Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Iruletka wrote:A nie masz obok jakiejś komody, na której mogłabyś go położyć? Ewentualnie zawsze możesz go oprzeć o lóżeczko i w razie potrzeby położyć na chwilę na swoim aby przewinąć dziecko
bo ciężko będzie mi przewinac dzicko na łóżku na którym mój mąż i pewnie nie raz drugi synuś będą spali...
-
nick nieaktualnyMoje dziecko jest mega aktywne, od 2godzin nie spi, Tylko co chwilę się rusza i wypina dupcie. Wszystko się dzieje na wysokości pępka i kilka centymetrów nad. Nie wiem co on ćwiczy, ale te jego wypinanie trochę mnie męczy, bo przy okazji wali po żołądku.
-
magdzia26 wrote:co myslicie o takim łózeczku? bo chyba sie zdecyduje na nie
http://allegro.pl/lozeczko-dostawne-kolyska-3w1-filip-3-materac-i6874690502.html
Zamówiłam je przedwczoraj jako dodatkowa dostawkę do sypialni, ale czas realizacji mają do dwóch tygodni, wiec pewnie trochę poczekam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2017, 00:21
magdzia26 lubi tę wiadomość
Gaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
magdzia26 wrote:Miało być cytuj a nie "lubie"... ja też miałam schizy czy coś się nie stanie przy odstawieniu luteiny tym bardziej ze zaszlam w ciaze dzięki niej bo miałam co musiac plamienia po 5-6 dni przed @ i stwierdzona niedomoge lutealna... brałam 2x100 ale odstawilam gdzieś koło 25 tc i zwiększona dawka magnezu 3x2 tabletki wystarczyło żeby pozbyć się boli okresowych przy odstawianiu i teraz jest ok...może też spróbuj z magnezem? Najważniejsze to się obserwować
wkurza mnie tylko to ze moj lekarz sobie nic z tego nie robi zze moge miec ta niedomoge a ja mam czasami wrazenie ze to ta luteina mi ciaze uratowala...
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:uswiadomiłam sobie tylko ze bedzie problem z przewijakiem bo na łóżeczku juz go nie poloże jak bylo przy pierwszym synku...
Komode mam ale ma 120 cm ja mam 152 wiec nie bardzo. Kuba mialam latwiej bo w jego docelowym pokoju mialam stol na ktorym byl przewijak i na stale stala wanienka na stelazu. No ale teraz nie mam wolnwgo pokoju i przewijak bedzie na stale na pralce w lazience obok zaraz jestnsciana a z drugiej strony kabina prysznicowa wiec bedzie zabudowane bezpiecznie. Ale schylac sie nad lozkiem za kazdym razem chyba by mi kregoslup padlmagdzia26 lubi tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:co myslicie o takim łózeczku? bo chyba sie zdecyduje na nie
http://allegro.pl/lozeczko-dostawne-kolyska-3w1-filip-3-materac-i6874690502.html
Zamowione mam to łóżeczko, myślę ze będzie w następnym tyg. Zamowilam razem z kompletem poscieli i dodatkowo kółka.
U nas mala będzie w nim spala dopóki będzie sie miescic, a potem będzie trzeba dokupić łóżeczko do jej pokoiku ( chyba turystyczne). Niestety w sypialni nie mam miejsca na nic więcejmagdzia26 lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Iruletka-powodzenia, bądź dzielna
Magdzia- a nie masz gdzieś blisko ikei, za 89zł kupujesz podstawę do przewijaka i oddzielnie przewijak za 50 (tylko przewijak już nie z ikei)
`ehhh moje kochane zadupie ale tak czy siak to wydatek koło 150 zł no nic muszę to jakoś dorzucić do wyprawki... poszukam może jakimś cudem się coś trafi za dobrą cenę