Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jacqueline wrote:Petitka - ty robiłaś już obciążenie glukozą? Glukoza w moczu często wskazuje na cukrzycę.
W ogóle na wizycie położna magicznie przesunęła moją ciążę na 25+4 z 24+6, ponieważ termin z usg na 19go grudnia a z om był na 23go. Czary mary xDWiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2017, 15:33
-
Tak pytam dziewczyny bo koleżance wyszła glukoza w moczu, w 23 tygodniu, a około 10tc jak robiła cukier na czczo to miała 93 i 96 dwa razy robiła co kilka dni. No i wyszła jej cukrzyca ciążowa.12.12.2017 - jestem
Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Jacqueline wrote:Tak pytam dziewczyny bo koleżance wyszła glukoza w moczu, w 23 tygodniu, a około 10tc jak robiła cukier na czczo to miała 93 i 96 dwa razy robiła co kilka dni. No i wyszła jej cukrzyca ciążowa.
Za 3 tygodnie następna wizyta i będzie pobierać krew więc też może będę wiedzieć coś więcej o swoim stanie zdrowia. Oby tylko nic poważnego.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:Kurcze ten bol z lewej strony przy chodzeniu mam wrazenie ze to jajnik
ale przeciez mialam usg chyba by cos wylapalo? Chyba ze tylko na dzievku sie skupil
Amus ja dzisiaj tez taki ból mam z lewej strony. Tez zastanawialam sie czy yo czasem nie jajnik, ale wydaje mi się, że to mały tak wlazł bo pobolalo, przestalo, znowu bolalo, wiec nie mam pojecia co to.Oliwierek- 22.12.2017r. -
nick nieaktualnyKurcze no nie wiem jak to poznac od tygodnia w jednym miejscu mnie kluje i to nie non stop ale co jakis czas sie odezwie glownie przy chodzeniu dzisiaj w sklepie juz kroku zrobic nie umialam....a czasami pulsuje jak po chodzeniu usiade. Jak wchodze do eanny(podnosze noge) itp. W owulacje tak sie czulam....
Myslalam o torbieli albo zapaleniu przydatkow ale chyba w iby przypadkach bol bylby niezalezny od pozycji a w zapaleniu jakies inne objawy bym miala.nie chce zas na ip jechac z tym samym. Bylam w zeszla sbwe wtorek mam gina co praeda bez usg(przyszpitalna, nfz) ale zagadam...w sklepie to mi soe dzisiaj tak zakrecilo w glowie ze maz mnie lapal
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2017, 21:32
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA mnie znowu boli brzuch jak na okres. Ale postanowiłam być dzielna i nie brać scopolanu. Chciałabym ograniczyc ilość środków rozkurczajacych. Chyba, że już nie będę mogła wytrzymać.
Na posiew idę w poniedziałek. I tak dopiero w niedziele minie tydzień od przestania brania augumentinu, to akurat będzie. A jutro pobyczę się rano z mężem. W końcu mamy weekend -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa kupiłam plyn do prania biały jeleń i proszek jelp (akurat był, któregoś razu w mega promocji w Tesco). Mysle, że w płynie wypiore kombinezony, kurtki, ochraniacz na łóżeczko i kocyki. A w proszku wypiore ubranka. Ale to się jeszcze zobaczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2017, 23:07
-
nick nieaktualnyJa piore dla dziecka w normalnym.proszku i w normalnym plynie male ciuszki sie dokladnie prasuje. Nie mam zamiaru przyzywyczajac dzieckado innych srodkow skoro nie wiem czy mu nasze nie beda odpowiadaly. Z kuba zrobilam identycznie. W razie wysypki zmienie oczywiscie, ale nie bede dziecka traktowac jak alergika skoro jeszcze nie wiem czy nim jest
kuba od malutkiego ma prane w naszym proszku i plynie. Nic sie nigdy nie dzialo.
-
nick nieaktualnyKiepska noc miałam. Obudziłam się o 4 z tak zdretwiałym udem, że aż był zimny. A jak próbowałam dotknąć, to czułam jakby mnie parzyło po tym udzie. Musiałam rozchodzić. Kręgosłup też mnie nawala. Jedyny plus, że mój kocur położył mi się przy plecach i grzał go.
-
nick nieaktualny