Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Myślę,ze będę mieć podobnie po porodzie
Szkoda,ze nie ma pilota, którym można by czas sobie trochę do przodu przesunąć
już bym chciała rodzic. Ale oczywiście nie w tym tygodniu co jestem. Tylko bliżej terminu.
Szczesliwa_mamusia lubi tę wiadomość
-
MalaHD wrote:Ja nie mam biustu i dlatego nie chodzę bez stanika. Muszę mieć jakiś push-up żeby w ogóle mieć piersi
taka oszustka
Planuje sobie powiększyć po karmieniu.
Poscieralam kurze w sypialni i umylam podłogę w sypialni i korytarzu i już mam dosyć. A w pokoju armagedon, chyba poczekam na męża, razem posprzatamyhttps://www.maluchy.pl/li-73179.png -
No te najwygodniej bez stanika mimo ze teraz mam rozmiar 75-80 I, ale ja po operacji ogólnie nie narzekalam - piersi mi nie wisza może przez 10 lat się opuscily o ćwierć centymetra
Mnie za to doskwiera zgaga cały czas. Męczące to jak diabli -
A ja czekam właśnie na usg, oczywiście miałam wejść o 12- tej, ale jak już byłam na wysokości Ikea w Katowicach otrzymałam telefon aby nie przyjeżdżać bo mają awarię prądu. Kuźwa pół godz przed wizytą jak już ponad 60 km zrobiłam. Miała babka zadzwonić za godzinkę i powiedzieć jaka sytuacja. A my w tym czasie skoczyliśmy na zakupy. Oczywiście telefonu nie było, a jak ja dzwoniłam to się poczta włączała. Mąż postanowił, ze tak czy siak podjedziemy do tego centrum medycznego. I okazało się, źe prąd już jest i na szczęście zostanie wykonane badanie, tylko już przez innego lekarza. Póki co nadal czekam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czasem warto poszukać w różnych miejscach bo ceny się bardzo różnią. Np bio oil na blizejciebie 125ml za 45zl ja kupilam w melissie za niecale 42 250ml a ten 125ml byl za 34 chyba. Więc czasem nawet bardziej się oplaca zapłacić za tą przesyłkę
-
nick nieaktualny
-
Też muszę inhalator kupić.
W ogóle zmienił mi się kształt brzucha jest zupełnie okrągły, jakby się rozlał na boki, dużya pewnie jeszcze urośnie... Ja za to tyje za szybko teraz. Wcześniej prawie nic a tak w tym 3 trym to ide w mase jak kuna
-
nick nieaktualny
-
Mąż chyba wie, że podpadł i chce poskromic zlosnice bo w przerwie lunchowej kupił Gabiemu książeczki kontrastowe i wysłał mi ich zdjęcie, i zamówił mi organizer na komodę, bo przewijak mam na łóżeczku i nie sięgnę do komody. Chciałam taki z rączka, który poprostu złapie zanim zacznę przewijać. O taki zamówił.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4cbc32dcabe0.jpg
Czy ktoś zna dobre szczotki do włosów dla maluszków. Tylko nie takie że sztucznego tworzywa a naturalny włos i mięciutki. Chciałam berrybest baby ale koszt wysyłki z usa to trzykrotbosc ceny szczotki. 200zl za szczotkę nie dam. A skoro wiem, że dziecko już,teraz na długie włosy to szczotkę muszę mieć