Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A to Gabusiowe szuflady.
Szuflada 56
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3fbbc79f588a.jpg
Szuflada 62
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5336968c014d.jpg
Jeszcze tylko chce dokupić my coś świątecznego, z reniferami, elfami, mikołajem czy tam choinkami bądź balwankaniAztoria, Szczesliwa_mamusia, nesairah, Lady Savage, Iruletka lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:No nie mogłam się powstrzymać
dobrze ze mąż w pracy
To teraz przydałoby się coś takiego
http://i.iplsc.com/oszustwo-niemal-doskonale/0006QPAFPSX9IRDH-C122-F4.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2017, 11:14
magdzia26, nesairah, Lady Savage lubią tę wiadomość
Gaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
emikey chyba mamy tą samą komodę
Ja na święta mam body z reniferem, ale pewnie będzie za duże, więc też się rozglądam za czymś świątecznym. Jeśli nie znajdę, zawsze zostają gwiazdki -
Jestem przerażona tą waszą ilością ubranek, bo u mnie na chwilę obecną wygląda to tak i zapełnię jeszcze co najwyżej tę jedną pustą przegródkę O-o
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d61ea7cbe4c0.jpgmagdzia26, nesairah, Aztoria, Iruletka, ara, Edith, Coco55 lubią tę wiadomość
Gaja
nataliamonika wrote:Jestem przerażona tą waszą ilością ubranek, bo u mnie na chwilę obecną wygląda to tak i zapełnię jeszcze co najwyżej tę jedną pustą przegródkę O-o
Ja ciągle mam wrażenie, że mamy za mało... tylko my mamy od rozmiaru 50 do 68 (kilka sztuk nawet większych), więc na początek wszystkich nie będziemy używać. Trochę się martwię, jak to wyjdzie z praniem. Mam wizje, że ubranka nie zdążą wyschnąć, a te czyste się skończą no i klops. -
nesairah wrote:emikey chyba mamy tą samą komodę
Ja na święta mam body z reniferem, ale pewnie będzie za duże, więc też się rozglądam za czymś świątecznym. Jeśli nie znajdę, zawsze zostają gwiazdkija mam takie dwie
Ja narazie nie mam nic świątecznego. czekam na świąteczną edycję w mothercare. Zawsze mają cudne wzory! Narazie mają halloweenowa, więc jeszcze muszę poczekać. -
nick nieaktualny
-
emikey wrote:Ikea rządzi
ja mam takie dwie
Ja narazie nie mam nic świątecznego. czekam na świąteczną edycję w mothercare. Zawsze mają cudne wzory! Narazie mają halloweenowa, więc jeszcze muszę poczekać.
Racjau nas miejsca na dwie nie starczyło, ale na szczęście łóżeczko ma jeszcze szufladę, więc część rzeczy wylądowała właśnie tam. Póki co wyprawka się mieści, ale pewnie już niebawem trzeba będzie poszukać dodatkowego miejsca do przechowywania.
-
A ile paczek pampersów kupujecie na początek i jakie rozmiary? Ja kupiłam na razie jedną małą paczkę (22szt) w rozmiarze 1 do szpitala i nie wiem czy jeszcze będą potrzebne jedynki, czy już może dwójki w domu?
-
nesairah wrote:Ja ciągle mam wrażenie, że mamy za mało... tylko my mamy od rozmiaru 50 do 68 (kilka sztuk nawet większych), więc na początek wszystkich nie będziemy używać. Trochę się martwię, jak to wyjdzie z praniem. Mam wizje, że ubranka nie zdążą wyschnąć, a te czyste się skończą no i klops.
parę ciuszków jest jeszcze s drodze do mnie bo wysłalam dpd z Polski prZed wyjaZdem. Mają dotrZeć jutro.
-
nesairah wrote:Ja ciągle mam wrażenie, że mamy za mało... tylko my mamy od rozmiaru 50 do 68 (kilka sztuk nawet większych), więc na początek wszystkich nie będziemy używać. Trochę się martwię, jak to wyjdzie z praniem. Mam wizje, że ubranka nie zdążą wyschnąć, a te czyste się skończą no i klops.
Ja mam tylko 56 i 62 po ok. 5 sztuk z każdego rodzaju i kilka ubranek 50 i 68 i to wsioGaja
nesairah wrote:Racja
u nas miejsca na dwie nie starczyło, ale na szczęście łóżeczko ma jeszcze szufladę, więc część rzeczy wylądowała właśnie tam. Póki co wyprawka się mieści, ale pewnie już niebawem trzeba będzie poszukać dodatkowego miejsca do przechowywania.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9e13494dc4b6.jpg
Cieszę się, ze wzięliśmy łóżeczko z szuflada. Nie wyobrażam sobie już teraz jej nie mieć!Lady Savage, nesairah, Aztoria, Iruletka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynesairah wrote:A ile paczek pampersów kupujecie na początek i jakie rozmiary? Ja kupiłam na razie jedną małą paczkę (22szt) w rozmiarze 1 do szpitala i nie wiem czy jeszcze będą potrzebne jedynki, czy już może dwójki w domu?
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Jejku, jak Wy macie wszystko poukładane. U mnie wszystko w kartonach leży. Ale jeszcze chwilę popiore i poukładam do komody
-
nesairah wrote:A ile paczek pampersów kupujecie na początek i jakie rozmiary? Ja kupiłam na razie jedną małą paczkę (22szt) w rozmiarze 1 do szpitala i nie wiem czy jeszcze będą potrzebne jedynki, czy już może dwójki w domu?
-
Dobry dzień Kobietki!!!
Widzę, że w Lidlu poszalałyście.
Ja niestety nie miałam tej możliwości, bo moja felga nadal się prostujei jestem uziemiona, poza tym cały ranek lało
Ale Babcia czyt. moja Mama się wykazała, twierdzi, że była grzeczna i nie szalała, co się okaże w praniu.
Która ma ochotę na kapustę kiszoną, taką prawdziwą, kwaśną, że dziuba wykrzywia?
Ja i Franek chętnie się podzielimyara lubi tę wiadomość