Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A85K wrote:Nie biorę żadnych leków tylko Femibiona.
Boję się bo to czwarta ciąża . Mam trzy zdrowe córeczki najstsrsza skończy 6 kwietnia 3 lata I 3 miesiące , średnia 5 kwietnia 2lata I 3 miesiące a najmłodsza
5 kwietnia roczek
Czekamy z niecierpliwościa na wizytę we wtorek....mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze .
To Ty weteranka u nas jesteś:)napewno będzie wszystko dobrze, strzel ten termomentr do szafy i zapomnij o nim. Nie stresuj się, nastaw pozytywnie!
Ja w poprzedniej ciąży w sumie szefowi odrazu powiedziałam, wszyscy jakoś szybko wiedzieli bo byłam strasznie podekscytowana (jak każda). Teraz na spokojnie, boje się bo tyle się słyszy o poronieniach, że aż strach. Jeszcze czas :)Narazie muszę jakoś migać się od cieżkich pracPanie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
Angie 31 wrote:Dziewczyny zrobiłam wczoraj betę i dziś mam wynik 13dpo 84!
5 kwietnia pierwsza wizyta u lekarza!
Pozdrawiam wszystkie mamuśki:-)
ooo to jesteśmy prawie łeb w łeb, ja dziś jestem 14dpo Bety nie robiłam i nie wybieram się. Testy sikane ciemnieją, jestem dobrej myśli. A wizytę mam 6 kwietnia -
nesairah wrote:ooo to jesteśmy prawie łeb w łeb, ja dziś jestem 14dpo Bety nie robiłam i nie wybieram się. Testy sikane ciemnieją, jestem dobrej myśli. A wizytę mam 6 kwietnia
Ja też dzisiaj 14dpo tylko wartośc bety jest z wczoraj u mnie było prawdopodobieństwo że to jeszcze zastrzyk ovitrelle ale wynik go wykluczył.
Ciekawe czy coś już będzie widać na usg nic innego nam nie pozostaje jak trzymać się pozytywnych myśli a natura niech robi swoje i niech robi to dobrze hihihi
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Angie 31 wrote:Ja też dzisiaj 14dpo tylko wartośc bety jest z wczoraj u mnie było prawdopodobieństwo że to jeszcze zastrzyk ovitrelle ale wynik go wykluczył.
Ciekawe czy coś już będzie widać na usg nic innego nam nie pozostaje jak trzymać się pozytywnych myśli a natura niech robi swoje i niech robi to dobrze hihihi
Mój gin przez telefon powiedział, że na tym etapie powinno już być . Z tym, że on jest znany w okolicy z tego, że ma najlepszy sprzęt USG no i do tego doktorat właśnie z badań USG. ZobaczymyAngie 31 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny pierwsza zachcianka zaliczona :0 makrela wędzona zajadam się niam niam:) dobrze że kropuś ma zdrowe zachcianki bo od słodyczy mnie odrzuciło całkiem
Flowwer lubi tę wiadomość
Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
Córeńka 5 latka (2013)
Justya85 wrote:To Ty weteranka u nas jesteś:)napewno będzie wszystko dobrze, strzel ten termomentr do szafy i zapomnij o nim. Nie stresuj się, nastaw pozytywnie!
Ja w poprzedniej ciąży w sumie szefowi odrazu powiedziałam, wszyscy jakoś szybko wiedzieli bo byłam strasznie podekscytowana (jak każda). Teraz na spokojnie, boje się bo tyle się słyszy o poronieniach, że aż strach. Jeszcze czas :)Narazie muszę jakoś migać się od cieżkich prac
Mąż pracuje więc dzieci I dom na mojej głowie więc nie mam się jak wymigać I często muszę nosić dziewczyny najstarsza waży 20kg, średnia 13 kg a najmłodsza 14kg.Laura
-
magdzia26 wrote:Witam i za chwilę na drzemke z synkiem znikam miałam mieć wizytę 6 kwietnia ale niestety ginek odwołał miałam do wyboru 3 lub 11 wybrałam 11 bo bałam się ze 3 nic nie będzie jeszcze widać
Ja też myślę pójść jeszcze przed świętami może 12. lepiej że wybrałaś późniejszy termin
Tizzi wrote:Dziewczyny jedna usunęła konto. Jula? Jejku mam nadzieję, że nic się nie stalo:(
_darkblueberry wrote:Dziewczyny, kiedy zaczynaja się zachcianki? Ja mam 5 tydzień i narazie nic, sutki bolą dalej i narazie żadnych mdłości..
