Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dla mnie brak oddziału neonatologii w szpitalu automatem go wyklucza. Mam dziewczynę w dziale która tak rodziła. Młody sie urodził i cos tam było z płuckami i skończyło sie tak że ona w innym szpitalu a dziecko w innym. Na szczęście zabrali małego na obserwacje i nic poważnego z tego nie było ale wyobrażam sobie jak ona musiała sie czuć no i biedny mąż jeżdżący po całym Śląsku od szpitala do szpitala a drugie dziecko w domu - masakrahttps://www.maluchy.pl/li-73179.png
-
aga1402 wrote:jak bylam w pl to tesc zrobil galarete ale z nozek swinskich ja taka lubie i przebral mieso bo mu powoedzialam zenie bede jesc jak cos znajde tlustego itd. wiec sie postaral i oczywiscie z duza ilosca octu
fajnego masz teściaCóreczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
nick nieaktualny
-
Zrobiłam właśnie porównanie brzucha. Przez ostatni miesiąc to sporo urósł
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/721d64e62c34.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2017, 11:26
Szczesliwa_mamusia, k878, aga1402, salenne, Edith, Opolanka 85, ara, dagii, nataliamonika, Petitka, magdzia26, Jacqueline, Coco55, Lady Savage, Iruletka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMala- Brzuszek masz ładny. Nie wiem gdzie Ty widziałaś to sadło. Bo chuda jesteś jak nie wiem co. Tylko brzuszek jest widać, ale chyba w ciązy jesteś, nie ? Więc proszę, nie grzesz dziewczyno, bo chyba nie wiesz jak sadło wyglada
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2017, 11:32
-
nick nieaktualny
-
Tak pierwsze zdjęcie to natura, trochę przed ciążą
Jednak jest nieubłagana i siwki w końcu trzeba było zakryć
Swoją drogą farbowałam włosy w 6 tygodniu, mam odrosty na pół łba i nie wiem czy przed porodem to farbować czy już sobie dać spokój i pójść po nowym roku? Wy farbujecie włosy?
-
MalaHD wrote:Tak pierwsze zdjęcie to natura, trochę przed ciążą
Jednak jest nieubłagana i siwki w końcu trzeba było zakryć
Swoją drogą farbowałam włosy w 6 tygodniu, mam odrosty na pół łba i nie wiem czy przed porodem to farbować czy już sobie dać spokój i pójść po nowym roku? Wy farbujecie włosy?
Ja farbowałam farbą bez amoniaku, po 3 myciach zeszłoi myślę o szamponetce póki co,
a po porodzie wybrać się już do fryzjera i ogarnąć czuprynkę, bo póki co wolę się pomęczyć niż miałoby zaszkodzić -choć małe prawdopodobieństwo jednak wolę dmuchać na zimneOliwier ♥
22.07.2017 pierwszy kopniak
Lilianna ❤
16.04.2021 pierwszy kopniak -
nick nieaktualnyja puki co nie farbuje włosów, ostatnio farbowałam w marcu. Mam odrost na pół głowy,ale blond i ani jednego siwego włosa. Obcinać, tez nie obcinam, bo chcę związać sobie do porodu, żeby jakoś były zdyscyplinowane.
Ściągnęłam poszewki z poscieli do prania i kłuje mnie okrutnie szyjka. Do kitu z tą robotę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mała
Chudzinka jesteś a brzuch też miałam płaski to 6mcs a w ostatnim tygodniu urósł. Tyle ze Ty nie utylas..a ja juz parę ładnych kg mam.
Co do włosów, swój mam mysi blond i maluje na jasny farba casting. Właśnie wczoraj malowalam oczywiście w domu bo jestem wciąż leżąca. Po 6 mcach bez malowania, ale mi wolno włosy rosną.
Dziewczyny proszę o radę gdzie kupię koszulę nocną, rękaw obojętny, nie na guziki a taka kopertę zakładkę na biuście? Jeśli wiecie proszę o namiar, najlepiej na sklep internetowy bo nie pójdę na zakupy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2017, 12:35
-
nick nieaktualny
-
My wczoraj na szkole rodzenia omawialiśmy drugą fazę porodu. Ale emocje
Całą noc mi się to potem śniło
A dzisiaj czeka mnie wizyta u gina. Ciekawe jak Ludek urósłNo i zafundowaliśmy mu profilaktykę, bo mamy z mężem konflikt serologiczny. Niestety drogo. Szkoda, że w Polsce immunoglobulina nie jest refundowana.
No i zastanawiamy się nad usg 3 trymestru (tym specjalistycznym). Robicie to badanie? Co tam innego analizują niż na zwykłym usg? -
nick nieaktualny