Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyemikey wrote:Szczęśliwa, słodka szczoteczka
ja jeszcze nie kupiłam, bo nie wiem kiedy Gabi będzie miał tyle włosów, żeby je czesać
chociaż i ja i mąż urodzilismy się z burza włosów to myślę, że nasz syn też będzie miał włosy. U mnie i u niego w rodzinie dzieci mają dużo włosów. Jakby nasze urodziło się łyse to było by pierwszym łysym dzieckiem w rodzinie
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote:A u mnie było dobrze w nocy, a dziś pierwsza nocka średnia, też macie problem z wstaniem z łóżka, ja się kulam xD dosłownie się kulam
salenne lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja dzisiaj źle spałam
oglądam ostatnio namiętnie shameless us i mi sie głupoty śniły
potem wstawałam siku i kolejny sen nie lepszy...przez wieści na fb o tych podejrzeniach- problemu z kręgosłupem i ciałem modzelowatym śniło mi sie ze takie wieści od dr Włoch otrzymałamWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2017, 11:32
-
Szczesliwa_mamusia wrote:https://mamazen.pl/chusta-elastyczna-lennylamb-akwamaryna.html?utm_source=FB&utm_medium=cpc&utm_campaign="view-auto-7" znalazłam takie cudo, cena kusząca, opis ciekawie brzmi. Ciekawa jestem opinii mam doświadczonych w noszeniu chusty
Kochana patrz na sploty skosno-krzyżowe na początek. Mi odradzono chustę elastyczną.magdzia26 lubi tę wiadomość
-
Amus87 wrote:a ja dzisiaj źle spałam
oglądam ostatnio namiętnie shameless us i mi sie głupoty śniły
potem wstawałam siku i kolejny sen nie lepszy...przez wieści na fb o tych podejrzeniach- problemu z kręgosłupem i ciałem modzelowatym śniło mi sie ze takie wieści od dr Włoch otrzymałam
Kochana mi po tym wszystkim śniło się że urodziłam dziecko z głową szczura, zniekształconA twarz a na policzkach były wąsy. Koszmar -
k878 wrote:o rany! 80 dB???
http://babyonline.pl/co-slyszy-dziecko-w-brzuchu-mamy,rozwoj-plodu-artykul,13985,r1p1.html tu piszą, że 50-60, no to nieźle...
Wzielam te informacje z ksiazki Najszczesliwsze niemowle w okolicy autora Harvey'a Karp'a. On to tlunaczyl, ze jak dalibysmy swoja glowe pod wode i puscili wode z kranu, to zupelnie inaczej odbieramy moc dzwieku. Poza tym polecam poszukania czegos na temat metody uspokajania niemowlat 5s Karpa na yt, a noz ktorejs z Was pomoze
Sama ksiazka, to troche maslo maslane jak dla mnie. Ale po polowie ksiazki, w koncu jakies konkrety...k878 lubi tę wiadomość
11.12.2017 syn Adaś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Będziesz rodzic na karowej? Może się spotkamy;)
chciałabym na żelaznej, ale na karowej podobno najlepsza neonatologia; póki co, odpukać, nie mam powodów, żeby tam się udawać, ale jeśli cukrzyca albo jakieś inne dziadostwo mi pokrzyżuje plany to będę musiała tam;
lekarka z którą miałam do czynienia podczas dnia cukrzyka mnie nie zachęciła; słyszałam różne opinie o tym szpitalu - raczej wypada średnio; na żelaznej miałam drobne doświadczenia i to bardzo pozytywne, i ani jednej złej opinii wśród znajomychWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2017, 12:33
Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
mnie się kiedyś śniło, że miałam trojaczki w domu; takie już karmione papką; usiłowałam im dać na obiad buraczki z ziemniakiem, a one wyły przeraźliwie i opluły mi kuchnię, a ja jednocześnie gotowałam obiad i prasowałam koszule; obudziłam się zlana potem
podziwiam bardzo mamy, które mają bliźniaki i więcej, bo wydaje mi się, że jak jedno zaczyna płakać to tragedia jest nie do zatrzymania, to jest dopiero hardcoreCóreczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
nick nieaktualnyk878 wrote:chciałabym na żelaznej, ale na karowej podobno najlepsza neonatologia; póki co, odpukać, nie mam powodów, żeby tam się udawać, ale jeśli cukrzyca albo jakieś inne dziadostwo mi pokrzyżuje plany to będę musiała tam;
lekarka z którą miałam do czynienia podczas dla cukrzyka mnie nie zachęciła; słyszałam różne opinie o tym szpitalu - raczej wypada średnio; na żelaznej miałam drobne doświadczenia i to bardzo pozytywne, i ani jednej złej opinii wśród znajomych