mi cos zaszkodzilo. Bardziej to mi bol zoladka dokuczal niz biegunka, ale moze faktycznie kupie sobie probiotyk. Ja zgagi generalnie nie miewam, przed ciaza mialam raz, w tej ciazy tęraz 2, wiec wole wziac renni skoro to sporadyczne niz sie meczyc.
Ja na szczescie mam tylko w brzuszku, teszta nie przytyla,nogi to mi nawet ciut schudly, wiec poki co sie ciesze
Lilka
Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia
-
nesairah wrote:Ja muszę dokupić pieluchy, bo mam 2 flanelowe i 4 tetrowe. A muślinowe są jakieś lepsze? Dla mnie wyglądają jak zwykłe tetrowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2017, 13:11
-
I już po wizycie. Małemu ładnie serduszko bije i moje ciśnienie też ok. Wyszła tylko nieciekawa próbka moczu- glukoza i białko. Jakaś infekcja się chyba dziadowska napatoczyła i muszę czekać na list z wynikami. Pewnie się skończy na antybiotyku, ale i tak dopóki wyników nie zobaczę to będzie myślenie z serii najgorszy scenariusz. I po dobrym humorze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2017, 14:41
nesairah, Szczesliwa_mamusia, k878, Aztoria, Iruletka, Coco55, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nesairah wrote:Ja muszę dokupić pieluchy, bo mam 2 flanelowe i 4 tetrowe. A muślinowe są jakieś lepsze? Dla mnie wyglądają jak zwykłe tetrowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2017, 13:42
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Muslinowe pieluchy sa delikatne, a tetrowe sa twarde i malo przyjemne w dotyku. Nie wiem czy po praniu to moze ulec zmianie. Sprawdzalam w sklepie i jak dla mnie jes to duza roznica.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2017, 13:44
11.12.2017 syn Adaś -
Petitka - ty robiłaś już obciążenie glukozą? Glukoza w moczu często wskazuje na cukrzycę.12.12.2017 - jestem
Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualnyczasami glukoza pojawia sie bez powodu w ciazy w moczu, czasami to nerki przepuszczają i tak bywa
ale trzeba sprawdzić bo cukrzyca też jest możliwa. Przy cukrzycy zwykle w moczu pojawia sie cukier jesli we krwi przekroczy 180/200 w ekstremalnych warunkach przy 160
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2017, 15:32