Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Eli wrote:Lady jesli to nie byl blad pomiarow, to raczej juz nie wyjde, zwlaszcza ze juz raz urodzilam dziecko ponizej 2500. Lekarz mowi, ze nic sie nie da zrobi, z tym, ze lozysko w 3 trym tak zawodzi.
Będzie dobrze Eli, wiem że będzie ciężko,bo sama nie dawno to przeżywałam,, ale postaraj się spojrzeć na to inaczej, odpoczniesz, nabierzesz sił, sama mam 2 latkę i wiem że nie raz jest trudno. A jak będzie maluch jeszcze, wyśpij się, odpocznij, potem będzie mało czasu na takie rzeczy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2017, 23:30
-
Szkoda gadać na tą całą sytuację. Ja dopiero jak zaczęłam tu pisać zorientowałam się, że każdy tu może przeczytać o czym piszemy bez konieczności logowania. Bardzo kiepsko jest to pomyślane. Zdecydowanie swobodniej czuję się na zamkniętej grupie na FB.
-
78beti wrote:Dziewczyny a może zrobic tak jak listopadowki założyć zamknięte forum bo fb nie każdy ma ?
-
Hmmmm jeśli grupa jest tajna to może i ja poproszę o linka rychło w czas
magdzia26, Lady Savage lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
78beti wrote:A jak mam cię przyjąć do przyjaciółek ? Ja to jestem istne 0 w tych tematach
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEmikey-ja mam takie uczucie rozcgodzenia się kości w miednicy. Pisałam to na fejsie. Czuję się jakbym chodziła z coraz grubszym kołkiem w kroczu, który mnie rozpycha. Do tego czuję cały czas spojenie łonowe i klucie szyjki. Ale dziś...dzis jest wizyta.
A ok 4mialam skurcze, na szczęście nie było bolesne i tylko 4, więc nawet ok. Ale nie mogłam zasnąć i przysnęłam ok 6, Jak już budzik P zadzwoniłWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2017, 08:13
-
nick nieaktualny