Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTen babysense sprawdzał sie u mojej siostry. Jest na baterie i nie miał żadnej awarii. Siostra używała go do 4mca. Od5 mały był tak ruchliwy w lozeczku, że rzadko go włączałam,bo dostawała palpitacji serca, gdy się włączał. No tak szarzowal po łóżeczku, że schodził z tej maty. Ale wcześniej dawał poczucie spokoju
-
nick nieaktualnyAmus87 wrote:kucze waga mi strasznie do góry idzie codziennie od paru dni po 400 gramów martwie sie bo to za szybko. Nie czuje sie spuchnięta ani nic. Mam nadzieje ze wątroba nie wysiada
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja nawet mierzyłam kostki uda i rece i mam tyle samo co miesiac dwa temu
nie wiem gdzie ta cholerna waga
w brzuchu tez jedynie 1 cm wiecej
wkurza mnie to
napisałam do mojej pani prof hepatolog bo jutro ide na badania czy mam jeszcze jakies badania wykonac by sie upewnić ze jest okej z wątrobą
jutro mam zamiar sie wcisnac w kolejke
bo ide do labu przy szpitalu a tam zwykle 2-3h sie siedzi bo tam ZAWSZE pełno emerytów. Nie interesuje mnie to, zawsze siedze i czekam a jutro sie wcisne. Na drzwiach jak byk ze ciężarne bez kolejki. -
nick nieaktualnySzczesliwa_mamusia wrote:Ale mam wieczór. Mały mi dokazuje po żołądku. Z jednej strony męczy mnie zgaga i mdłości, a z drugiej strony czuję głód i coś bym zjadła. Ale boję sie, że zwymiotuję. Na początku ciąży nie męczyły mnie mdłości, Jak teraz.
hihi oby szybko minęło, nie zazdroszczę
ja to bym cały czas jadła i się musze hamować ;/ bo ruchu mam niewiele przez te bole brzucha, z bieżni musialam całkowicie zrezygnować
-
nick nieaktualnyNie mam ich cały czas. Przeważnie po śniadaniu.rzadko popołudniu. I nie ma znaczenia co zjem. Zależy jak mi się Wojtek położy w brzuchu i jak kopnie. Te kopniaki po żołądku bolą właśnie i cofa mi się jedzenie. Na szczęście nie wymiotuje. Ale mdli mnie przy tym okropnie. No i ta zgaga. Na szczęście w miarę szybko mija. Nie wiem co będzie bliżej rozwiązania, Jak już ułoży się główka do dolu, a będzie taki duży.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2017, 19:38
-
malysmok84 wrote:Jutro wyprawa do ikei po komode bo wszystko stoi w torbach na ziemi.
Jaką komodę kupujecie? Ja chcę zwykła Koppang, ale mężowi się nie podoba. Jednak znalazłam super rozwiązanie - Panele dekoracyjne https://panelove.pl/pl/c/Do-mebli-IKEA/21 Są też na komody Hemnes i Malm, można podrasować mebelek -
Iruletka wrote:A nie lepiej podlączyć do sieci?
-
nick nieaktualny
-
Edith wrote:Jaką komodę kupujecie? Ja chcę zwykła Koppang, ale mężowi się nie podoba. Jednak znalazłam super rozwiązanie - Panele dekoracyjne https://panelove.pl/pl/c/Do-mebli-IKEA/21 Są też na komody Hemnes i Malm, można podrasować mebelek
Swietny link! Dzięki! Wlasnie sie zastanawiamy miedzy malm/hemnes/kopang i obok jaka waska polka z drzwiczkami. Zobaczymy jak pomacamy jutro
My monitor oddechu chyba wezmiemy Snuza hero, jest malutki, przyczepiany do poduszki i ma.funkcje pobudzania oddechu wibracja .Lilka
Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia
-
Szczesliwa_mamusia wrote:A jak Emikey-maly się bardziej uaktywnil?
-
emikey wrote:Nadal nie kopie, ale wierci się. Swoją drogą zapomniałam spytać. U was na IP też płaci się za ktg? u mnie ta przyjemność kosztuje 20zł. Ja naiwnie myślałam, że to za free bo przecież płacę składki na NFZ.
-
Edith wrote:Jaką komodę kupujecie? Ja chcę zwykła Koppang, ale mężowi się nie podoba. Jednak znalazłam super rozwiązanie - Panele dekoracyjne https://panelove.pl/pl/c/Do-mebli-IKEA/21 Są też na komody Hemnes i Malm, można podrasować mebelek
Widziałam kiedyś te panele na amerykańskich stronach, tam to zatrzęsienie takich rzeczy jest. Fajnie, że do nas to w końcu przyszło. Mam białego Hemnesa 8 szuflad i podrasowałam go tylko malując gałki na miedziany kolor farbą w sprayu, ale ja mam w ogóle świra na punkcie przerabiania mebli, te z ikei się świetnie nadają
Kupiliśmy tę komodę, bo przewijak fajnie pasuje, podłożyłam pod spód tylko matę antypoślizgową i jest gitNa necie znalazłam kilka stron, gdzie jest fajnie pokazane jak zorganizować szuflady i mam nadzieję, że ta jedna komoda wystarczy mi póki co, żeby pomieścić wszystkie rzeczy małej.
Może któraś z Was sobie to też wykorzysta, bo podejrzewam, że np. Malm też da się w ten sposób zagospodarować
https://www.twotwentyone.net/nursery-dresser-organization/Edith lubi tę wiadomość
Gaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
Zawsze wiedZiałam, że mój szpital jest wyjątkowy
Np na SORze nie ma wody dla pacjentów. Jak się idzie na sor to trzeba mieć swoją. A to duży szpital. Wojewodzki szpital specjalistyczny. Nie jakiś prowincjonalnyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2017, 22:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny