Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyo jeszcze leginsy kupiłam
ale musze skrócic bo sa za długie ja mam 152 cm a rozmiar brałam te duże:P
jak rodziłam Kube to nalezało przynieśc małą paczke 1 pampers i ona juz zostawiła tam ale ile tam tych pieluszek jest nei przesadzajmy
kupiłam sobie na mieście krupnik ale był pyszny:D ale nie czekałam aż ostygnie chyba sobie jezyk spaliłam
(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2017, 12:41
-
k878 wrote:poszłam do Lidla ale jak już tam byłam, to stwierdziłam, że w zasadzie niczego nie potrzebuję nic z tych rzeczy
kupiłam dwa pajace i grubszy rzekomo pajacyk dziergany - ale nie ma stópek, skarpetek zakładać maluszkowi mi się nie będzie chciało i zastanawiać czy go uciskają
malutkie to 50/56 raczej jak 50; w zasadzie to niepotrzebnie wydałam kasę;
w ogóle nic mi nie wychodzi, dziś jakiś lewy dzień
O faktycznie masz chyba kiepski dzień, póki co schowaj te ciuszki do szafy i jutro jeszcze raz im się przyjrzyjte lidlowskie nie są za małe, rozmiarówka jest nawet ciut zawyżona. Te kopertowe body o rozmiarze 50/56 są większe niż te z Pinokia o rozmiarze 56. Pajac odpowiadają rozmiarówce tych z Kappahla, czyli w sam raz. Fakt, są dość szczupłe, ale akurat mi to pasuje. Głowa to góry, jutro będzie lepszy dzień
-
nick nieaktualny
-
magdzia26 wrote:Ale odkąd mam samochód i możliwość pojechania samej do sklepu stwierdzam że zdecydowanie więcej wydaje pieniędzy
Pojechałam dzisiaj tylko zrobić zdjęcia do dowodu i oprócz 30 zł na fotki wydałam jeszcze dodatkową kasę bo znalazłam super stanik dla karmiących z Alles. Tak mi było w nim wygodnie, że go ściągnąć nie chciałam
A i jeszcze wstąpiłam do drogerii a tam akurat promocja na kosmetyki Sylveco. I jeszcze weszłam to tu to tam i tak się jakoś samo rozeszło te 200 zł. Nie liczę już nawet tych 2 stów rano w Lidlu, ale to już mój mąż wydał a nie ja
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Nesairah-to jeszcze nie jest zły wynik. Coś tam się zaczyna dziać,ale na spokojnie.
Ehhh... no cóż, dziś znów pobiegnę po sok żurawinowy i będę pić. Ciekawe, co na to lekarz powie w czwartek. -
nick nieaktualnynesairah wrote:Ehhh... no cóż, dziś znów pobiegnę po sok żurawinowy i będę pić. Ciekawe, co na to lekarz powie w czwartek.
-
nick nieaktualnyO jaaa ale naprodukowałyście
Byłam na forum wcześnie rano bo spać nie mogłam i nic nie było, a teraz tyyyle stron
My dziś mamy z mężem misję zakupu fotelika samochodowego. Mam nadzieję, że wytrwam w sklepie bo tak mnie bolą biodra strasznie.
W ogóle to jestem przerażona jak moje ciało tyje w ciąży. Góra normalna, a w biodrach przybyło mi...uwaga 7cm!! I jeszcze rozstępy na udach... Wyglądam jak parówaWiem, że to też przez to, że większość czasu muszę leżeć, ale codziennie robię ćwiczenia na nogi i pośladki. Strach pomyśleć co by było jakbym ich nie robiła...
Nola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIruletka wrote:Dobra to ja teź wrzucę fotkę tych ciuszków, jak wszystkie to wszystkie
tylko teraz jak to się robi?
-
nick nieaktualny
-
Iruletka wrote:Dobra to ja teź wrzucę fotkę tych ciuszków, jak wszystkie to wszystkie
tylko teraz jak to się robi?
https://naforum.zapodaj.net/
Dodajesz zdjęcia, zaznaczasz który chcesz rozmiar i naciskasz "zapodaj", potem kopiujesz link na samym dole BB CodeGaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
nick nieaktualny
-
Tata przed chwilą dostarczył i moje zamówienie. Rozmiarówka jest faktycznie zawyżona, dobrze, że napisałam mu, żeby kupił 50/56. Porównałam też gatki z Pinokia i 62 mają taką samą długość.
Mam jeszcze legginsy S i są luźne w brzuchu, na nogach trochę też, ale ogólnie wygodne, widać, że tak samo większy rozmiar, ale to jest niby 36/38.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8922adb502d7.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2017, 13:41
Iruletka, Aztoria, nesairah, Lady Savage, Szczesliwa_mamusia, Opolanka 85, magdzia26, ara, Petitka, Edith, Coco55 lubią tę wiadomość
Gaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
nick nieaktualnyja sobie porównałam moje dzieciaczki
Kuba................Tosia
21+3 385 g..........20+2 326 g
24+4 563 g..........24+3 585 g
28+4 1207 g.........27+2 1021 g
29+6 1364 g
35+1 3107 g
poród 38 tc 3480 g
chyba będą podobnych rozmiarów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2017, 13:44