X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2017
Odpowiedz

Grudzień 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2017, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie mam dużego biustu, ale w ciąży mi skoczył 2 rozmiary do góry i boli. Dobrze dobrany miękki stanik załatwia sprawę. Poza tym nawet z malutkich piersi mogą się zrobić flaczki ;) Ja tam wolę temu przeciwdziałać.

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 23 października 2017, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa_mamusia wrote:
    Myślę,ze będę mieć podobnie po porodzie :) Szkoda,ze nie ma pilota, którym można by czas sobie trochę do przodu przesunąć :) już bym chciała rodzic. Ale oczywiście nie w tym tygodniu co jestem. Tylko bliżej terminu.
    To ja bym już chciała być po porodzie :P

Szczesliwa_mamusia lubi tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • 78beti Autorytet

Wysłany: 23 października 2017, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalaHD wrote:
    Ja nie mam biustu i dlatego nie chodzę bez stanika. Muszę mieć jakiś push-up żeby w ogóle mieć piersi :) taka oszustka :D Planuje sobie powiększyć po karmieniu.

Poscieralam kurze w sypialni i umylam podłogę w sypialni i korytarzu i już mam dosyć. A w pokoju armagedon, chyba poczekam na męża, razem posprzatamy
    Hi Hi Hi ja tez planuje powiększenie piersi. Zrobię sobie prezent na 40 urodziny :)

https://www.maluchy.pl/li-73179.png
  • Coco55 Autorytet

Wysłany: 23 października 2017, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No te najwygodniej bez stanika mimo ze teraz mam rozmiar 75-80 I, ale ja po operacji ogólnie nie narzekalam - piersi mi nie wisza może przez 10 lat się opuscily o ćwierć centymetra :)

Mnie za to doskwiera zgaga cały czas. Męczące to jak diabli

27 lat, udało się za pierwszym razem <3 <3 <3

f2w3rjjgw9gbj8uz.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 23 października 2017, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    78beti wrote:
    Hi Hi Hi ja tez planuje powiększenie piersi. Zrobię sobie prezent na 40 urodziny :)
    Ja miałam na 30 urodziny zrobić ale cóż drugie dziecko przesunelo się w czasie...więc będzie na 33 :P

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Discret Autorytet

Wysłany: 23 października 2017, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emikey takie staniki o takim rozmiarku kupisz w CUBUS i są super ja nosiłam przed ciążą a teraz wskoczyłam w 85G ehhh balony teraz mam wiec cieżko cos dostać.

c55fgywlmszfxxtz.png
  • nataliamonika Autorytet

Wysłany: 23 października 2017, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie się dowiedziałam, że nasi cudowni sąsiedzi zza ściany wyprowadzają się z końcem października :P :P

Iruletka, Lura82, magdzia26, ara, Petitka, Coco55 lubią tę wiadomość

Gaja <3
    7u22krntwp1p38lc.png

27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc
  • Modrzewiowa Autorytet

Wysłany: 23 października 2017, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry Dzień Kobietki!!!

Co tam u Was? Ja odbieram kolejne paczki - nie tylko Frankowe, poza tym walczę ze swoim lenistwem i przeziębieniem Poślubionego.

dev358pr___.png

Franciszek :*
    10.05.2017 r. serduszko naszego Serduszka :)

cbpregz2jivxh5d2.png

Me­dicus cu­rat, na­tura sa­nat
  • Iruletka Autorytet

Wysłany: 23 października 2017, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja czekam właśnie na usg, oczywiście miałam wejść o 12- tej, ale jak już byłam na wysokości Ikea w Katowicach otrzymałam telefon aby nie przyjeżdżać bo mają awarię prądu. Kuźwa pół godz przed wizytą jak już ponad 60 km zrobiłam. Miała babka zadzwonić za godzinkę i powiedzieć jaka sytuacja. A my w tym czasie skoczyliśmy na zakupy. Oczywiście telefonu nie było, a jak ja dzwoniłam to się poczta włączała. Mąż postanowił, ze tak czy siak podjedziemy do tego centrum medycznego. I okazało się, źe prąd już jest i na szczęście zostanie wykonane badanie, tylko już przez innego lekarza. Póki co nadal czekam

dhpclr4.png
  • k878 Autorytet

Wysłany: 23 października 2017, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wróciłam z IP, wszystko OK :)