No ja narazie nie mam ochoty na słodkie, gdzie normalnie przegryzałam coś, i czasem mam na coś ochote ale nie wiąże tego tak strasznie z zachciankami ciążowymi bo wiadomo że i bez ciąży są zachcianki jakoś strasznie inaczej się nie czuje, ale w pierwszej ciąży też wiele się nie zmieniłoPanie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
Córeńka 5 latka (2013)
magdzia26 wrote:Witam i za chwilę na drzemke z synkiem znikam miałam mieć wizytę 6 kwietnia ale niestety ginek odwołał miałam do wyboru 3 lub 11 wybrałam 11 bo bałam się ze 3 nic nie będzie jeszcze widać
Ja tez wybralam 12.04. Mam nadzieje cos zobaczymy.
Ale mnie dzis boli brzuch. Nie typowo okresowo. Na zmiane jajniki i ciagniecie w pachwinach i macicy. Nie skurczowe, tylko ciagnace. -
_darkblueberry wrote:Dziewczyny, kiedy zaczynaja się zachcianki? Ja mam 5 tydzień i narazie nic, sutki bolą dalej i narazie żadnych mdłości..
Nie zawracaj sobie tym głowy I ciesz się ciążąLaura
-
magdzia26 wrote:Justya85 ale jakiej silnej woli to ode mnie wymagało kurcze nie wiem jak ja wytrzymam prawie dwa tygodnie
Musisz! wiem wiem, ja dopiero wczoraj byłam a z miłą chęcią już jutro bym poszła ale sam lekarz mi powiedział że trzeba czasu i tyle... no i ma racje i każda to wie, za 9 miesięcy będziemy oglądać 24/h te swoje Cudy!magdzia26 lubi tę wiadomość
Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
Córeńka 5 latka (2013)
Od owu nie ciągnie mnie do słodyczy. A od soboty wiem że Groszek nie lubi mleka, białego sera, twarożku wiejskiego, pomidorów. Ciągnie mnie do mięsa i ryb. Jeszcze do wczoraj jadłam makrelę wedzoną i było ok. Dzisiaj po śniadaniu zmieniła się sytuacja. Właśnie jesteśmy po pomidorówce z kluchami domowej roboty. Póki co jest ok.
Aha. Najgorzej jak ktoś pali fajki przy mnie. Wymiotuję od razu. Wystarczy sam zapach gdzieś na mieście i mam mdłości.
Dzisiaj rano obudziłam się z bólem w dolnej części kręgosłupa i bólami podbrzusza. Staram się nie myśleć. Leżymy i odpoczywamy.
Mam nadzieję że któraś z Dziewczyn omyłkowo usunęła konto. Bądźmy dobrej myśli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2017, 15:43
-
Wachciowa wrote:Od owu nie ciągnie mnie do słodyczy. A od soboty wiem że Groszek nie lubi mleka, białego sera, twarożku wiejskiego, pomidorów. Ciągnie mnie do mięsa i ryb. Jeszcze do wczoraj jadłam makrelę wedzoną i było ok. Dzisiaj po śniadaniu zmieniła się sytuacja. Właśnie jesteśmy po pomidorówce z kluchami domowej roboty. Póki co jest ok.
Aha. Najgorzej jak ktoś pali fajki przy mnie. Wymiotuję od razu. Wystarczy sam zapach gdzieś na mieście i mam mdłości.
Dzisiaj rano obudziłam się z bólem w dolnej części kręgosłupa i bólami podbrzusza. Staram się nie myśleć. Leżymy i odpoczywamy.
Mam nadzieję że któraś z Dziewczyn omyłkowo usunęła konto. Bądźmy dobrej myśli.
Na zapach fajek też mnie mdli... fuuu...