Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Emikey, dobrze, że wszystko ok. Moja też czasem tak dupkę wypnie i mam gulę na środku brzucha
Zauważyłam po wpisach tutaj, że ilość zmartwień rośnie nam proporcjonalnie, do zbliżania się terminu porodu... Mnie wczoraj pierwszy raz wizytę złożył Braxton Hicks i pół dnia przeleżałam zestrachana.
Gaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
emikey wrote:Ostatnia szansa - obiad. I idę na IP. Swoją drogą tata właśnie się zapytał czy wolę żeby wyjął pieniądze na wózek z banku czy prZelał mi na konto. Ulga. Najdroższa rzecz z głowy
U mnie wózek mama kupuje i też wspomniała ostatnio, że w przyszłym tygodniu mi przelew zrobi. Już nie mogę się doczekać aż zamówięGaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
nick nieaktualny
-
Ja dziś puściłam trochę kasy w smyku ale cieszę sie że udało mi sie kupić taki fotelik jak chciałam z tym 20% rabatem do tego dokupiłam jeszcze ręczniki, śpiworek, pajacyki, czapeczkę i trochę ubrań dla młodej - te moje dzieci puszczą mnie z torbami
Jutro wyniki z glukozy i moje płytki krwii - mam nadzieje ze będzie OKhttps://www.maluchy.pl/li-73179.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Emikey uffff. Jak czytałam wcześniejsze wpisy to sama się zlękłam. Dobrze, źe jest ok.
Ja odebrałam wczoraj od kumpeli wózek po moim synu, Cieszę się bo jest w bardzo dobrym stanie i nie muszę się rozglądać za nowym. Uwielbiałam go. Poza tym pożyczylam od niej sporo rzeczy: fotelik z bazą, śpiworek do fotelika, kołyskę na kółkach, leżaczek - huśtawkę, sztywny przewijak i dwie siaty ubranek
My korzystaliśmy i będziemy korzystać z monitora Angelcare