Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
magdzia26 wrote:Mojego synusia chyba nie minie wizyta u lekarza
tak strasznie kaszle ehhh oby to nie było zapalenie płuc
mam nadzieję że uda mi się dzisiaj umówić prywatnie
magdzia26 lubi tę wiadomość
Karol 1.09.2010
Gosia 21.11.2012
Wojtek 21.12.2017 -
Ale dużo piszecie!
ja wczoraj mialam troche stresu - negocjowalismy umowe wynajmu mieszkania, na szczescie wszystko poszlo po naszej myśli
Widziałam temat bujaczków/leżaczków. Ja nawet nie myślałam żeby w coś takiego inwestować, ale któraś z Was wstawiła zdjęcie takiej maty z drewnianymi zabawkami - coś takiego mi się baaardzo podoba w przeciwieństwie do tych wszystkich kolorowych mat. Ile kosztuje takie cudo? Rozważymy zakup, ale to już po porodzie, bo przez pierwsze tygodnie i tak się nie przyda.
Mi też dziś chyba przyjdzie zamówienie ze smyka - przewijak na łóżeczko, pościel i pielucha bambusowa
Powiedzcie mi dziewczyny... kiedy trzeba zadeklarować u pracodawcy na ile idziemy na macierzyński? Można to zrobić po porodzie, czy przed?
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote:Czas leci, z jednej strony nie mogę się doczekać spotkania, z drugiej szkoda że to koniec, fajnie jest czuć jak tak kopie.
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
Te podstawki pod przewijak produkowane dla Ikei można też nabyć np. na allegro
tylko są i po ok. 90 zł a i po 110 nawet, ale jest sporo ofert
Jest też polskiej firmy podobnej konstrukcji stelaż pod przewijak, tylko, że na kółkach, ma jedną półkę więcej, ale kosztuje już dużo więcej.
magdzia26 lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualnyA mi za godzinę przyjdzie klientka, chyba już ostatni raz. Jutro ona wylatuje na wakacje. A tak mi się nie chce nic robić, bo przy tej robocie strasznie się męczę. Kregosłup boli, Wojtus kopie jak szalony, jak za długo siedzę zgięta, ręce drętwieją i odmawiają posłuszeństwa i zamiast coś trwać godzine, trwa póltorej. A ją trzeba zrobić od stóp do głów. Krótkie jakieś zabiegi, to jeszcze jako tako,ale tyle godzin co u mnie spędzi, nie przypuszczałam,że będę już taka zmęczona.
-
orientujecie się może czy do przewijaka-stołu z IKEA za 89 pasują przewijaki 50x70? bo on ma wewnętrzne wymiary 47x68... mam pożyczony od znajomych i zmierzyłam; nie wiem co dalej z tym, czy nie lepiej zrezygnować i kupić taki na łóżeczko
oni korzystali z dmuchanego z IKEA ale jakoś mnie nie przekonuje
dorwało mnie jakieś choróbsko: wczoraj wieczorem stan podgorączkowy i straszne bóle łydek, trochę w gardle drapieboję się, że to jakiś wirus, bo zwykłe przeziębienie to raczej ma inne objawy: katar, kaszel, a nie tak: bach gorączka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2017, 08:46
Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
k878 - no właśnie też mnie zastanawia ten wymiar przewijaka czy standardowe tu pasują... Ten na kółkach, polskiej firmy, jest sprzedawany w zestawie od razu z przewijakiem, jest minimalnie większy od tego z Ikei, ciut szerszy i dłuższy, jest sprzedawany też w zestawie z przewijakiem od razu, takim normalnym jak na łóżeczko, jeśli to brać to bardziej opłaca się z przewijakiem bo osobno drożej wychodzi trochę, ale wymiar tego przewijaka jeśli dobrze pamiętam chyba jest standardowy tam w zestawie, 50x70.12.12.2017 - jestem
Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
Polozna dała mi wyniki z moczu i krwi. WsZystko idealnie w normach. Bakterii, leukocytow ani nic innego w moczu nie ma
No i najwięksZe uffff glukoza!!! Moja dieta się nie zmieni!
Na czczo 75 mg/dl
Po 1h 101 mg/dl
Po 2h 87 mg/dlSzczesliwa_mamusia, Lady Savage, magdzia26, Iruletka, salenne, [m]alina, ara lubią tę wiadomość
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Spokojnie, jeszcze trochę i zacznie się era ciągnięcia za włosy i kopania w brzuch przy zmianie pieluchy
No co Ty, u mnie jeszcze się nie skończyła xD
A to my
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bf6efff4352e.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2017, 08:54
Szczesliwa_mamusia, nesairah, emikey, Aztoria, Iruletka, k878, nataliamonika, [m]alina lubią tę wiadomość
-
k878 wrote:orientujecie się może czy do przewijaka-stołu z IKEA za 89 pasują przewijaki 50x70? bo on ma wewnętrzne wymiary 47x68... mam pożyczony od znajomych i zmierzyłam; nie wiem co dalej z tym, czy nie lepiej zrezygnować i kupić taki na łóżeczko
oni korzystali z dmuchanego z IKEA ale jakoś mnie nie przekonuje
dorwało mnie jakieś choróbsko: wczoraj wieczorem stan podgorączkowy i straszne bóle łydek, trochę w gardle drapieboję się, że to jakiś wirus, bo zwykłe przeziębienie to raczej ma inne objawy: katar, kaszel, a nie tak: bach gorączka
wchodzi bez problemu, my mamy kupiony przewijak z Ikei używany i dokupiłam do niego przewijak 50x70, i pasuje. -
MagO31 wrote:Oj duzo zdrowka dla synka, a robisz inhalacje?
-
78beti wrote:Dziewczyny a kupujecie cos podobnego do fotelika ?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/022b8362005b.jpg
Moja kumpela która urodziła w grudniu mówiła ze kombinezon + ten kocyk to idealne rozwiązanie
Ja mam coś takiego do wózka/ fotelika:
http://www.tublu.pl/lubimy-gdy-nam-cieplo/spiworki/do-wozka-fotelika/spiworek-do-wozka-fotelika-jj-cole-collections-original-duzy-khaki.html -
nick nieaktualny78beti wrote:Dziewczyny a kupujecie cos podobnego do fotelika ?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/022b8362005b.jpg
Moja kumpela która urodziła w grudniu mówiła ze kombinezon + ten kocyk to idealne rozwiązanie