Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi dretwialy palce. Biorę 375 mg magnezu i już nie dretwieja.
Dziecko mi się ciągle wierci. Nie kopie tylko przewala się normalnie co chwilę. Jakby wyścigi sam ze sobą robił. Czuję go wszędzie. Od pachwin do pleców, od pleców po cycki. Chce mi rozwalić macice.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szczesliwa_mamusia wrote:A ja zjadłam 5kawalkow ptasiego mleczka, 4kasztanki (dawno już nie miałam takiej ochoty na słodkie), a mój syn poszedł spać
po glukozie szalał jak opętany, a po cukierkach spi
skoro wiem, że mogę to po co się ograniczać lol
Szczesliwa_mamusia, Nola, Aztoria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa się do tej pory szybko zamulałam po słodkim, a dzis gdyby nie rozsądek, to zjadłabym całe opakowanie. Najpierw zwróciłam obiad, a godzinę Po tym, jak mi Wojtek zszedł niżej brzucha, naszła mnie chcice na słodkie. Dawno mi tak nie smakowało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2017, 23:05
-
nick nieaktualny
-
78beti wrote:Uff wrocialam z Ikei i Smyka. W Ikei kupiłam kilka drobiazgów a w Smyku wykorzystałam ze było mało ludzi i wypytałam Panią o szumiesie ( jakie różnice itd) i to samo co do leżaczkiem. Był ten z tiny love 3w1 i u nas napewno odpada. Dla mnie na żywo wyglada o wiele gorzej niż na zdjęciach
No ale nie umiałam sie zdecydować czy postawić na butelki z firmy NUK czy AVENT. Jest duzy wybór i z tego i z tego i nie wiem co wybrac ? Co myślicie ?
Ja kupiłam póki co 2 butelki Canpol -
nick nieaktualny
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Beti-noworodek jak ma spać, to będzie spał. Starsze troszeczkę, to większy halas może przeszkadzac, ale nie ma co przesadzać z cisza przy noworodku, bo później jest problem z każdym dźwiękiem. Ja często oglądałam tv przy Kajtusiu, Jak miał spać, to spał. Gadało się przy nim też normalnie. Teraz jak ma 9mcy, to potrzebuje ciszy, bo nie wybudza przy halasie
PS.a jak miałaś przy starszym dziecku?https://www.maluchy.pl/li-73179.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiałam taka sąsiadkę w bloku, jak urodził się jej syn, to ona już mieszkała w kompletnej ciszy i ciągle zaslonietymi oknami. Efekt był taki, że zwykle pukanie do drzwi, wybudzalo dziecio. Nie ma co przesadzać z cisza na początku. A imprezy wiadomo, nikt nie będzie robił
-
nick nieaktualnyA ja patrzyłam wczoraj na zestawy madela do przechowywania pokarmu, bo z tej firmy mam laktator, a tu się okazało,ze moja siostra ma cały nowy, nieużywany zestaw, który kiedyś dostała razem z laktatorem. Laktator sprzedała (a dostała bajerancki). A zapomniała o tym zestawie. Jak znalazł.(a te zestawy z madela wcale nie najtańsze). Taki kiedyś dostała w prezencie, a i tak jeden dzień używała pozyczonego. Myślę, że tamtym mogła rozkręcić laktacje, ale było jej wygodnie karmić butelka i mm.
-
Witam się w ten pochmurny dzień. Wstałam z bólem głowy
wczoraj tyyyyle zjadłam, że nawet nie chcę myśleć o kaloriach. Co najlepsze znów jestem głodna. Ogólnie mam +7kg według wagi u lekarza i z jedzeniem się nie oszczędzam. Mały kopie od rana jak szalony
Nola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się zaczynając 30 tydzień
Jak to brzmi!
Jestem ciągle głodna! Mogłabym jeść cały dzień bez przerwy. Jak tak dalej pójdzie to na porodówkę mnie dźwigiem będą transportowaćSzczesliwa_mamusia, [m]alina, Aztoria, Lady Savage, k878, Coco55, Petitka, magdzia26, Nola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To widze, ze apetyt u wielu z nas nabiera rozpędu
Dziewczyny, dziecko w brzuchu ma bardzo glosno. Wedlug badan z lat 70 miedzy 80-90 decybeli towarzyszy bobasowi na codzień. Wiec nie ma sie co dziwic, ze dziecko lubi glosny szum suszarki, odkurzacza. Bynajmniej nie powinnismy chodzic na przyslowiowych paluszkach przy noworodku w domu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2017, 08:50
k878 lubi tę wiadomość
11.12.2017 syn Adaś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny