Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamabyc3 wrote:Mucha91 a czy ty też czasem nie masz terminu na 7 grudzień bo patrząc na twój suwaczek to jesteśmy dokładnie tak samo w ciazy?
Pozkazuje mi 3.12 ^^ -
Mamabyc3 wrote:Ajjj to racja te hormony na pocztaku ciąży potrafią dać w kość ale spokojnie to się zmieni i będzie prawie normalnie.
Ja też mam sporo energii, mam jedynie takie chwile gdzie mnie opuszcza. Jednak to nie jest jakoś bardzo uciążliwe.
Ja planuje powiedzieć jak będę po wizycie czyli na święta. Żadnych okrzyków radości przy 3 ciąży i tak nie będzie. Ale też jakoś nie uważam, aby ukrywanie ciąży miało jaki kolwiek sens. Chociażby by dlatego jakby słabo się zrobiło czy coś jednak otoczenie inaczej reaguje gdy wiedzą.
Tak objawy można mieć bardzo szybko w 2 ciąży zapachy zaczęły mi przeszkadzać jeszcze przed terminem @ teraz też już mi śmierdzi. Mdłości jak narazie są do lekkie . Każda z nas może inaczej przechodzićLaura
-
Mamabyc3 wrote:A85K starsza córka ma 3,5 mlodsza 1,5 więc jeśli teraz urodze to będę miała skarby rocznikowo co 2 lata
Z tego co kojarzę w poprzednich wpisach to też twoja kolejna więc jak u ciebie to wypada ?
Laura
-
Jak tam dziewczynki dzisiaj samopoczucie?bo u mnie słabo zaraz idę spać. Dzisiaj byłam na badaniach ogólnych, korciło mnie tą bete jeszcze raz zrobić ale nie zrobiłam, niech się dzieje wola Nieba. I tak jestem dobrej myśli
Miłego dniaPanie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
Justya85 wrote:Jak tam dziewczynki dzisiaj samopoczucie?bo u mnie słabo zaraz idę spać. Dzisiaj byłam na badaniach ogólnych, korciło mnie tą bete jeszcze raz zrobić ale nie zrobiłam, niech się dzieje wola Nieba. I tak jestem dobrej myśli
Miłego dnia
Laura
-
Justya85 wrote:Jak tam dziewczynki dzisiaj samopoczucie?bo u mnie słabo zaraz idę spać. Dzisiaj byłam na badaniach ogólnych, korciło mnie tą bete jeszcze raz zrobić ale nie zrobiłam, niech się dzieje wola Nieba. I tak jestem dobrej myśli
Miłego dnia -
Dziewczyny a mnie tak chwyciły mdłości, że nie wiem jak wytrzymam w pracy do końca. Jeszcze wiadomo muszę udawać szczęśliwa i uśmiechnięta bo kontakt z klientkami
Na szczęście nie wymiotujeWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2017, 10:28
Lea
-
Mamabyc3 wrote:Heh to ty wogole masz wesoło a planowane 4 czy nie do końca? Chociaż moja mlodsza to czysty armagedon ta ma więcej energii do robienia bałaganu i zaczepienia niż 3innych dzieciaków. Za to starsza jest spokojniejsza dużo:)
Jak najbardziej planowane
Wesoło jest tylko jak wszystkie naraz się rozpłaczą to masakra...czasami nie wiem w co ręce włożyć.Laura
-
Mnie dzis strasznie jajniki pieka i swedza xD i wrazliwosc na zapachy mi sie zalaczyla. W pracy ktos postawil sernik i mi cuchnie. Dzisiaj nie moglam kanapki przelknac. Wec wyjadlam tylko obklad....
-
U mnie to pogoda jeszcze nie pomaga, jest pochmurno paskudnie. Ja ledwo na oczy patrze, przespalabym chyba dzisiaj cały dzieńPanie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
Córeńka 5 latka (2013)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
Justya85 wrote:U mnie to pogoda jeszcze nie pomaga, jest pochmurno paskudnie. Ja ledwo na oczy patrze, przespalabym chyba dzisiaj cały dzień
Oooo tak zdecydowanie. Kocyk serial i herbatka. I cos do jedzenia co bie bedzie mi sie przypominac co chwile.
Dziewcxyny co macie na obiad? Wezcie mnie zainspirujcie bo ja mam ostatnio jadlowstret.Wachciowa lubi tę wiadomość
-
mycha91 wrote:Oooo tak zdecydowanie. Kocyk serial i herbatka. I cos do jedzenia co bie bedzie mi sie przypominac co chwile.
Dziewcxyny co macie na obiad? Wezcie mnie zainspirujcie bo ja mam ostatnio jadlowstret.
Gdzie nie przysiądę to oko mi leci. Wyrozumiały Mąż pozwolił mi się zdrzemnąć dzisiaj do południa. Teraz czas na porządki.
Ja mam ochotę na zupkę krem z brokułów, zaciągam serkiem topionym. Do tego małe grzanki. Może zrobię jutro. Na dzisiaj mam jeszcze pomidorówkę.A85K lubi tę wiadomość
-
Wachciowa wrote:Gdzie nie przysiądę to oko mi leci. Wyrozumiały Mąż pozwolił mi się zdrzemnąć dzisiaj do południa. Teraz czas na porządki.
Ja mam ochotę na zupkę krem z brokułów, zaciągam serkiem topionym. Do tego małe grzanki. Może zrobię jutro. Na dzisiaj mam jeszcze pomidorówkę.Wachciowa lubi tę wiadomość
Laura
-
Hej dziewczyny! Moja przyjaciolka prowadzi sklep internetowy z odzieżą dla maluszków, dajcie lajka na facebooku, moze Wam cos wpadnie w oko czeste promocje i okazje na facebooku są
https://www.facebook.com/babelusklep/ -
Na obiad?wczoraj robiłam rogala z kurczakiem, my dzisiaj z mężem powtórka a córka zupe ogórkową i makaron z serem, jutro pustka w głowie. Ja codziennie bym jadła zupe pomidorową, mam z pomidorków zrobiony zamrożony koncentrat taki ostry-na takie smaki mam ochote właśnie:)
Wachciowa, Angie 31 lubią tę wiadomość
Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
Córeńka 5 latka (2013)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka