Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
emikey wrote:Albo bodziak z polspioszkami
spodenki mają bardziej cisnąca gumkę niż polspioszki. Ja spodenki kupowałam dopiero od 68. Tak to polspioszki
zgadzam się z Tobą, ja na początku też używałam raczej body otwierane z przodu, i kaftaniki, spodenki mi sie wydawało że będą drażniąć pępuszek, który przecież goi się. -
Szczesliwa_mamusia wrote:Dlatego napisałam, że to zależy jak szybko będzie rosl i jak długi sie urodzi
jedno dziecko długo będzie nosić ubranko 56, a drugie nie. Każda sie na swoim dzidziusiu przekona. Sama jestem ciekawa swojego
potem jest tak różnie, np moja teraz nosi rozmiar buta 22, a Mikołaj, syn mojej przyjaciólki ze studiów z klatki na przeciwko też nosi ten sam rozmiar buta, a jest z września 2016, a Zuza z sierpnia 2015, i ten sam rozmiar nogi mają.
-
nick nieaktualny
-
nataliamonika wrote:Chyba w pierwszej kolejności na tych ubrankach zbankrutuję, a jeszcze jutro do Lidla się wybieram...
Iruletka lubi tę wiadomość
-
Ja byłam dzisiaj na zakupach w rossmannie i biedronce. Kupiłam proszę i płyn do prania lovela - akurat jest promocja gdyby któraś z Was to interesowało.
A zaraz wybieram się do koleżanki która chyba ok 2 miesiac temu rodziłajuż dawno takiego maluszka nie widziałam
Męża dzisiaj nie ma cały dzień. Mam nadzieję ze jak wrócę to będę miała siłę ogarnąć mmiszkanie I skończyć listy wyprawkowe... jutro zaczynamy szkole rodzenia A ja nawet nie mam listy tego co będzie potrzebne do szpitala. Nlmoze któraś z Was ma jakąś sprawdzoną listę ? Nie wiem na ile ta z belly jest przydatna -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Laski jak myslicie czy bole jajnika w ciazy sa normalne czy raczej nie? Czy moga byc zwiazane z fizjologia i nie zagrazac dziecku czy raczej oznaczaja najgorsze jak torbiel? Martwie sie bo boli mnie mega lewy jajnik od piatku a mam go po operacji i mega tendencje do torbieli. Zawsze myslalam ze w ciazy jajniki i torbiele sa wylaczone z pracy ale slyszalam o przypadku mojej kolezance ostatnio podczas cesarki odkryli wielkie torbiele
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szczesliwa_mamusia wrote:A na stronie szpitala nie masz podane, co masz ze sobą zabrać? Np na stronie szpitala na karowej jest lista wyprawkowa do szpitala. Na stronie szpitala na inflanckiej też jest lista wyprawkowa
-
nick nieaktualny
-
Coco55 wrote:Ulala Natalia to musisz jakieś pancerne ubranie założyć żeby Cię nie zmiazdzyli
Myślę właśnie czy nie znaleźć jakiejś potencjalnej ofiary, która za mnie pojedzie, bo ludzie mają naprawdę w du*ie, że z brzuchem jesteś.Gaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
Nola wrote:Laski jak myslicie czy bole jajnika w ciazy sa normalne czy raczej nie? Czy moga byc zwiazane z fizjologia i nie zagrazac dziecku czy raczej oznaczaja najgorsze jak torbiel? Martwie sie bo boli mnie mega lewy jajnik od piatku a mam go po operacji i mega tendencje do torbieli. Zawsze myslalam ze w ciazy jajniki i torbiele sa wylaczone z pracy ale slyszalam o przypadku mojej kolezance ostatnio podczas cesarki odkryli wielkie torbiele
Nola tak jak Amus i Szczęśliwa piszą, najlepiej by to lekarz sprawdził, bo jajniki u nas teraz są wyżej przez większą macicę, i czy masz 100% że to jajniki a nie coś innego. Najlepiej by to ocenił lekarz.Nola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCoco55 wrote:Szczęśliwa dawno nie wchodzilan na te stronę Ale ona ogólnie nie jest za bardzo aktualizowana A do tego teraz ten remont trwa... ja będę w Bielańskim rodzić
Wiem,wiem,ze chcesz w bielanskim. Wchodziłam teraz z ciekawości na stronę karowej, inflanckiej, na praski i lista jest praktycznie taka sama. Więc możesz się równie dobrze tymi posłużyćwiem Tylko,ze na karowej nie chcą niedrapek, a w bielanskim ich używają
-
+15kg na start III trymestru... Oby równie dobrze szło zrzucanie wagi co nabieranie
A to hmm my...
Wczoraj miałam troche chodzenia, wieczorem myślałam, że plecy mi wysiądąIzunia mało się przez to ruszała, za to od wieczora nadrabia. Mąż dostał kopniaki przez kołdrę nawet
teraz po południu dopiero się troche uspokoiła
Szczesliwa_mamusia, Aztoria, Jooozefka, nesairah, Lady Savage, Iruletka, ara, nataliamonika, magdzia26, Petitka, Kamcia1988 lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa_Mamusia - niczym penthouse
Szczesliwa_mamusia, Iruletka, Petitka lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g