Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Największy boom w Lidlu jest chyba kiedy rzucają zimowe kurtki dla dzieci. Z dwa lata temu były po 50zl. Pojechaliśmy z bratem kupić naszym panienkom. Brat ma siedzibę swojego biura visa a vi lidla. Mordor! Babcie były już przed otwarciem. Jak je wpuścili braly po kilka nie patrząc nawet na rozmiary. Potem widziałam takie same kurtki na allegro - drożej ;P
Opolanka 85 lubi tę wiadomość
-
poszłam do Lidla ale jak już tam byłam, to stwierdziłam, że w zasadzie niczego nie potrzebuję nic z tych rzeczy
kupiłam dwa pajace i grubszy rzekomo pajacyk dziergany - ale nie ma stópek, skarpetek zakładać maluszkowi mi się nie będzie chciało i zastanawiać czy go uciskają
malutkie to 50/56 raczej jak 50; w zasadzie to niepotrzebnie wydałam kasę;
w ogóle nic mi nie wychodzi, dziś jakiś lewy dzieńCóreczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
nick nieaktualny
emikey wrote:Nie oceniaj po autach. Babcie przychodzą piechotą
Haha racja racja
Chyba zle spalam bo mnie tak szyja boli ze masakra !!
Kuba mi wczoraj tak nacisnal na brzuch pod cyckami ze gwiazdki zobaczylam...ale mala ok bo ruchy i tetno w porzadku...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2017, 09:49
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ec7661ebfeba.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/53d632a2a745.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3f80f09e90fe.jpg
Lady Savage, Szczesliwa_mamusia, Iruletka, Edith lubią tę wiadomość
-
Też idę zaraz zobaczyć do mojego przydomowego Lidla, czy coś jeszcze zostało. Mąż mi zabronił iść z samego rana, bo u nas to często dantejskie sceny się rozgrywają i bał się, że mnie poturbują ci łowcy okazji hehe. Teraz to już pewnie nic nie ma, ale może chociaż legginsy ciążowe uda mi się wyrwać. Ale taka pogoda za oknem, że nawet nie chciało mi się wcześnie z łóżka zwlec.
Co dziś gotujecie, bo nie mam weny??31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
Wow Magdzia to zaszalas na zakupach
u nas w De te były te ciuszki dwa tyg temu. Kupilam te spodenki w chmurki co Ty i bluze taka brazowa z uszkami z kapturem. Wiem ze kaptury niepraktyczne, no ale... nie bylo w sprzedazy stacjonarnej rzeczy na ktorych mi najbardziej zalezalo czyli recznikow, skarpetek, pajacow tych dziedzinowych bez stop i pieluszek. No trudno... online rozeszly sie w chwilechwile. A te leginsy uważajcie, ja tez je kupilam rozmiar S a w domu okazaly sie ogromne. Nie sprawdzalam czy tylko moja sztuka miala doszyta metke S a byla gdzies M badz L czy wszystkie sa większe niz standardowy rozmiar.
Dziewczyny ! Mąż pomalowal w weekend pokoik i zlozyl wozek i lozeczko. Ale cieszy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2017, 10:12
magdzia26, Edith lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:W koncu zaobserwowalam godziny aktywnosci Tosi. 5-6 rano, 9-10 kolo 16-17 i o 22-23 :p
No i w nocy, jak wstaję raz na siku, to też ją czuję. Ale ma też dni, że zamula nawet w tych godzinach i wtedy detektorem ją rozbudzam.
31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(