Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeszcze dziś spotkałam koleżankę, która powiedziała, że alab w tutejszym szpitalu ma taki bałagan, że myli badania ludzi. Ciekawe jak rzetelna będzie moja glukoza. W sumie jak odbierałam swoje pierwsze badania w ciazy, te na hiva toxo itd to wydrukowała mi je na badaniach innej dziewczyny. A to chyba dane niewne są....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kolejny poniedziałek budzi we mnie odrazę podczas wydawania. Za oknem deszcz, szaro i zimno. M sobie spokojnie śpi tak samo jak pies A kobieta pracująca...
Wiadomo.
Coś mi się wydaję, ze tygodni będę bardziej odliczala do L4 niz do samego porodu heheh
-
nick nieaktualnyNie ma to jak oddać mocz na posiew w laboratorium w szpitalu. Wszyscy na pobieranie krwi, a ciężarną na samo oddanie moczu problem wpuścić. Żebym jeszcze czekała na krew. Pół minuty mi zajęło oddanie moczu. Patrzyli na mnie Ci ludzie jak na jakiegoś dziwolaga. A mi tak niedobrze po śniadaniu. Wepchnelam się w końcu. Bo bym rzygnela. Ale.zeby nie było to się grzecznie zapytałam czy mogę wejść tylko oddać mocz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2017, 07:56
-
Szczesliwa ludzie tacy są. Mnie ostatnio pierwszy raz od poczatku ciąży Pani zauważyła i przepuściła - w Smyku. Szkoda, że 10 osób przed nią patrzyło w sufit.
Coco ja tak odliczałam do L4prawda jest taka, że ciężko w ciąży pracować na pełny etat. Przychodzi czas, że trzeba zwolnić. Ja nawet myślę, że u mnie ten moment nastał odrobinę za późno - L4 zaczęłam od problemów z szyjką i leżenia.
A ja dziś po południu lecę do dentysty. I znów kieszeń ucierpimam w planie też dziś wyprać wózek, niech już ta jedna rzecz będzie zrobiona, bo czuję, że czas nas goni.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2017, 08:34
MagO31 lubi tę wiadomość
-
Coco55 wrote:Magdzia trzymam kciuki !! Oby powrót był bezbolesny
Pani musiała Nikosia siła zabrać
k***a ADAPTACJA... siedzę czekam w parku na ławce zaraz zadzwonię do Pani sprawdzić sytuację... i pewnie go odbiorę no chybaze jakimś cudem się uspokoił...
-
nesairah wrote:Szczesliwa ludzie tacy są. Mnie ostatnio pierwszy raz od poczatku ciąży Pani zauważyła i przepuściła - w Smyku. Szkoda, że 10 osób przed nią patrzyło w sufit.
ja zawsze podchodzę bezpośrednio do kasy i tam się pytam, albo osoby tuz przed kasą. Pcham się, a co? wolno mi
Magdzia 26- nic na siłę, ale jeżeli postanowiłaś go posłać, to bądź twarda. Odbierz go po zajeciach i najwyżej jutro zostaw w domu. Pociesze Cię, że wiekszość dzieci tak znosi poczatki przedszkola. Ty musisz być twarda i zapewniać go, że go odbierzesz.magdzia26 lubi tę wiadomość
Karol 1.09.2010
Gosia 21.11.2012
Wojtek 21.12.2017 -
nick nieaktualnyMag - dom się wykańcza całe życie
my mieszkamy już ponad 2lata i jeszcze podbitki nie zrobiliśmy. Nie mówiąc o tym,ze ilość mebli mocno ograniczona. A w zmywarce nie mamy zamontowanego panelu. Śmiałam się, że wygląda jak srebrna, nie do zabudowy;)
Magdzia, może dzisiaj gorzej synek znosi przedszkole, a jutro będzie mu się podobało. Trzeba mu dać czas.magdzia26 lubi tę wiadomość
-
Wlasnie czekam na drugie pobranie krwi po slodkim drinku
Udalo mi się dostac wersje cytrynowaNie bylo tak zle , tylko mdlo mi troche teraz. Mlody po 10 minutach od wypicia glukozy zaczal bardziej sie ruszac.
Aztoria, Iruletka lubią tę wiadomość
11.12.2017 syn Adaś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moja mała nie ruszała sie jakoś szczególnie po tej glukozie, raczej normalnie jak zawsze, a kolejne dwa dni troszkę mniej niż zawsze. Za to od wczoraj wieczorem nadrabia, tak się zaczęła wypinać wieczorem jak nigdy dotąd. I w sumie od rana nie śpi wcale, najdłużej z hmmm 20 minut bez ruchu może była.
Ola zaś została w domu, smarcze się trzeci dzień, niech sie wygrzeje12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016