Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A85K wrote:Nie biorę żadnych leków tylko Femibiona.
Boję się bo to czwarta ciąża . Mam trzy zdrowe córeczki najstsrsza skończy 6 kwietnia 3 lata I 3 miesiące , średnia 5 kwietnia 2lata I 3 miesiące a najmłodsza
5 kwietnia roczek
Czekamy z niecierpliwościa na wizytę we wtorek....mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze .
To Ty weteranka u nas jesteś:)napewno będzie wszystko dobrze, strzel ten termomentr do szafy i zapomnij o nim. Nie stresuj się, nastaw pozytywnie!
Ja w poprzedniej ciąży w sumie szefowi odrazu powiedziałam, wszyscy jakoś szybko wiedzieli bo byłam strasznie podekscytowana (jak każda). Teraz na spokojnie, boje się bo tyle się słyszy o poronieniach, że aż strach. Jeszcze czas :)Narazie muszę jakoś migać się od cieżkich pracPanie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
Angie 31 wrote:Dziewczyny zrobiłam wczoraj betę i dziś mam wynik 13dpo 84!
5 kwietnia pierwsza wizyta u lekarza!
Pozdrawiam wszystkie mamuśki:-)
ooo to jesteśmy prawie łeb w łeb, ja dziś jestem 14dpoBety nie robiłam i nie wybieram się. Testy sikane ciemnieją, jestem dobrej myśli. A wizytę mam 6 kwietnia
-
nesairah wrote:ooo to jesteśmy prawie łeb w łeb, ja dziś jestem 14dpo
Bety nie robiłam i nie wybieram się. Testy sikane ciemnieją, jestem dobrej myśli. A wizytę mam 6 kwietnia
Ja też dzisiaj 14dpo tylko wartośc bety jest z wczoraju mnie było prawdopodobieństwo że to jeszcze zastrzyk ovitrelle ale wynik go wykluczył.
Ciekawe czy coś już będzie widać na usg nic innego nam nie pozostaje jak trzymać się pozytywnych myśli a natura niech robi swoje i niech robi to dobrze hihihi
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Angie 31 wrote:Ja też dzisiaj 14dpo tylko wartośc bety jest z wczoraj
u mnie było prawdopodobieństwo że to jeszcze zastrzyk ovitrelle ale wynik go wykluczył.
Ciekawe czy coś już będzie widać na usg nic innego nam nie pozostaje jak trzymać się pozytywnych myśli a natura niech robi swoje i niech robi to dobrze hihihi
Mój gin przez telefon powiedział, że na tym etapie powinno już być. Z tym, że on jest znany w okolicy z tego, że ma najlepszy sprzęt USG no i do tego doktorat właśnie z badań USG. Zobaczymy
Angie 31 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny pierwsza zachcianka zaliczona :0 makrela wędzona zajadam się niam niam:) dobrze że kropuś ma zdrowe zachcianki bo od słodyczy mnie odrzuciło całkiem
Flowwer lubi tę wiadomość
Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
Córeńka 5 latka (2013)
Justya85 wrote:To Ty weteranka u nas jesteś:)napewno będzie wszystko dobrze, strzel ten termomentr do szafy i zapomnij o nim. Nie stresuj się, nastaw pozytywnie!
Ja w poprzedniej ciąży w sumie szefowi odrazu powiedziałam, wszyscy jakoś szybko wiedzieli bo byłam strasznie podekscytowana (jak każda). Teraz na spokojnie, boje się bo tyle się słyszy o poronieniach, że aż strach. Jeszcze czas :)Narazie muszę jakoś migać się od cieżkich prac
Mąż pracuje więc dzieci I dom na mojej głowie więc nie mam się jak wymigać I często muszę nosić dziewczyny najstarsza waży 20kg, średnia 13 kg a najmłodsza 14kg.Laura
-
magdzia26 wrote:Witam i za chwilę na drzemke z synkiem znikam
miałam mieć wizytę 6 kwietnia ale niestety ginek odwołał miałam do wyboru 3 lub 11 wybrałam 11 bo bałam się ze 3 nic nie będzie jeszcze widać
Ja też myślę pójść jeszcze przed świętami może 12. lepiej że wybrałaś późniejszy termin
Tizzi wrote:Dziewczyny jedna usunęła konto. Jula? Jejku mam nadzieję, że nic się nie stalo:(też mam nadzieje że to jakaś pomyłka...
