Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mała, u nas od początku ciąży nic
Witam się też, od kilku dni u nas słońce i piękna pogoda, a Nikoś śpi, zauważyłam że on lubi spać w taką pogodę, moja Zuzka spała tak gdy lało, a aktywna była na ciepłeko, a tutaj odwrotnie. -
nick nieaktualny
-
A my ile sie tylko da i kiedy jest ochota
ostatnio maz powiedzial, ze czuje juz brzucho i boi sie je przygniesc, wiec przerzucilismy sie na pozycje od tylu. Maz sie cieszy, bo nie musimy sie zabezpieczac (Gabi powstal za pierwszym razem bez zabezpieczenia wiec maz sie wolnoscia nie nacieszyl dlugo) a ja czuje sie normalnie po, zadnych twardnien, skurczow czy infekcji
-
nick nieaktualny
-
My od początku ciąży nic
Po tych ostatnich latach starań, stymulacji, monitoringów, oboje nie mamy nawet ochoty. Na początku i tak był zakaz przez moje giga torbiele po hormonach, a teraz to sobie nawet nie wyobrażam. Libido równe zero
31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
nick nieaktualnyMoje dziecko nie ma dla mnie litości. Bombarduje mój żołądek spora ilością kopniaczkow. Próbuje go zachęcić do zejścia bardziej w dół, ale nie chce słuchać. Nieprzyjemne uczucie. Jeszcze doszedł ból okresowy. Do kitu się zaczęła niedziela.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2017, 10:16
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O mamusiu, ale dostałam kopa i się wypięła malutka w okolicach pęcherza, bolało... Czasem pare dni teraz mam wrażenie, że leży w poprzej, bo czuję w jednej pachwinie ruchy bardziej i po drugiej stronie z boku pępka
Z wyprawki to mam po Oli łóżeczko, wózek, wanienkę (mam nadzieję, że wózek sprawny a łóżeczko ma wszystkie szczebelki bo pare było wyjętych). No i ubranka od kuzynki, dużo, ale to od 56 do 68, 56 na pewno nie będę kupować, no chyba, że się wcześniej wykluje, bo na małe się nie zapowiadaNa 62 planuje kupić pare kompletów ubranek. No i przewijak, pościele, nie wiem jak materacyk do łóżeczka
I wszystko co dla mnie do szpitala, nie mam nic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2017, 10:25
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Mała u nas od początku było parę razy, ale libido jakieś takieś równe zeru i po prostu się nie chce. Nawet R mi ostatnio mówił, że teraz jest mu jakoś tak dziwnie jak jest brzusio. Chyba coś zainicjować trzeba bo tęsknię trochę za tymi naszymi przytulasami a później jak się mały urodzi to już w ogóle kaplica więc trochę z wolności trzeba pokorzystać
Mały Smok ty się nic nie martw swoją wyprawką. Ja jestem na takim samym etapie jak ty. Parę ubranek, kocyk a reszta upatrzona ale trzeba kupić. Też jestem przerażona jak ten czas leci, ale damy radęMam tylko nadzieję, że mały nie wpadnie na pomysł żeby się urodzić wcześniej. U mnie w pracy każdy ma swoje teorie- że jak dziewczyna drobna to się na pewno rozwiąże szybciej. Ktoś inny znowu mówi, że jak chłopak pierwszy to na pewno po terminie. A nasz Eryczek się urodzi wtedy kiedy jemu pasuje najlepiej i już
-
nick nieaktualnyMi też mówią,ze przenosze syna, bo chłopcy nie lubią tak szybko żegnać się z mamusia. Zobaczymy, mojej siostry synek przyszedł 3tyg przed terminem na świat, tak mu było spieszno. Ja też mam wrażenie, że mój przyjdzie trochę szybciej niż 10-12grudnia. Obstawiam końcówkę listopada lub poczatek grudnia. Czy będę mieć rację, okaże sie
wolałabym go nie przenosić, Na święta chciałabym być w donu, a nie w szpitalu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny