Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Discret wrote:Angie takie ciuszki są w kappahlu i są cudne.
Ja się pakuje i wynoszę z domu mam dość!!!
Discret, a może tak się położyć spać, jeśli nie masz cukrzycy zjeść czekoladę jutro jest dzień, dasz radę, mój też mnie wkurza niemiłosiernie, ale bez niego było by nudno. -
Discret wiem że ciężko teraz ochlonac ale teraz położ się do łóżka a jutro z rana wyjdz z domu nie odbieraj telefonów i wróć na wieczór
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Yyyy dziewczyny wytłumaczcie mi coś. Niektórym się tak nudzi, że wchodzą na wątki takie jak nasze, ze starszymi ciążami i debatują na swoim wątku o nas? Jestem trochę zszokowana i mam nadzieję, że zle zrozumiałam.Gaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
Eli przez to zamieszanie, zapomniałam zyczyc zdrowka dla maleństwa.
Wiem, ze juz raz to przezywalas. Teraz podwójnie Ci ciężko ale dasz rade. Juz jest bliżej niz dalej. Z córeczką będziesz mogla sie widywac.
Trzymaj sie kochana22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nataliamonika wrote:Yyyy dziewczyny wytłumaczcie mi coś. Niektórym się tak nudzi, że wchodzą na wątki takie jak nasze, ze starszymi ciążami i debatują na swoim wątku o nas? Jestem trochę zszokowana i mam nadzieję, że zle zrozumiałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2017, 23:08
-
emikey wrote:Nasz FB też ostatnio jakiś bardziej aktywny się zrobił
-
Lady Savage wrote:Niestety to są wady forum, dlatego np sierpnowki2015 przeniosly się na FB, już całkiem. I pewnie wiele tak wątków zostało brutalnie zamordowanych. Niestety tak jest, my też tutaj rozmawiałyśmy o mamach z innego wątku, w szczególności gdy rodziły wcześniej. No ale są takie osoby jak teraz ta kobieta, które nie wiem w jakim celu łażą i wkurzają, wyciągają jakieś cytaty, by tylko wkurzyć, wyprowadzić z równowagi, nie dać się, olac fajne z nas laski, fajne forum, nie dajmy tego zepsuć komuś komu się nudzi.
Co innego podejrzeć i przeczytać, że któraś urodziła już, a co innego śledzić posty danej osoby z innego wątku na temat jej przebiegu ciąży i jeszcze krytykować. My się osobiście nie znamy, ale jednak tworzymy zamkniętą grupę i możemy sobie nawet i dogryzać wzajemnie, a tu włazi ktoś zupełnie obcy i robi gównoburzę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2017, 23:21
Gaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
Maz bedzie przyjezdzal, ale Mloda nie usiedzi w foteliku ponad 2 godz (wiaze sie to z zaburzeniami integracji sensorycznej, a nie moze jechac z tylu sama, bo sie zanosi, dluga historia) tak czy siak, musimy poczekac az urodze, na miejscu mam tesciow, znajomych, przyjaciolke, ale nikt nie zastapi corki. No nic, musimy dac rade, drugi Maluszek tez jest wazny.
-
nataliamonika wrote:Co innego podejrzeć i przeczytać, że któraś urodziła już, a co innego śledzić posty danej osoby z innego wątku na temat jej przebiegu ciąży i jeszcze krytykować. My się osobiście nie znamy, ale jednak tworzymy zamkniętą grupę i możemy sobie nawet i dogryzać wzajemnie, a tu włazi ktoś zupełnie obcy i robi gównoburzę.