_darkblueberry wrote:Dziewczyny, kiedy zaczynaja się zachcianki? Ja mam 5 tydzień i narazie nic, sutki bolą dalej i narazie żadnych mdłości..
No ja narazie nie mam ochoty na słodkie, gdzie normalnie przegryzałam coś, i czasem mam na coś ochote ale nie wiąże tego tak strasznie z zachciankami ciążowymi bo wiadomo że i bez ciąży są zachciankijakoś strasznie inaczej się nie czuje, ale w pierwszej ciąży też wiele się nie zmieniło
Córeńka 5 latka (2013)
magdzia26 wrote:Witam i za chwilę na drzemke z synkiem znikam
miałam mieć wizytę 6 kwietnia ale niestety ginek odwołał miałam do wyboru 3 lub 11 wybrałam 11 bo bałam się ze 3 nic nie będzie jeszcze widać
Ja tez wybralam 12.04. Mam nadzieje cos zobaczymy.
Ale mnie dzis boli brzuch. Nie typowo okresowo. Na zmiane jajniki i ciagniecie w pachwinach i macicy. Nie skurczowe, tylko ciagnace. -
_darkblueberry wrote:Dziewczyny, kiedy zaczynaja się zachcianki? Ja mam 5 tydzień i narazie nic, sutki bolą dalej i narazie żadnych mdłości..
Nie zawracaj sobie tym głowy I ciesz się ciążąLaura
-
magdzia26 wrote:Justya85 ale jakiej silnej woli to ode mnie wymagało
kurcze nie wiem jak ja wytrzymam prawie dwa tygodnie
Musisz!wiem wiem, ja dopiero wczoraj byłam a z miłą chęcią już jutro bym poszła
ale sam lekarz mi powiedział że trzeba czasu i tyle... no i ma racje i każda to wie, za 9 miesięcy będziemy oglądać 24/h te swoje Cudy!
magdzia26 lubi tę wiadomość
Córeńka 5 latka (2013)
Od owu nie ciągnie mnie do słodyczy. A od soboty wiem że Groszek nie lubi mleka, białego sera, twarożku wiejskiego, pomidorów. Ciągnie mnie do mięsa i ryb. Jeszcze do wczoraj jadłam makrelę wedzoną i było ok. Dzisiaj po śniadaniu zmieniła się sytuacja. Właśnie jesteśmy po pomidorówce z kluchami domowej roboty. Póki co jest ok.
Aha. Najgorzej jak ktoś pali fajki przy mnie. Wymiotuję od razu. Wystarczy sam zapach gdzieś na mieście i mam mdłości.
Dzisiaj rano obudziłam się z bólem w dolnej części kręgosłupa i bólami podbrzusza. Staram się nie myśleć. Leżymy i odpoczywamy.
Mam nadzieję że któraś z Dziewczyn omyłkowo usunęła konto. Bądźmy dobrej myśli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2017, 15:43
-
Wachciowa wrote:Od owu nie ciągnie mnie do słodyczy. A od soboty wiem że Groszek nie lubi mleka, białego sera, twarożku wiejskiego, pomidorów. Ciągnie mnie do mięsa i ryb. Jeszcze do wczoraj jadłam makrelę wedzoną i było ok. Dzisiaj po śniadaniu zmieniła się sytuacja. Właśnie jesteśmy po pomidorówce z kluchami domowej roboty. Póki co jest ok.
Aha. Najgorzej jak ktoś pali fajki przy mnie. Wymiotuję od razu. Wystarczy sam zapach gdzieś na mieście i mam mdłości.
Dzisiaj rano obudziłam się z bólem w dolnej części kręgosłupa i bólami podbrzusza. Staram się nie myśleć. Leżymy i odpoczywamy.
Mam nadzieję że któraś z Dziewczyn omyłkowo usunęła konto. Bądźmy dobrej myśli.
Na zapach fajek też mnie mdli... fuuu...