Szczesliwa_mamusia, Amus87, magdzia26, ara, Minionkowa, Iruletka lubią tę wiadomość

Córeczka 12.2017 <3
    Córeczka 08.2019 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2017, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    k878 wrote:
    czyli poszłaś sprawdzić. No i dobrze. Przynajmniej jesteś spokojniejsza. Ja to mój doktor powiedział,lepiej sprawdzić 4 razy błahą rzecz niz przeoczyc cos ważnego

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2017, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na blizejciebie.pl znowu dni darmowej dostawy do końca pażdziernika od 49zł, gdyby kórejs było coś jeszcze potrzeba

k878, magdzia26, ara lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2017, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    k878 wrote:
    Super ze wszystko dobrze !!

My w kraku.
    Mamy jeszcze czas na badanie. Kuba jeczy bo glodny bo pic chce :/ a nie moze

• MalaHD Autorytet

Wysłany: 23 października 2017, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czasem warto poszukać w różnych miejscach bo ceny się bardzo różnią. Np bio oil na blizejciebie 125ml za 45zl ja kupilam w melissie za niecale 42 250ml a ten 125ml byl za 34 chyba. Więc czasem nawet bardziej się oplaca zapłacić za tą przesyłkę :)

klz9jw4z5xllyqdn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2017, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja kupiłam przed chwila inhalator, za 99zł. plus wzięłam dodatkowo podkłady do przewijania za niecałe 7 zł za 10szt, więc sie opłacało

• MalaHD Autorytet

Wysłany: 23 października 2017, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też muszę inhalator kupić.

W ogóle zmienił mi się kształt brzucha jest zupełnie okrągły, jakby się rozlał na boki, duży :P a pewnie jeszcze urośnie... Ja za to tyje za szybko teraz. Wcześniej prawie nic a tak w tym 3 trym to ide w mase jak kuna

klz9jw4z5xllyqdn.png
  • Discret Autorytet

Wysłany: 23 października 2017, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja pokaże swój brzuch pierwszy raz tu uwaga jestem wielka
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b5e1b7bd4c62.jpg

Szczesliwa_mamusia, emikey, Minionkowa, Petitka, Coco55, Iruletka, kaka470 lubią tę wiadomość

c55fgywlmszfxxtz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2017, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Discret-no ładna, okrągła piłeczka :)

• emikey Autorytet

Wysłany: 23 października 2017, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż chyba wie, że podpadł i chce poskromic zlosnice bo w przerwie lunchowej kupił Gabiemu książeczki kontrastowe i wysłał mi ich zdjęcie, i zamówił mi organizer na komodę, bo przewijak mam na łóżeczku i nie sięgnę do komody. Chciałam taki z rączka, który poprostu złapie zanim zacznę przewijać. O taki zamówił.

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4cbc32dcabe0.jpg

Czy ktoś zna dobre szczotki do włosów dla maluszków. Tylko nie takie że sztucznego tworzywa a naturalny włos i mięciutki. Chciałam berrybest baby ale koszt wysyłki z usa to trzykrotbosc ceny szczotki. 200zl za szczotkę nie dam. A skoro wiem, że dziecko już,teraz na długie włosy to szczotkę muszę mieć :)

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • 78beti Autorytet

Wysłany: 23 października 2017, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emikey - ja mam cos takiego
    https://www.mamissima.pl/akcesoria_dla_niemowlat/bebe-jou_-_szczoteczka_grzebyk_do_wlosow_hello_little_one.html

emikey lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-73179.png
‹‹ 1425 1426 1427 1428 1429 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