Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nataliamonika wrote:Ojca swego jednak wysyłam haha
Niech się chociaż raz wykaże. Teściowa się jeszcze zaoferowała, że jak czegoś nie kupi z mojej listy, to ona też się wybierze. W sumie to zależy mi najbardziej na tych ręczniczkach z kapturem. Czytałam wypowiedzi kilku dziewczyn, że na tych promocjach nawet ciężarne tratują.
-
Nola wrote:Kurde boje sie ze pojawila sie wczesniej ale nie zostala wykryta
lekarz nie najezdza na usg na jajniki w ciazy. Jestem przerazona bo ja mam mega tendencje od 15 lat ale zalozylam ze w ciazy nie ma torbieli blednie
A powiedz jak odkryli twoja? czy teka torbiel wielkosci pomaranczy glupio az
Mi pisac moze „przygniesc” lub przeszkadzac dziecku? Bo to ze sie wylac to wiem. A ciebie bolala?Nola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNola wrote:Kurde boje sie ze pojawila sie wczesniej ale nie zostala wykryta
lekarz nie najezdza na usg na jajniki w ciazy. Jestem przerazona bo ja mam mega tendencje od 15 lat ale zalozylam ze w ciazy nie ma torbieli blednie
A powiedz jak odkryli twoja? czy teka torbiel wielkosci pomaranczy glupio az
Mi pisac moze „przygniesc” lub przeszkadzac dziecku? Bo to ze sie wylac to wiem. A ciebie bolala? -
Iruletka wrote:Niestety to fakt, nie patrzą. Jakiś instynkt łowny im się włącza czy coś. Ja nie pojmuję. Ale grunt, że zorganizowałaś kogoś kto Ci kupi co potrzebujesz. Ja moźe podjadę koło południa lub wieczorem, jeśli coś zostanie to będzie fajnie. A wiesz, że otworzyli kolejnego Lidla na Północy?Gaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
Dziewczyny wiec ja mam 2 mięśniaki w macicy ale podobno aktualnie moje nie zagrażają dziecku, kolejnego w pęcherzu moczowym ( prawie nikt o tym nie słyszał) dodam ze mam 28 lat a dowiedziałam się o niech 2 lata temu wiec ciagle żyje w stresie jeden na razie jest tam gdzie cięcie cesarskie oby się przesunął
Mam jeszcze pytanie macie tak, ze was boli serce od brzucha ? Ja jak zjem sobie albo wypije dużo wody czuje ucisk po lewej stronie przechodzi jak stojęalbo jak zgłodnieje
:D
Apolonia ❤️
-
Kurcze powiem wam ze do tej pory jak chodziłam do lidla a mamy jednego w naszym miasteczku to nigdy nie było "walki" ale ja najwcześniej koło 10 byłam zawsze a jutro wybieram się po 8 jak syna odstawie do przedszkola... ciekawa jestem co się będzie działo
ale ja jadę bez ciśnienia jak coś będzie to będzie a jak nie to trudno nie są to jakieś "mega promocyjne" ceny żebym miała się bić
-
nick nieaktualnydagii wrote:Dziewczyny wiec ja mam 2 mięśniaki w macicy ale podobno aktualnie moje nie zagrażają dziecku, kolejnego w pęcherzu moczowym ( prawie nikt o tym nie słyszał) dodam ze mam 28 lat a dowiedziałam się o niech 2 lata temu wiec ciagle żyje w stresie jeden na razie jest tam gdzie cięcie cesarskie oby się przesunął
Mam jeszcze pytanie macie tak, ze was boli serce od brzucha ? Ja jak zjem sobie albo wypije dużo wody czuje ucisk po lewej stronie przechodzi jak stojęalbo jak zgłodnieje
:D
Pewnie boli Cię mięsień pod sercem. Też tak czasem mam. Widocznie narządy naciskaja i dlatego tak odczuwasz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2017, 21:34
-
Właśnie wróciłam od tej koleżanki. Mała jest przeurocza chociaż była trochę marudna;)
Generalnie prócz tego zectersz jestem mega zmęczona to wieczoru uznaje za bardzo miły.
Zaraz zabieram się za gotowanie spaghetti - trochę jeszcze mam do ogarnięcia.
Ps. W domu w ten weekend nie zrobiła nic !!! -
Szczesliwa_mamusia wrote:Ja też mam 2miesniaki, w tym jeden dość duży. 1mam już 5lat, 2sie zrobił przed sama ciąża.Na szczęście na tylnej ścianie umiejscowiony. Mój lekarz powiedział,ze nie sa przecieskazaniem do porodu sn.
Pewnie boli Cię mięsień pod sercem. Też tak czasem mam. Widocznie narządy naciskaja i dlatego tak odczuwasz.
Zobaczymy jak to będzie lekarz powiedział ze macica się naciągnie i on może przesunac się, a można ciąć w innym miejscu? generalnie nie zapytałam
Apolonia ❤️
-
Coco nie przejmuj się, ja też coraz mniej robię w domu, chodź siłę mam ale nie umiem się schylić, kleczenie też odpada, na czworaka też, kręgosłup boli od długiego stania i spacerowania, moja córka jest nie pocieszona, spacerowałyśmy dziennie po 2 godziny, teraz to ja nawet 30 min nie przejdę i muszę usiąść. Ja powiedziałam mojemu R, że sorry, ale jak on nie posprząta, to będzie w mieszkaniu syf, i radzę mu nic na ten temat nie mówić bo oberwie wałkiem w łep xD
Coco55 lubi tę wiadomość
-
Szczesliwa_mamusia wrote:U mnie lekarz nie da rady ocenić jajników, bo sa zakryte przez jelita.
Na forum pojawiły się już czerwcowe mamusie. Poczułam sie mocno w zaawansowanej ciąży. Aż mi miło, że to już. A tak nie dawno byłyśmy na początku
Szczesliwa_mamusia lubi tę wiadomość
-
Amus87 wrote:Ja bylam z tym samym na izbie. Na tym etapie nie ma jak sprawdzic jajnikow. Dr powiedzial ze po 25 tc nie ma szans
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMój to chyba ma ochotę bardzo na kwaśne. Dziś na śniadanie jadłam galaretkę z indyka i trochę za dużo mi się wylało octu ba to. Nie żałowałam, smakowało mi takie kwaśne jak nigdy
wróciły mi smaki z 1trymestru plus ochota na slodkie, której wcześniej nie miałam. Dobrze,ze sie w miarę szybko zapycham.
Emikey-zrob sobie zdrowe kołysanki z kaszy jaglanej. Ja właśnie takie planuje zrobić w tym tygodniu plus babeczki z płatków owsianych. Taka zdrowa alternatywne, żeby dupę zapchac -
nick nieaktualnydagii wrote:Zobaczymy jak to będzie lekarz powiedział ze macica się naciągnie i on może przesunac się, a można ciąć w innym miejscu? generalnie nie zapytałam