Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry Kobietki!!!
Widzę, że mała burza przeszła?! W związku z tym przenosimy się na FB??
Ja dziś idę na wizytę, wreszcie.
AAAaaaaa....i sukces Dziewczynki !! Hemoglobina mi skoczyła, przekroczyłam magiczną granicę 12 YeahSzczesliwa_mamusia, magdzia26, k878, Lady Savage, Petitka, Iruletka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Emikey-ja mam takie uczucie rozcgodzenia się kości w miednicy. Pisałam to na fejsie. Czuję się jakbym chodziła z coraz grubszym kołkiem w kroczu, który mnie rozpycha. Do tego czuję cały czas spojenie łonowe i klucie szyjki. Ale dziś...dzis jest wizyta.
A ok 4mialam skurcze, na szczęście nie było bolesne i tylko 4, więc nawet ok. Ale nie mogłam zasnąć i przysnęłam ok 6, Jak już budzik P zadzwonił -
nick nieaktualny
-
Eli wrote:Maz bedzie przyjezdzal, ale Mloda nie usiedzi w foteliku ponad 2 godz (wiaze sie to z zaburzeniami integracji sensorycznej, a nie moze jechac z tylu sama, bo sie zanosi, dluga historia) tak czy siak, musimy poczekac az urodze, na miejscu mam tesciow, znajomych, przyjaciolke, ale nikt nie zastapi corki. No nic, musimy dac rade, drugi Maluszek tez jest wazny.
Eli miałam wczoraj się pytać, ale na komórce się ciężko pisze, powiedz mi proszę, kto u Ciebie stwierdził to zaburzeniami integracji sensorycznej? My od kiedy mała skończyła 8 miesiecy nie jesteśmy wstanie przejechać 5 min bo drze się w niebogłosy, nic nie pomaga. -
emikey wrote:Miałam koszmarna noc macie wrażenie, że rozchodzą wam się kości w biodrach? Ja mam takie mdlace uczucie i nie mogę ulezec w żadnej pozycji. Nie wiem co mam z nogami robić. Do tego dół kręgosłupa też nawala
oj tak, no ogranizm się szykuje do dnia 0 -
78beti wrote:Dziewczyny a jak pisze cos na naszej grupie to dla reszty moich znajomych te wpisy są tez widoczne ?
Ps. Na górze jest przypiety post ze sciagawka kto jest kim -
nick nieaktualny