Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ojoj ale się podzialo tutaj. Swoją drogą trzeba mieć tupet żeby wejść na nie swój temat i nawrzucac komuś. Ostatecznie nawet gdyby to co pisze było prawdą to co ją to obchodzi ? Ehhh ludzie sami sobie nerwów szukają.
nataliamonika lubi tę wiadomość
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Nie mogę się napatrzeć na to cudo Ary. Ach, żeby mój syn chciał mi dziś na usg pokazać swojego buziaka. Ale jak zwykle odwróci się tyłkiem i będzie miał gdzies.
Na która masz wizytę? Ja dzisiaj niestety dopiero na 17... Jeszcze na 14 idę do fryzjera, ale umówiłam się do niego duzo wcześniej i nie widziało mi się odwoływać, bo po porodzie nie będzie kiedy, a zarastam jak orangutan
Ja już nie liczę na to, że zobaczę buźkę, ostatnio nie było prawie nic widać.Gaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
Modrzewiowa wrote:Dzień dobry Kobietki!!!
Widzę, że mała burza przeszła?! W związku z tym przenosimy się na FB??
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tez sie wybieram do fryzjera i sie wybrać nie mogę... już mam tak porozdwajane końcówki, ze z jednego włosa na 0,5 cm potrafią rosnąć dwa... ale jakos się nie mogę wybrać może w przyszłym tygodniu się umówię.
Dziś przyjeżdzają moi rodzice, a ja podziebiona znowu, mąż wczoraj biegał po pracy, cała chatę na błysk zrobił i zakupy. Na medalCóreczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
Nie wprowadzajcie w błąd.
Grupa jest zamknięta i członków grupy oraz główny opis widzą wszyscy, w wyszukiwarce wyświetli sie każdemu.
Tylko "grupy tajnej" nie widzi nikt na fb, nie widać, że sie do niej należy, nie można jej wyszukać. I to by było lepsze rozwiązanie jeśli chodzi o grupę. Dołączyć do takiej grupy można tylko na zaproszenie administratora wysłane na email lub prywatne zaproszenie na fb.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2017, 09:49
Iruletka lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016