Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nie cierpię, takich ludzi grrr... człowiek sie nie może pomylić, nie może nic napisać bo jakieś trolle to wyciągną, urywki posklejają po swojemu, i wychodzą bzdury, na prawdę niektórym to się mega nudzi, że są na wszystkihc forach, wyłapują teksty, kopiują chyba na komputery w jakis foldery i potem wyciągają, robiąc gównoburzę, tam gdzie jest bardzo fajny wątek. By tylko go rozwalić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2017, 21:50
-
Minionkowa wrote:Ja obstawiam jakieś niepowodzenia życiowe, problemy w życiu prywatnym. Kto normalny wyżywa się na obcej osobie?
Moze zostawmy to juz bez odzewu, bo to tylko pozywka dla takich osob.
A ty Lady z niczego nie musisz sie tłumaczyć tej osobie.22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Dzięki dziewczyny
Lura ja wiem xD, olewam to, ktoś od dawna mnie tutaj nie lubi, bo na początku jak się tutaj zapisałam, też była laska i nie wiem czy to nie ta sama, która zaczęła wyciągać wszystko to co gdziekolwiek indziej napisałam, było mi przykro, bo człowiek na prawdę wielu rzeczy nie pamięta, a pod wpływem hormonów, czy też niewiedzy z pierwszej ciązy pisał głupoty, i przepraszałam tutaj laski że muszą to czytać. Teraz zlewam zapraszam na priv, może kiedyś tej osobie napiszę coś, a może nie będę mieć czasu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2017, 22:01
-
Hehe podobne osoby są na listopadowkach ale pisałam Wam o tym że brały mnie za kogoś kim nie jestem i nigdy nie będę. Straszne są zachowania niektórych ludzi.
Ja się z moim znowu poklucilam mimo iż ma dzisiaj urodziny. Mam tak dość jego i jego rodzinki że szok. Wysadzilabym w kosmos normalnie. -
Lura82 wrote:Dokładnie. Widząc po ilu wątkach skacze to musi mieć strasznie nudne życie. Zeby jeszcze dokuczac dziewczynie w ciazy to juz trzeba byc bezczelnym.
Moze zostawmy to juz bez odzewu, bo to tylko pozywka dla takich osob.
A ty Lady z niczego nie musisz sie tłumaczyć tej osobie.
Proponuję spojrzeć po ilu wątkach skacze Lady i nie oceniać mojej aktywności w internecie.
Pozdrawiam.20.08.2017 -
All4love wrote:Proponuję spojrzeć po ilu wątkach skacze Lady i nie oceniać mojej aktywności w internecie.
Pozdrawiam.
A to nie wolno mi? Jest jakiś limit wątkowy na których się można udzielać xD, olewka xD najlepiej będzie olać tą osobę, bo już nie ma czego się przyczepić. I koniecznie chce tutaj wywołać burzę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2017, 22:13
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote:A tak a propo, miałam już kiedyś o to poprosić, i zapomniałam, wiem że któraś z Was dała listę, albo linka dotyczących badań na NFZ, wiecie jakie badania nam się należą na jakim etapie ciąży.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2017, 22:15
-
All4love wrote:to samo mogłabym spytać lurę82
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2017, 22:27
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
To ja zmienię temat
Prasuje i takie cudeńko wam pokaże:-)
Falbaneczki na dupci
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/926836f2c0bc.jpgMinionkowa, Lady Savage, magdzia26, Szczesliwa_mamusia, Modrzewiowa lubią tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
All4love wrote:Proponuję spojrzeć po ilu wątkach skacze Lady i nie oceniać mojej aktywności w internecie.
Pozdrawiam.
A to ciekawe. Prosi się o nie ocenianie aktywności w necie a samemu się robi to samo. Interesujące xD
Mała zabiłaś mnie tą ćmą(?). Aż się zaśmiałam na głos. Boskie xD
-
nick nieaktualny
-
Angie 31 wrote:To ja zmienię temat
Prasuje i takie cudeńko wam pokaże:-)
Falbaneczki na dupci
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/926836f2c0bc.jpg
Zuzka miała takie same, tylko różowe , słodko wygląda dzidziuś w tym