Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
emikey wrote:Miałam koszmarna noc macie wrażenie, że rozchodzą wam się kości w biodrach? Ja mam takie mdlace uczucie i nie mogę ulezec w żadnej pozycji. Nie wiem co mam z nogami robić. Do tego dół kręgosłupa też nawala
-
Jacqueline wrote:Nie wprowadzajcie w błąd.
Grupa jest zamknięta i członków grupy oraz główny opis widzą wszyscy, w wyszukiwarce wyświetli sie każdemu.
Tylko "grupy tajnej" nie widzi nikt na fb, nie widać, że sie do niej należy, nie można jej wyszukać. I to by było lepsze rozwiązanie jeśli chodzi o grupę. Dołączyć do takiej grupy można tylko na zaproszenie administratora wysłane na email lub prywatne zaproszenie na fb.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5f20fb624cf4.jpg
Nikogo nie wprowadZa się w błądWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2017, 09:55
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPoza tym, znajomi mogą tylko przez chwilę co najwyżej zobaczyć,ze należysz do jakiejś grupy (wtedy, kiedy jest przez chwilę zamknięta), ale postów i tak nie zobaczą.wiec nie ma obawy. A potem i tak już tajna, więc nawet nie widzą grupy
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
Hej. Mam nadzieję że nie przeniesiecie się wszystkie na FB i to forum nadal będzie żyło. Ja nie mam FB i nie mam zamiaru mieć, więc niezależnie od tego co będzie się działo, zostaję tu.
U mnie kiepsko. Złapałam tydzień temu jakąś infekcję, na początku wydawało mi się że to zwykłe przeziębienie, ale minął tydzień i zamiast przechodzić to infekcja raczej rozkwitała Od 3 dni wypluwam płuca Wczoraj w końcu poszłam do lekarza i wróciłam z receptą na antybiotyk. Biorę go oczywiście, ale i tak mam obawy że bardzo szkodzę maleństwu. Pocieszam się tym, że chodzenie tak dalej z infekcją byłoby jeszcze gorsze, więc był to wybór mniejszego zła.
Brałyście może antybiotyki w ciąży? Ja do tej pory miałam to szczęście, że nie brałam żadnych leków, ani jednej tabletki nie związanej z ciążą. Nawet paracetamolu udało mi się nie brać. No a na koniec takie coś... -
nick nieaktualny
-
Spoko, zrozumiałam po prostu do jednej grupy co należę od poczatku była tajna i przez zaproszenie na maila bądź od osoby z grupy po zaakceptowaniu przez administratora można było dołączyć bez zmieniania statusy grupy z tajnej na zamknięta12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Kumrara wrote:Ja w pierwszej ciąży brałam antybiotyk w 3 trymestrze bo mialam zapalenie gardla i kaszel. Lekarz powiedział ze lepiej wziąć antybiotyk niż prowokować kaszlem skurcze. Szczególnie że mialam problem z krótką szyjką.
Ja właśnie tych skurczy się boję, bo mam z nimi problem od 15 tc Mniejszy lub większy, ale leki rozkurczowe i luteina są ze mną cały czas. -
Kumrara wrote:Magdzia masz dzisiaj ręce pełne roboty
Ps. Lepiej teraz niż po porodzieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2017, 10:14
-
Jacqueline wrote:Nie wprowadzajcie w błąd.
Grupa jest zamknięta i członków grupy oraz główny opis widzą wszyscy, w wyszukiwarce wyświetli sie każdemu.
Tylko "grupy tajnej" nie widzi nikt na fb, nie widać, że sie do niej należy, nie można jej wyszukać. I to by było lepsze rozwiązanie jeśli chodzi o grupę. Dołączyć do takiej grupy można tylko na zaproszenie administratora wysłane na email lub prywatne zaproszenie na fb. -
Hej hej spalam dzisiaj u przyjaciolki. Mam dość tego człowieka albo się ogarnie albo niech spierdziela ile można znosić jego zachowanie. Ale podejrzewam że to wszystko wpływ jego brata jest na niego.
Tak ja też założyłam fb na potrzeby grupy:) więc wrazie czego mogę dolaczyc:)